Sari la conținut

alex padurean

Membru
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    KTM 300 exc 2014
  • Club
    Pro racing.

alex padurean's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Tocmai am ramas in padure "pe janta".Am taiat cauciucul ca il lasasem prea moale sa an aderenta pe niste stanci si am taiat guma..deci de acum incolo la regim de hobby cand ma dau imi pun muss si la concursuri guma noua si tublissul.cam asa vad eu solutia..
  2. Soso service la suspensie am facut la 50 de ore am schimbat uleiul si semerihgurile..cam atata.La 100 de ore o sa ii schimb tot chitul si o sa ii fac niste setari mai complexe.
  3. Chiar am vrut sa iti dau un sfat dar cand vad ca te adresezi cu boss...la revedere!
  4. La greutatea aia iti rupi gatul..cumpara ceva la 1000 de grame si aerisita,nu o sa regreti!Eu am avut un ixs de 1400 de grame..dupa catte o zi de enduro ma durea gatul,acum am luat un airoh de 950 de gr.de neimaginat comfortul si fellingul care ti-l ofera casca asta!Depinde ce buget ai..
  5. Am unul in garaj,2015..dar la kg tale eu zic sa o lasi balta!Eu am 89 de kg fara echipament si il simt lipsit de putere.La modelul 2015 au rezolvat problema cu pornirea dar intradevar suspensiile cam moi si franele intradevar subdimensionate!
  6. Roberte,exista diferenta de la an la an!Nu neaparat mare,dar mai de detaliu,de exemplu eu mi-am luat 300 exc 2014 nou,gasca cu care ma dau au 2015 cativa dintre ei,m-am dat cu 2015,suspensia mie mie se pare ca,copiaza mai bine solul.Deci banuiesc ca e o diferenta si intre 200 din 2009-2011.
  7. Mult tam tam degeaba.Daca vrei enduro nu te lua dupa toti amatorii care te sfatuiesc sa iti iei cross sau stiu eu ce cazane..Cumpara-ti un ENDURO de 125 pt inceput de exemplu un ktm care crede-ma ca e foarte ok si porneste super usor,nu ai neaparat nevoie de buton.Prietena mea se dadea pe 125 exc si mergea ok si il pornea la prima pedala din orice pozitie.Daca vrei 4T orienteaza-te spre ceva mai nou..dar nu cred ca te incadrezi in buget.Sa iti zic ce as face in locul tau..as da aia 2000 mii avans si mi-as lua freeride 250 R .O bijuterie!Bafta!
  8. La 2015 carburatorul am inteles ca se regleaza singur in functie de altitudine!
  9. Nu iti lua sx-f ca o sa iti para rau o viata:)))Eu am avut un sx 2006 450..ma nenorocea in padure,cutia de viteze nu ma ajuta deloc,suspensiile ca doi pari de fasole,radiatoarele sunt mai mici din cate stiu si cred ca ala era motivul pentru care fierbea de numa...numai chinuiala am avut cu el..cand am trecut pe exc e alta treaba!
  10. Deci eu am folosit pireli scorpion,metzeler six days,kenda(un rahat de guma) dunlop,acuma mi-am luat motor si o venit cu gume de fabrica maxxis..niste naspeturi desi sunt FIM..pireli e grozav dar nu se compara cu mitas cu dunga verde.O montat un coleg un mitas verde si ramai surprins ce grip are,dar se uzeaza mult mai repede ca scorpion si metzeler.Am vazut ca este un model de la goldentire de compozitie foarte moale special de curse..l-am vazut la EMD si cred ca e grozav dar mai mult de o cursa nu cred ca tine...
×
×
  • Creează nouă...