Sari la conținut

iulian86

Membru
  • Număr conținut

    160
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    iulian86@ymail.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    galati
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    ij 350/56
  • Numar Moto
    gl-86-yxy

Vizitatori Recenți Profil

416 citiri profil

iulian86's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Vineri dimineata, plecarea pe la 7 pe traseul Piscu ( Galati)- H. Conachi-Focsani- Rm. Sarat-Buzau-Ploiesti si retur. Cine are nevoie sa ma contacteze prin PM.
  2. iulian86

    Ij (izh)

    Incearca pe la magazinele cu piese de scuter.
  3. Rog un moderator sa stearga ultimele postari. » Post actualizat in 16 Oct 2014 16:15 Atasul a luat drumul sprte Satu-Mare astazi, asa ca a ramas doar motocicleta. Pretul de vanzare pentru motocicleta este de 1200 lei. Cei interesati ma pot contacta aici sau la telefon.
  4. La vopsire am dat cu grund cateva straturi bune, apoi filler, si la final vopseaua, si la toate astea sigur nu aveam masa asa cum trebuie peste tot. Pe langa toate celelalte fire unul in plus si-a gasit locul.
  5. In primul rand este coresct sa iti completezi profilul sa stiu cu cine pierd timpul la vorba aici. In al doilea rand, daca este sa o luam dupa nr moto trecut in profil 80 , sa consideram ca este anul de nastere. Deci teoretic nu este diferenta mare de varsta intre noi. Si multumesc pentru complimentul de a ma considera tanar. Trecand la ale noastre, iar ai avut probleme in a scrie corect cuvintele, dar sa trecem peste asta, fiindca dintr-o vizualizare a posturilor, nu este unul fara greseli. Da o pagina inapoi si vezi ca am scris ca instalatia electrica este facuta de la 0. Asta implica cabluri noi, contacte si mufe noi, becuri noi, absolut totul nou, mai putin releul de incarcare si dinamul. Deci daca sunt noi, nu au oxid pe ele, si mai ales ca nu este prima oara cand umblu cu un cablu si o mufa pot baga mana in foc ca nu am nici un contact imperfect. Asa cum era frumos puteai sa intrebi, ca poate nu am masa facuta bine pe la un contact, insa eu ti-as fi raspuns ca nu folosesc masa de pe cadrul motorului, ci faptul ca am tras fir separat pentru asta la fiecare piesa si contact care necesita acest lucru.
  6. Draga coleg de forum, vin in ajutorul tau cu cateva sfaturi, inainte sa iti iei prima p@#a in c%r aici pe forum. Nu imi sta in caracter sa ma iau de om de aiurea, insa daca nu te pricepi la aria comuniste stai deoparte, citeste, invata si apoi indrazneste sa scrii pareri. Legat de scris, indiferent daca ai o scuza penibila ca intri de pe tableta ( probabil sa te lauzi ca ai tableta), este inandimisibil sa gresesti si sa spurci cuvintele in halul acesta. Daca traduc ce ai vrut sa scrii aici, la mine in topic ar veni in felul urmator: Contact imperfect este normal. Ai vrut sa zici ceva, insa esti varza. PS Mi-am exprimat parerea in topicul propriu pt a nu polua alte topicuri.
  7. si atunci becul de la martor nu trebuie sa ramana stins?
  8. Daca dinamul este defect, atunci in timpul functionarii cand am scos bornele la baterie, motorul nu trebuia sa se opreasca?
  9. Astazi am facut de la 0 partea electrica. Fiindca la incept cand am luat-o si am dat cateva ture cu ea nu aveam martori luminosi vin cu o intrebare. Cand am pus contactul, unul din martori s-a aprins- pana aici ok-, a pornit si apoi s-a stins, insa este ok ca dupa circa 30 secunde sa se aprinda si sa ramana aprins? Cel de al doilea martor ce indica?
  10. iulian86

    Ij (izh)

    Semnalizarile sunt de jupiter 3? unde ai gasit sticla de la semnalizari? » Post actualizat in 23 Sep 2014 07:20 La carburatorul K65 socul cum este actionat? cand cablul sta liber sau cand este intins?
  11. iulian86

    Ij (izh)

    400 ml de ulei nu este cam mult? par acelasi diametru cu ij 56, iar la 56 intra 150 ml in fiecare telescop. Ar trebui sa se desfaca usor, cu un dorn poti incerca sau cu o cheie de tevi. acele butoiase pt ij 56 le-am luat cu totul de la Gaspar.
  12. Dupa o lunga pauza in care mi-am schimbat locatia de lucru la motor si domiciliul am reusit sa termin de vopsit toate piesele si sa ma apuc de montare. Intre timp am facut cateva modificari farului. Pe ij 56 am montat un far de jupiter 3. deoarece pe piata nu se gasesc martori si acel ornament de la contact, am decis sa astup cu fibra acele orificii si sa pastrez doar kilometrajul. Sunt multumit de ce a iesit. Urmeaza sa gasesc un loc si pentru contact, banuiesc ca va fi undeva in lateral. La unele piese am avut ceva batai de cap, ca de exemplu, bascula dupa vopsire a avut o reactie ciudata la vopsea si s-a incretit ( din vina mea, fiindca am aplicat strat gros de vopsea). De asemenea la bascula originala de ij 56 am renuntat si am folosit-o pe cea de jupiter. Bineinteles ca intr-o intalnire cu Lolo a zis ca este necesar un gresor pe bascula si cum bascula de ij 56 avea gresor, deja imi faceam griji ca voi avea probleme, fiindca cea de jupiter 3 nu are asa ceva. Dupa putina cugetare am realizat ca axul de la jupiter 3 este prevazut in lateral cu gresor, iar cel de ij 56 nu. Aripa spate este o combinatie intre ij 56 si jupiter 3. Am ales aceasta formula, fiindca pe fata voi avea aripa de j3 si era pacat sa nu am acea evazare si pe spate. Sper sa o scot anul acesta pe drum, insa nu sunt asa optimist ca voi face acest lucru. mai am de lucru la jenti si sa caut cauciucuri.
  13. iulian86

    Ij (izh)

    Scarita cu negru este de ij 56 si cea cu albastru de jupiter 3. continuam discutia in privat.
  14. Luni pe 15 voi face un drum Galati-Bucuresti ( prin Buzau), cu intoarcere in aceeasi zi. Plecarea din Galati v-a fi la ora 3:30 - 4:00, iar plecarea din Bucuresti estimat in jurul orelor 14. Cine vrea sa mearga sau sa trimita ceva bagaj ma poate contacta aici sau la tel 0755537371.
  15. ce este cu ele? un nr de tel a proprietarului? sunt interesat de capacele laterale de la carburator si de saua de la pilot. Ce tip de atas are?
×
×
  • Creează nouă...