Sari la conținut

SzMartin

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj Napoca
  • Carnet moto din
    2013
  • Motocicleta
    Honda CB 500

SzMartin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare, stie cineva ce rol au cele doua cabluri subtiri lipite una de alta? a fost sudata piesa aceea rupta si sa topit un pic piesa din interior de care se conecteaza acele fire
  2. http://www.perfectseal.ro/inele-si-simeringuri, este o firma din Cluj, poti suna acolo si sa intrebi de Oring, au Oringuri de viton rezistenta la benzina.
  3. Recomand policarbonat in loc de plexiglass, plexiglassul subtire de care iti trebuie pentru parbriz este destul de casant, daca se loveste de ceva din greasala, sunt sanse mari sa se crape.
  4. Si eu tot anvelope bridgestone bt45 folosesc, cel din spate tine vreo 18.000 de km, iar cel din fata 25.000 km, sunt anvelope foarte bune
  5. SzMartin

    Hai La O Plimbare !

    Si eu m-as duce la o plimbare maine, traseul e ok pentru mine, dar putem merge oriunde din partea mea.
  6. SzMartin

    Hai La O Plimbare !

    Suna bine aceasta plimbare, eu as veni!
  7. SzMartin

    Hai La O Plimbare !

    Vin si eu daca e in regula
  8. SzMartin

    Hai La O Plimbare !

    Un scurt filmulet de la tura de sambata https://www.youtube.com/watch?v=af0o1UiPKAI
  9. SzMartin

    Hai La O Plimbare !

    As veni si eu daca se poate
  10. Accidentul sa intamplat acum 4 zile, adica in 08.11.2013 pe la ora 12. Un autoturism marca Renault (B 69 HPM), care venea din sens opus, a depasit neregulamentar pe linie continua, iar masina care merge in fata mea a franat brusc si sa oprit de tot. Eu nu am mai apucat sa ma opresc de tot si am intrat in masina care mergea in fata mea. Am cazut, nu am patit nimic serios si nici motocicleta. Masina pe care l-am lovit numai suportul numarului de inmatriculare sa crapat in bucati si bara sa zgariat putin. Soferul autoturismului nu a cerut nimic de la mine, nici politia nu a fost implicat in acest accident. Renaultul maro care a provocat accidentul nu sa oprit, si-a continuat drumul linistit mai departe. Oare e prea tarziu sa merg la politie cu filmarea? Soferul vinovat va fi pedepsit pentru fapta sa? Sau sa stau acasa si sa ma bucur ca am scapat asa de usor? Voi ce ati fi facut in locul meu?
×
×
  • Creează nouă...