Sari la conținut

vladf

Super Membru
  • Număr conținut

    1.671
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    KTM 890 Adventure R

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Eliminator 250, SV650s, SV1000s, FZ1N, Downtown 200i, WR450f, R1200GS, KTM 1290SA-S, KTM 890 ADV-R

Vizitatori Recenți Profil

3.545 citiri profil

vladf's Achievements

  1. La raionul "nevoie de atentie", daca nu, sigur e la ala cu scule mici.
  2. Daca tot a reaparut topicul asta, nu stiu ce update la forum s-o fi facut intre timp dar prima pagina arata cel putin amuzant.
  3. Cere la magazin cand cumperi echipament, deobicei au o gramada ca nu toata lumea le ia.
  4. Am scapat iarasi la o iesire. Si un video de la iesirea trecuta IMG_7381.mov
  5. Te salut, mi-ai facut ziua mai buna! Mersi Pretul m-a impresionat si pe mine cel mai tare, mai ales avand in vedere ca am dat 750 euro pe ea acum 11 ani.
  6. Cu siguranta! Nu insinuam ca a dat kilometri inapoi, apreciam doar ca mai sunt si colectionari cinstiti printre noi. /s
  7. Cum a aparut ea la vanzare, 11 ani mai tarziu si doar cu 3000km mai mult decat avea cand am dat-o eu https://www.olx.ro/d/oferta/kawasaki-eliminator-250-an-1993-virago-dragstar-vulcan-shadow-IDgG1m6.html?
  8. Kit-ul acela de O2 eliminator functioneaza foarte bine pe 1190/1290, eu unul n-am sesizat sa mearga mai rece dar merge mai bine, mai ales in treapta a 6-a pe care dupa ce elimini senzorii o poti folosi de la 3000rpm fara vibratii excesive.
  9. Vrajeala, nevrajeala, evenimentul e public pe Facebook si pe site-ul lor. Nu fi suparat ca nu te-ai interesat din timp, oricum, poate daca le arati permisul de port arma ii impresionezi si te lasa. Inscrierile s-au incheiat ieri parca. Am incheiat subiectul, prea refuleaza...
  10. Neh, l-ai ratat tu doar. Clientii Honda au primit invitatie pe mail, in rest, exista event pe facebook si pe pagina lor, trebuie doar sa urmaresti. Poftim, ai ratat si urmatorul, s-au terminat inscrierile.
  11. Pai, in primul rand bolul, ideal e sa reziste la temperaturi ridicate, poti sa iti faci singur din ciment sau poti sa cumperi unul. Ca si umplutura, este roca vulcanica, poti folosi si alte tipuri de roci dar trebuie sa fii atent ca unele pot exploda destul de violent la temperaturi ridicate. Pui roci pana la 2/3 din inaltimea vasului, plasezi un alt bol pentru combustibil (eu am gasit o tigaie dinaia mica de ochiuri) si acoperi bolul de combustibil cu plasa metalica (preferabil ceva tabla gaurita sa nu se topeasca / indoaie de la temperatura) dupa care il acoperi cu pietre vulcanice complet. Ca si combustibil, cauti etanol gel, arde incet si nu face miros.
  12. De indata ce invat si eu Mersi!
×
×
  • Creează nouă...