Sari la conținut

Villy ATS

Membru
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Villy ATS

  1. Imediat ce am sa ajung la ea am sa dau carena jos si voi face si poze.
  2. Este vorba de un Suzuki GSXR SRAD din 1999 de 600cm. Inainte de hibernare doar o mica spalare si atat. Inainte de inceperea sezonului au fost schimbate toate consumabilele(cabluri accelerare/dec.ambreiaj, bujiile, filtre, lichide ) Fiind si batranica si cu ceva km(64000) am mers doar pe consumabile de calitate(Motul 300v 15w.50,antigel Motocool, etc). In mijlocul verii a suferit un mic incident, a cazut de pe cric pornita, carburatoarele nu au mai lucrat cum a trebuit, drept urmare a fost dusa la diagnosticat si reparat, au fost reglate sincronizate si a inceput sa mearga iar ok, desi se afla pe cric motocicleta a cazut pe partea dreapta nu pe partea pe unde pierde ulei, adica pe partea stanga. Poze inca nu am reusit sa fac, pe moment chiar ma enervasem si am plecat foarte dezamagit de la garaj.
  3. Salut, postez si eu tot cu o problema despistata sambata seara, motocicleta in momentul de fata hiberneaza intr-un loc cu temperatura constanta de peste 19 grade C. Efectiv nu am mai avut timp sa o pornesc din 15 decembreie. Uitandu-ma pe langa ea am sesizat o pata de ulei de dimensiunea unui mouse. Pe moment am verificat busonul de scurgere de la baia de ulei, dar nu era umed deloc, uleiul se scurgea de pe carena din stanga si picura jos, mentionez ca nu am stander si era inclinata pe cricul ei, pana voi avea timp sa dau jos carena si sa verific mai amanuntit as vrea sa aud ceva pareri. Sper totusi sa nu fie ceva destul de grav.
  4. In week-end, am avut nefericitul eveniment de a o tranti de pe loc pornita, la exterior am spart carena din fata si geamul, iar la partea tehnica ma razboiesc cu o mare problema, porneste normal, dar nu poate trece de 3000 de ture, in mers intrerupe de iti vine sa-i dai foc, se opreste s.a.m.d. Cine sa uitat putin la ea spune ca ar fi o bobina care nu mai lucreaza cum trebuie. Eu sper sa fie doar o dereglare a carburatoarelor, am inteles ca o mare greseala a mea a fost sa o pornesc imediat dupa ce am ridicat-o, dand foarte mult la automat si cu soclul tras si fara el incercand disperat sa o pornesc. S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema?
  5. Cand desfiletezi capacul pentru a completa, daca esti un pic atent o sa observi ca ai un fel de sita in "butoias" de aceea iti da pe afara. Cel putin asa am intalnit la mine.
  6. Eu am amortizor ca cel din poza, are cineva de vanzare scaritele de la pasager?
  7. Am rezolvat problema, am dat cu mult degripant si acum functioneaza, din pacate nu am avut timp sa ma ocum de frane.
  8. Eu in week-end am sa ma ocup de toata treaba asta, plus daca e frumos schimbat placute si lichid de frana, voi ce placute de frana folositi? eu ma gandeam la trw si lichid de la motul.
  9. Mie imi place sa functioneze totul perfect, in week-end am sa incerc sa il curat, fiind prima motocicleta imi era frica sa nu fie ceva mai grav.
  10. Ieri am schimbat filtrul de benzina si dupa ce am pornit-o am observat ca becul verde care indica ca este pe neutral nu se mai aprinde, desi chiar era pe neutral, sa zicem ca nu ma deranja foarte mult ca nu se aprinde becul, problema este ca trebuie pornita doar cu cricul ridicat altfel nu vrea. Cineva care a mai avut aceasi problema, si cum a rezolvat-o?
  11. Bateria este de 9ah, inca nu am masurat cat mai exact incarca releul, dar imi este teama sa nu il cumpar degeaba si sa fie de la altceva, in principiu am sa il cumpar nou preturile pt cele noi sunt intre 500-600 lei, iar cele second-hand 150-250 lei. Alte pareri in legatura cu problema mea?
  12. Salut, in week-end am iesit cu ea pana la atelierul unui prieten pentru a face schimbul de ulei, cand am ajuns acolo am oprit motorul pentru a deschide atelierul si cand sa pornesc pentru a o baga in atelier, sa declanzat surpriza, nu mai pornea, desfacem carena care ascundea releul de incarcare si gasim o mufa topita care efectiv nu mai avea cum sa faca contact, o inlocuim si avem surpriza sa vedem ca se supraincalzeste si se topeste iar. Din ce am mai discutat cu alte persoane trebuie inlocuit releul de incarcare. Voi ce parere aveti?
  13. Acum e putin cam tarziu sa ma razgandesc in privinta uleiului deoarece e comandat deja, Mi-ar prindne bine ceva ajutor, mobra sta in momentul de fata in Slobozia jud. Ialomita, iar eu in cursul saptamanii sunt tot timpul in Bucuresti, abia in martie am sa o aduc aici. Poate se face o intalnire doar cu SRAD-uri.
  14. Salut, eu sunt detinatorul unui SRAD din `98 de 600, achizitionata in toamna, mentionez ca tot din toamna am obtinut si categoria, sunt foarte incantat de ea tocmai de aceea am decis sa o ingrijesc ca la carte doar cu consumabile si piese de calitate. La indemnele unor mecanic am ales sa merg pe ulei motul 300v 15w 40 si filtru de ulei mann, urmand sa ma decid si in privinta placutelor de frana lichidelor de racire si frana, dar si cauciucuri. Lantul a fost schimbat vara trecuta odata cu bujiile, aceste 2 consumabile urmand sa mai ramana pe mobra, o singura problema am depistat la ea pana acum, in momentul in care o accelerez mult pe loc nu urca mai sus de 5000 de ture, in sarcina treaba se schimba nu are nici un fel de problema, mecanicul care a avut si in trecut grija de ea spune ca au fost curatate si sincronizate carburatoarele dar in timp a reaparut aceasta problema cand este turata pe loc. Sfatul fiind sa achizitionez alte carburatoare. Astept sfaturi de intretinere si pareri despre problema carburatoarelor din partea posesorilor mai vechi.
×
×
  • Creează nouă...