Sari la conținut

AsubayaH

Membru
  • Număr conținut

    271
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de AsubayaH

  1. da.carburator..destul de ciudat..acum e ok :blink:))..fara sa ii fac ceva..dar nu prea are forta..e deraglata.da rateuri ..de fapt merge intr'un rateu constant :)e posibil sa fii fost apa in benzina..sau a facut condens sau ceva..dar acum trage..a2a a3a ..in a4a nu am ajuns.

    iar daca iau un viraj la viteza mica.ceea ce inseamna ca tre sa trag ghidonul de tot..in partea dreapta.mi'o accelereaza..

    Mesaj completat

    are personalitate.si e mofturoasa :huh:

    Partea cu acceleratul e de la cablu e inghesuit pe undeva si nu are camasa libera sa circule cum trebuie

  2. Zici? :)

    Eu zic ca nu..Mai ales ca la a mea tocmai ce le-am schimbat pe ambele si stiu destul de bine unde e amplasat cel de transmisie si unde cel de distributie. Plus ca nu prea ai cum sa le incurci,mai ales ca dimensiunile si aspectul difera destul de mult, spre chiar foarte mult. :lol:

    Si pe langa asta..de cand are lantul de transmisie intinzator, ma rog??

     

    @ initiator...daca nu ai..cauti pana gasesti. Nu se poate sa nu existe macar intr-o limba de circulatie internationala ( germana, franceza, spaniola). Eu am citit chiar si intr-unul in japoneza, deci mai cauta. Daca nu ia-o prin eliminare, gaseste macar unul de la un model apropiat sau intra si tu pe aici pe la sectiunea dedicata modelului tau de moto si pana la urma tot te lamureste careva ce fel de lant iti trebuie.

     

    PS: Daca imi aduc bine aminte din specificatiile tehnice ale CBRului meu lantul de distributie se schimba la maxim 20.000km cel de transmisie pe la 6000. Cum sa le incurci??

    Si in plus cine a avut macar o data in mana o presa de lant isi da seama ca cea pentru lantul de transmisie e buna doar pentru el, si ca cea pentru cel de distributie e mult mai mica si mai finuta,dar ca ar putea merge si la unul de transmisie, dar nu invers. Deci nu o mai tot dati in balarii cu confuzia lu' peste. Really now!

    Scuze cum zici tu da nu le confunzi am fost derutat de cifra 20000 de km e putin pentru distributie la o exploatare normala a motorului la 20000 il cam schimbi pe cel de transmisie in fine ...

    Nu nu are intinzator

  3. Lantul se schimba atunci cand trebuie. Zice in manual cat ar trebui sa tina. De obicei primul se duce intinzatorul, si el nemai facand treaba ameteste si lantul, patine, pinioane etc. E bine sa le schimbi pe toate daca vrei sa faci o treaba buna. Acum depinde de model de moto. Iar uleiul se schimba si in functie de stil de mers, de mediul in care folosesti motocicleta. Daca mergi cu ea mereu numai in limitare, nu cred ca poti sa il mai schimbi la 10.000km parcursi oricat de mult te-ai lua dupa manual. La fel daca mergi cu motocicleta mai mult in oras, pe timpul verii si il coci la caldura care e afara se strica mai repede. Cu cat il schimbi mai des cu atat mai bine. Eu zic ca deja la 4000 e cam timpul de schimbat, mai ales ca uleiurile care ajung la noi nu sunt tocmai ca cele care se pot cumpara in afara tarii.

    Ca sa revin, lantul cam la 20.000 se schimba. Poti daca vrei sa te iei dupa manual sa il scoti si sa-l masori. are niste limite de toleranta intre care sa fie ( ca lungime ), si de asemenea te uiti la el daca are semne de uzura , de care si pe ce parte a lui. Asta iti indica diverse chestii ( ca intinzatorul a fost varza si ca l-a intins prea mult..prea putin). La fel si pinionul trebuie inspectat si vazut cum sunt dintii, mai ascutiti si mai bonti ( daca sunt prea bonti poate sari lantul de pe pinion). Patinele si la ele trebuie sa te uiti sa vezi daca au zgarieturi sau alte chestii pe ele.

    Totul oricum scrie in manual.

    Bafta!

    Cred ca confunzi lantul de distrubutie cu cel de transmisie !

  4. daca ne stringem 2-3 , putem modifica ora de comun acord...sunt genul care ma supun majoritatii , dar sunt ceva kilometrii de mers si nu as vrea sa merg pe fuga , de aceea am si specificat ca viteza va fi cea legala (adica eu asa merg) , cine vrea sa alerge este invitatul meu

    Nu se pune problema de alergat e vorba de trezit cu noaptea in cap pt mine sa ajung la 8 la petrom baneasa :)

  5. Am vazut si eu asta!! E naspa! M-am intristat! Dar daca nu mergem acum, pastrez in discutie excursia si poate o concretizam intr-un alt week end.

    Mesaj completat

     

    Nu! Pe ploaie, nu! Ce sens are??? E frumos sa ne bucuram de excursie, nu sa stam sa uscam combinezoane. Next time!

    Asa ma gandeam si eu ca nu are nici un farmec pe ploaie poate avem mai multa bafta weekend-ul viitor.

    Dati de stire pe aici daca se mai organizeaza ceva .

  6. Vremea n-o sa fie naspa, promit eu!

     

    Mesaj completat

     

    DECI, VII, INTELEG!!!!

    Factorii aia sunt cele mai mici probleme care puteau aparea.

    1. este 100% rezolvat.

    2. tine de tine sa il rezolvi 100%. Stiu ei barbatii ce sa faca atunci cand vor sa obtina ceva.

    La 7.30, cum ziceam, in Mc-ul de langa Metro Militari, la iesirea spre autostrada Pitesti.

     

     

    Pff : vremea asta ete aici si in Bucuresti 15 grade si ploaie :rose:

  7. Supeeerrrr!!! Iti multumim mult de info!!!

    Mesaj completat

     

    Duminica dupa amiaza.In principiu, pe acelasi traseu.

    Mesaj completat

    S-a mai alaturat un tovaras, deci suntem 4. Un grup OK. Nici prea mare, sa creeze dificultati, nici prea mic.

    Mai ca as merge si eu dar depind de cel putin doi factori :

    1. Sa ma primiti in grupul vostru.

    2. Sa ma lase nevasta sa plec :rose:

  8. Duminica m-am gandit sa fac o plimbare pana la Ghiorghieni la Lupul Singuratic.

    Plecarea din Bucuresti- Brasov- si apoi Ghiorghieni./ In total 310 km, drumul din Brasov - Ghiorghieni un pic mai prost.

    Cine doreste?

     

    Ma primiti si pe mine daca ma lasa nevasta ?

  9. Ma rodea si pe mine sa imi iau motor ca deh ... sunt maniac... si am gasit pana la urma aleasa... bine intzeles ca am avut de ales... m-am gandit mult ... analize ... chestii ... (prostii de copil de varsta mea) si ce sa aleg intre crb 600F si zx9 .... bine intzeles k un calic ca mine a ales zx9... ca sa imi dau seama defapt k nici nu prea ajung cu picioarele jos cand sunt pe ea:))... stau pe varfuri am calarit-o odata si e bestiala comoda, trage bine... bine rau :) da tre sa ashtept sa-mi iau permis:| ... si acum ma gandesc sa ii fac mici modificari ... stopurile, semnalele .... cand incep sa o calaresc calumea sa fie pregatita 100%

    Cam atat despre prima mea motoreta

     

    te plictisesti tare asa-i ? Parerea mea :wacko:

  10. Si uite asa se duc membranele alea...doar o ajuti putin cu gazul in caz ca nu porneste dar nu ca animalul...o poti ineca...se uzeaza membranele alea mai repede de cat ar trebui.

    Cum spui tu poate sunt eu mai nepriceput dar o ajuti cu ceva aer cand tragi de acceleratie implicit cu gaz si da ai dreptate ajutata treptat pana porneste daca e problema asta.

  11. Salutari..am si eu o problema cu motorul descris in titlul; problema suna in felul urmator:

    - prima data cand o pornesc,totul decurge perfect iar cand se incalzeste daca il opresc si il las o perioada de timp, maxim 5 minute cand vreau sa il repornesc nu mai vrea.

    Care ar putea fi problema?

    Va multumesc pentru ajutor si va urez o zi buna!

    Daca invarte si nu porneste incearca sa dai la automat cu accelaratia la blana cind motorul este cald, asta daca e pe carburatie.

  12. cred ca ar fi murit si daca aveau 80km/h...dobitoaca aia le-a intors masina fix in fata.nu au avut nicio sansa,nici macar nu cred ca a atins frana.nu uitati ca drumul era drept.daca se uita cu atentie inainte sa intoarca i-ar fi vazut cu siguranta,puteau sa mearga si cu 200km/h.puteau sa aiba orice tip de motor,la fel s-ar fi intamplat

    Pacat de cei doi ! dar daca ar fi mers cu 80 km/h poate nu se mai intalneau si nu mai esxista accidentul in fine discutiile sunt de prisos.

    Mesaj completat

    cred ca ar fi murit si daca aveau 80km/h...dobitoaca aia le-a intors masina fix in fata.nu au avut nicio sansa,nici macar nu cred ca a atins frana.nu uitati ca drumul era drept.daca se uita cu atentie inainte sa intoarca i-ar fi vazut cu siguranta,puteau sa mearga si cu 200km/h.puteau sa aiba orice tip de motor,la fel s-ar fi intamplat

    Pacat de cei doi ! dar daca ar fi mers cu 80 km/h poate nu se mai intalneau si nu mai exista accidentul in fine discutiile sunt de prisos.

×
×
  • Creează nouă...