Sari la conținut

TankG

Membru
  • Număr conținut

    77
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

439 citiri profil

TankG's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Buna! Poate ma puteti ajuta: caut un R6 din 2005 pt a lua niste masuratori dupa ea. Eu ma ocup cu tankpaduri si alte accesorii din rasina sintetica, si rebuie sa fac mai multe stickere pt un R6, dar nu gasesc in orasul meu. Daca stiti in Oradea, sau imprejurimi (in cel mai rau caz tot judetul Bihor) contactati-ma va rog. Ma duc la fata locului cu o ruleta si hartii, sa masor. Multumesc anticipat pt. ajutor!
  2. Buna! Poate ma puteti ajuta: caut un R1 din 2001 pt a lua niste masuratori dupa ea. Eu ma ocup cu tankpaduri si alte accesorii din rasina sintetica, si rebuie sa fac mai multe stickere pt un R1, dar nu gasesc in orasul meu. Daca stiti in Oradea, sau imprejurimi (in cel mai rau caz tot judetul Bihor) contactati-ma va rog. Ma duc la fata locului cu o ruleta si hartii, sa masor. Multumesc anticipat pt. ajutor!
  3. poze foarte impresionante! I-mi vine sa pornesc si eu chiar acum! Foarte frumos! Felicitari!
  4. Va salut pe toti! sunt nou pe forum si deocamdata nu am nici motor, da va ofer tankpaduri, protectii pentru buson rezervor (si nu numai) ma gasiti AICI sau pe Facebook Toate cele bune!
  5. eu deocamdata nu am motor, dar ma bate gandul sa iau un Dnepr...varul mau a avut acum 10 ani si m-a impresionat foarte mult. e un motor adevarat cu feeling de neuitat.
  6. TankG

    Furca Springer

    lucrare foarte frumoasa! jos cu palaria!
  7. felicitari! vezi ca roata de 919 oricum necesita cauciuc de 180 ca e de 5.5 tzoli asa ca sar putea sa fie ok multa bafta in continuare!
×
×
  • Creează nouă...