Sari la conținut

BuddyLexx

Membru
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    suzuki sv650s

BuddyLexx's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salutare baieti! as avea nevoie de 2 cauciucuri 120.60.17 si 160.60,17... imi trebuiesc urgent pt programarea la rar si spre rusinea mea stau extrem de prost cu banii daca ma poate ajuta cineva as fi extrem de recunoscator!!
  2. ai inteles perfect gresit. moto mi-am luat-o pt ca mi-am dorit f mult..dar au aparut alte prioritati intre timp. daca nu o vand o pastrez ,asta-i clar. Doar ca am nevoie de ceva banuti acum ca am prins un pont la o masina. Moto e la garaj pentru ca am scos 2 randuri de numere rosii si as vrea sa-l pastrez pe cel de-al 3lea pt la anu. Momentan vremea nu-mi permite sa ies cu ea chiar daca-s 25 gr pt ca nu mi-am luat echipament full.(am mentionat intr-un post anterior ca s-au ivit mai multe cheltuieli buluc si m-au cam prins fara bani) Nu-s samsar precum a afirmat colegu...doar ca incerc sa aleg cheltuielile prioritare si dupa aia placerile inimii. Sunt sigur ca fiecare dintre voi daca ati fi sa alegeti dintre Casa si masina... sau masina si moto..cred ca ati alege casa si masina..) Am mentionat ca mi-am dorit-o foarte mult si mi-ar parea extrem de rau daca as vinde-o,dar asta e... Pentru colegu cu franele... nu am zis ca-s sport si nici nu mi-a trecut prin cap sa zic.Mie mi s-au parut interesante si de asta am zis de ele:)
  3. merge precum arata! asta-i sigur:) plus ca din ce am mai vazut si la altele...are niste modificari pe la frane...niste conducte mai fitoase ma gandesc totusi ca pretul poate fi influentat si de faptul ca deh..carenatele le gasesti ceva mai rarut... parerea mea am facut o achizitie mai costisitoare si nu mi-a mai ramas bani sa-mi schimb si masina ...E nasol cand vrei si masina si casa si moto toate deodata ) in concluzie as dori s-o vand pentru a-mi schimba masina is constient ca daca o dau mai tarziu am sa regret ...pt ca am bagat-o la garaj si deja tanjesc dupa o tura cu ea )
  4. nu... daca o mai tin,o inscriu la vara. Momentan as vrea s-o vand
  5. ai dreptate, si-mi mai place si aripa pe spate plus chestia aia + suportul de numar de sub codita
  6. l-am luat acum 3 luni.. la asta chiar nu m-am gandit )) buna idee
  7. Salutare tuturor.. M-am hotarat sa-mi prezint si eu jucaria dupa cateva luni de la achizitia ei. Initial am vrut sa fac scoala de soferi pt cat A ,fara sa-mi cumpar moto... dar ghiciti ce? tentatia e prea mare ))) Dupa o perioada lunga de cautari ,cu ajutorul unui amic (prezent aici pe forum) m-am decis asupra acestui model. Am gasito ,am vruto ,am cumparato... scurt si la obiect! Este vba de un suzuki sv 650s din 2001 care spun eu ,e diferit! Are mici modificari care sincer fac diferenta! Din pacate sau nici nu stiu cum sa spun, moto e scoasa la vanzare pt a-mi schimba masina . daca primesc un pret bun o vand...daca nu..ramane,asta e..! Las pozele sa vorbeasca de la sine si astept parerile voastre!
  8. BuddyLexx

    Suzuki SV 650s

    te-ar interesa un capac de monopost?? /index.php?/topic/699605-vand-diverse-pt-sv650/
  9. te-ar interesa un capac de monopost?? /index.php?/topic/699605-vand-diverse-pt-sv650/
  10. BuddyLexx

    Suzuki SV650

    salut,nu te-ar interesa un capac monopost pentru sv???
×
×
  • Creează nouă...