Sari la conținut

Razvan_deva

Membru
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Razvan_deva

  1. eu zic sa verifici daca nu or inghetat si garniturile de la pompa de apa .. daca tot iti comanzi sa nu comanzi de 2 ori
  2. intr`o luna maxim 2 se fac mai urate:)) . . la bun
  3. ce iprovizatii ? fa`i filet mai mic sigur si merge. .si merge fara sa il dai jos, cu o filiera buna faci treaba . . . decat sa il sudezi si sa nu il mai dai jos niciodata:))
  4. In fiecare sezon s`a inceput cu stangu . .:|
  5. eu as lasa asa cum ii si as face jantele albe. . nu prea multe schimbari pentru ca le faci degeaba. . doctoroo are dreptate
  6. Dupa modelu ala mam luat la burta exact asa am facuto . . uite poza a ajuns pe asf:D --->> http://postimg.org/image/yd8zhhgw9/
  7. cadru nu are nici o lovitura nu e deplastat aiurea. . m`am uitat si am verificat. .furca e boloboc :| . . o sa mai incerc si maine. . azi sunt putin obosit poate aia e prob . .
  8. Dupa 1 an a ajuns insf. pe asfalt:D:X . . http://postimg.org/image/yd8zhhgw9/ problema:dupa am terminat de montat toate piesele in scara am pus si carenele care vin sub el ( burta ) cand virez roata de fata loveste in ele. am ridicat telescoapele tot loveau. . am lasat mai jos . . dar la fel. . aveti vreo idee cv ? maine pe zi o sa mai verific. .
  9. mie imi place maxim masca lui. . o sa o cumpar . . vreau sa fac stunt cu moto meu . .nu o sa parcurg distante lungi noaptea si chiar dak o sa fie cazul reduc viteza pe unde trebuie . . .a e . . . poate nu e "Transformers" dar arata bine . . poate ai dreptate dar nu stau sa calculez. . dar aici e vb de altceva
  10. cand aveam si eu f2 , la rece facea asa . . dar dupa ce se incalzea isi dadea drumu .
  11. imi place masca cea portocalie o ai de vanzare? pret/ sal. . ms de oferta . .dar e cam mare pt a meu
  12. Sal . . imi place si proiectu tau... am vrut si eu asa cu ghidon dar mam razgandit pentru ca ies prea scump.... as avea cateva intrebari cat ai dat pe inaltatoare ghidon si ghidon ? ... ms . .si bft in continuare !
  13. imi plac si mastile pentru ca am unde sa ascund bordu , dar imi place si cu un simplu far cum e ( cea albastra ) . . ms pt idei pana la urma sper sa ma decid... intr`o zi o sa am mult de munca dar pana la urma ajunge pe asfalt . .
  14. Ms pt idee dar as vrea sa ii pun semighidoane , si cat mai simplu gen :
  15. Salut motociclisti!! Am inceput si eu un proietreetfct sighter acum 1 an.. Am cumparat o motocicleta r6 an2001 lovita in 2006 , si am inceput sa lucrez la ea . .si sa imi duc toate piesele in casa la et 4:))) Mai am de lucru la el , si mai am nevoie de piese . . Nu am idei cu sa ii fac botu(deocamdata) Nu stiu ce ulei sa ii bag . . Am nevoie de pinioane pentru stunt. . Astept ceva parerei. .
×
×
  • Creează nouă...