Sari la conținut

Xiprio

Membru
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    xiprio

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Focsani
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Suzuki gsx-r 750 k6
  • Numar Moto
    Sters

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki zx6r (2000)

Xiprio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cel putin 6000km, se poate si mai mult(9000km), dar depinde de stilul tau de mers,de faptul daca ai pasager mai mereu,de presiunea corectă etc.
  2. Pentru cele cu o capacitate cilindrică mai mare(1000cc) constructorul merge stock pe 190 pt o pata de contact putin mai mare.
  3. 190/55/17 este si varianta mea. Ar trebui sa ofere o inclinare mai rapida pe viraje. Cat despre 65,sigur mi-ar atinge aripa spate. Multumesc mult de raspuns!
  4. Salut! Imi doresc sa imi raspunda cineva la o intrebare la care nu am gasit raspuns pe Google. Vreau sa dau comanda de un set de cauciucuri, 120/70/zr17 si 190/55/zr17. Intrebarea ar fi, sunt diferente semnificative intre anvelopa spate de 190/55 si 190/50. Stiu ca "55" reprezinta Raportul dintre inaltimea sectiunii si latimea sectiunii in %. In cazul de fata inaltimea anvelopei spate ar fi de 104.5 mm(regula de 3simpla) Fiind mai inalt,ar trebui sa ma ajute sa o "aplec" mai usor si mai rapid. M-ar fi interesat un raspuns de la cineva care a incercat ambele inaltimi 55 respectiv 50. Va multumesc!
  5. Din cate stiu,momentan nu avem nici o Scoala care sa faca cursuri in privinta obtinerii categoriei/subcategoriei A in Focșani. Exista o Scoala la Tecuci.
  6. Daca se va face o reuniune,cu siguranta am sa fiu prezent. Am sa urmaresc topicul,sper sa ne adunam si sa cadem de acord referitor la un week-end in care sa ne cunoastem. Cu stima!
  7. Salut tuturor! Este cineva din Piemonte,Aosta? Eu locuiesc in Ivrea(45 km de Torino) Mi-ar face placere sa ne intalnim si sa programam un week-end in care sa mergem undeva. Cu stima!
  8. /index.php?/topic/703675-vand-honda-cbr-1000rr-fabr-2004/
  9. Doresc sa achizitionez un suzuki k6. Pe carena stanga prezinta mici crapaturi langa oglinda si langa Crashpad. As dori un pret pt repararea carenei si revopsitul total al motocicletei + adaugat stickere(vreau sa arate ca din fabrica,culoarea fiind Negru). Ma poti ajuta cu un pret estimativ,te rog? Te salut!
  10. Salut! Doresc sa achizitionez un Suzuki k6,dar prezinta mici defecte optice. Pe carena stanga prezinta o crapatura lunga de 3-4cm iar unde se monteaza crashpad-ul de asemenea o crapatura. Sunt interesat de o reparatie a carenei + vopsitul total al motocicletei si adaugat stickere.(Vreau sa iasa ca si culoarea din fabrica,culoarea motocicletei fiind Negru) Imi poti spune te rog un pret +/- pentru aceste operatii? cu respect!
×
×
  • Creează nouă...