Sari la conținut

bogdansam

Membru
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    b.sambotin@gmail.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    05.09.2013
  • Motocicleta
    R1200GS
  • Numar Moto
    B-97-COZ

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki Bandit 600 din 1996

Vizitatori Recenți Profil

864 citiri profil

bogdansam's Achievements

  1. Cu cea mai mare placere, dar e in perioada 28-30 iunie sunt la un curs pe Circuitul de Motocros Zarnesti. Dar cu prima ocazie am sa fiu prezent. Multumesc.
  2. Felicitari pentru tura ! Am sa tin aproape, poate data viitoare ma incumet si eu intr-o astfel de aventura.
  3. Salutari !!! M-am gandit sa mai intretin putin zona, sa nu implinim 1 an de când nu s-a mai scris. Deci, ce faceti, scoateti motocicletele de la iernat? Participati anul acesta pe la intruniri ? Pe unde ? O plimbare ? Pe unde?
  4. Da, intradevar, dornic de o plimbare, dar sa asteptam si vremea prielnica, prin luna Aprilie sau Mai.
  5. Salve! Atunci sa ne organizam pentru un traseu. Doritori? Ce spui AlexAB?
  6. Salutari tuturor pro si contra ! Astept cu nerabdare se ajung si eu anul acesta la MAN Editia VII, cu motocicleta bineinteles. Am sa aleg cazare in zona, in asa fel incat sa nu consum nici prea multa bere si sa ma plang ca este prea scumpa smd. La astefel de intalniri nu va fi toata lumea multumita, ca nu avem cum sa fim, nu suntem toti la fel, deci cel mai bine este ca atunci când nu-ti convine ceva sa-l inlocuiesti cu alceva ( este berea prea scumpa bei apa, nu-ti convine cazarea in locatie, te cazezi la o pensiune in zona si primesti si B.F. si nu este o gluma). Ultima mea intalnire cu MAN-ul a fost la editia II in anul 2014, la Marginimea Sibiului, pot spune ca a fost foarte bine, mancare buna, bere pe masura, preturi nu mai stiu, dar a fost ok, gulasul a fost magnific, ca si cazare am cautat prin inprejurimi ma precis la Cisnadioara, pensiunea Sub Cetate. Sper la o organizare mai ampla pentru plecarea din Bucuresti. Lasand discutiile pro si contra, mai mult contra dupa cum se vede, asteptam cu nerabdare sa ne revedem la MAN Editia VII Salutari Gospodare, forta si rabdare sa ai cu noi! Sa auzim de bine!
  7. Frumos, merita traseul revizitat si de ce nu in grup, poate in acest an 2019. Asfalt uscat!
  8. La mulți ani ! Interesant traseu, ma va inspira pentru 2019, dar cred ca o sa includ și drumul spre Cascada Bigar , Parcul Național Cheile Nerei -Beusnita spre Oravita, (57B) - Potoc (571C) - Camping Valea Beiului și mers către Cascada Beusnita.....am sa revin cu detalii despre tura completa, poate mai este cineva interesat, dar eu am mersul pe moto mai încet mai ales pe zonele enduro. Asfalt uscat!
  9. Salutari din 2019. La mulți ani ! Interesanta tura, am sa o bifez pentru 2019.
  10. Salutari! Daca este cineva interesat, cu tristete dezmembrez Bandit-ul, GSF 600 din 1996.
  11. Salutari tuturor! Dintre toti Banditii cine merge la M.A.N si este din Bucuresti ? Numai bine!
×
×
  • Creează nouă...