Sari la conținut

Arider

Membru
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2013
  • Motocicleta
    Honda
  • Numar Moto
    RIDER

Arider's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cat de grava este problema unei sigurante de la supapa sarita de la loc ? Va multumesc !
  2. Dupa aproximativ 2 - 3 min de functionare in mers deja se simte caldura la picioare foarte puternic.
  3. Am o Honda Xr 125 l din 2006 cu racire pe aer si de cateva zile am observat ca motorul se incalzeste destul de tare intr-un timp relativ scurt. Imi puteti spune care ar putea fi problema? Multumesc anticipat!
  4. Arider

    Problema honda Crf

    Sigur este intrerupt pe undeva. Verifica bine firele sa nu fie intrerupte. Am avut si eu o problema asemanatoare si am avut un fir usor ciupit. Sper sa iti fie de ajutor.
  5. 12,3 V are bateria. A fost o problema mecanica. Am schimbat bendixul si acuma merge.
  6. Am rezolvat. Era bendixul. Finally it's working !!!
  7. Carbunii sunt ok.Tot mecanismul functioneaza normal pana la coroana,deci problema nu este electrica, este una mecanica. Cred ca este rupt bendixul sau a cedat ceva rulment. Multumesc .
  8. Am o honda xr 125 l din 2006 si nu mai porneste la automat. Impinsa porneste fara probleme. A fost electromotorul. L-am curatat si acum fuctioneaza electromotorul, dar tot nu imi porneste. Cred ca este bendixul, dar nu sunt foarte sigur. Mai poate fi si altceva? Multumesc! Am verificat mecanismul de functionare si totul este in regula pana la coroana. De aceea cred ca este problema de la bendix.
  9. Am o honda xr 125 l din 2006. Am schimbat arcurile de la ambreiaj si discurile de ambreiaj, iar acum daca accelerez si dau drumul brusc ambreiajului scoate un crrr, ca si cum ar agata ceva si pleaca usor. Pana acum puteam pleca in forta.
  10. Cumpar bendix pentru electromotor mitsuba sm-13 12v
  11. Arider

    BURSA LOCALA ARAD

    Cumpar bendix pentru electromotor mitsuba sm-13 12v
  12. Multumesc. Asa am banuit si eu dar am vrut sa fiu sigur. Pe cine am intrebat nu a stiut sa imi spuna. Acum caut sa imi cumpar cauciucuri noi pt sezonul de iarna si de asta m-am interesat pentru ca vreau unul mai tare. Cel care l-am avut s-a dus repede. In zona mea am panta cu piatra , iar cand urc panta cu piatra sfarmicioasa si dau de o piatra fixa si mai ascutita....pa pa crampoane
×
×
  • Creează nouă...