Sari la conținut

b28jmp

Membru
  • Număr conținut

    276
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de b28jmp

  1. Vrei sa spui ca n-ai reusit sa gasesti o baterie incarcata intr-un service auto ??? Inteleg ca motocicleta nu are baterie , dar bordul se poate aprinde cu orice baterie de 12v .Oricum , sa-l stapanesti cu placere !!!
  2. Mai am locuri libere in garaj peste iarna . Garajul este in Jilava , pe soseaua Giurgiului , inainte de centura . Este in incinta unei fabrici cu paza non stop . Pret : 50 ron/luna/motocicleta . 0726384725 Christi
  3. Poate le-a modificat prinderila sau le-a folosit doar pe cele de la baza . Cele de la varf nu au nicio legatura . Vreau 500 de lei pe ele sau unele care sa se potriveasca la mine .
  4. Iar eu le-am luat crezand ca merg la mine , dar difera prinderile ...
  5. Ce tare ... se pare ca avem mai multe capace decat S2R-uri 1000
  6. Pacat ...am avut si eu din fibra , dar nu ma incanta . Spor la vanzare !
  7. Salut ! Daca monopostul este original , ma intereseaza pe mine . Vorbim la telefon .
  8. Salut ! Suna-ma maine dupa 10 . 0726384725 Christi
  9. Cocoooo , nu vrei capace de carbon pentru distributie ???
  10. Salutare ! Am un set de capace din carbon , pentru distributie , pentru motoarele de 1000 si 1100 cu doua bujii si doua supape pe cilindru . Sunt noi si vreau sa le schimb cu unele pentru motorul meu de 900 sau contravaloarea unora . Accept si schimburi cu alte accesorii care mi-ar putea fi utile .
  11. Salut Paul ! M-ar interesa pe mine oglinda pentru amicul meu , Mihai , care si-a tavalit 620-ul in toamna . Multumesc anticipat !
  12. Salutare ! Aveti idee unde pot sa gasesc produse Rizoma pe stoc , sau cu termen scurt de livrare ? Imi trebuie un ghidon si niste o pereche de mansoane . Multumesc !
  13. Mish , ce n-ai citit tu , este regulamentul Scrie clar acolo ca acest concurs este adresat rezidentilor din vreo 4-5 tari . Si eu ma bucurasem acum cateva zile cand am intrat pe saitul Rizoma .
  14. Eu , desi ma consider mai pasionat decat multi dintre motociclisti , sunt de parere ca motociclismul se practica de placere . Iar sa merg pe ploaie cu motorul , infofolit intr-un costum de cauciuc nu-mi produce nici cea mai mica placere ...
  15. Paste fericit ! Sa va aduca iepurasul tot ce va doriti !
  16. E normal . In alta ordine de idei , eu nu pot ajunge diseara . Deabea maine pot sa-mi iau piesa de la posta si sa-mi fac motoru` . Have funn !
  17. Daca nu ai schimbat releul pus de mine , atunci gasesti la orice magazin de piese . E releu de Dacia 1300 .
  18. Diferenta e data de raportul de compresie si gestiunea motorului . Sunt curios sa vad si diferentele de rapoarte din cutie .
  19. Datele din taloanele romanesti nu sunt relevante . Am intalnit nenumarate cazuri de masini identice care aveau date diferite in taloane . Din cate stiu eu , Ducati este singurul producator care da puterea la roata , nu la arbore .
  20. Hai la Salon ... poate gasim ceva p-acolo Mesaj completat Caut foaie de 38 in stare decenta , pentru monster .
  21. Salutare ! Inca mai sunt in cautarea catorva piese pentru un Monster 620 : - Scarita dreapta (poate sa fie si modelul vechi , fara cauciuc ) - Jug superior - Ghiuveta de pe cadru , de la jugul inferior - Disc frana fata - Ghidon - Oglinzi Astept ofertele voastre .
  22. Eu zic ca e cu luare aminte mai ales pentru cei care-i lasa pe altii sa le stranga suruburile la roti sau alte componente cheie ... In cazul de fata problema a fost alta ...combinatia dintre cuplul fantastic al motorului si aderenta extraordinara a cauciucului
  23. eu nu tin neaparat sa fie brembo . ma opresc lafel de bine si cu goldfren daca e cazu
  24. Merci mult Zair ... dar 4 mil chiar nu mi se pare un pret decent . Le-am gasit cu 3 , fapt care m-a determinat sa intreb si pe forum .
×
×
  • Creează nouă...