Sari la conținut

caponord

Membru
  • Număr conținut

    171
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de caponord

  1. Da, e ok, suna-ma inainte si ne intalnim la o bere (fara alcohol :laugh: ), cand vreti sa ajungeti in Tg.Mures in prima parte a escapadei sau pe la sfarsit, sa stiu cat de detaliat sa-ti spun de traseu.

     

    Uite eu m-am gandit la traseul acesta de off ce l-am facut anul trecut prin m-tii Calimani,Hasmas, aici sunt pozele:

     

    http://csegediszabolcs.blogspot.com/search...an%20off%20road

     

    Din pacate nu am GPS si nu am track. ;) dar uite traseul pe harta e cel cu rosu :

     

    post-26723-1278231386_thumb.jpg

     

    Recomandarea mea:

     

    Daca veniti dinspre Tusnad spre Gheorgheni sa luati spre Balan, de acolo e off pana aproape de Gheorgheni de acolo va recomand pe asfalt spre Est, Cheile Bicazului, Lacul rosu si inconjurati Lacul Izvorul Muntelui(zona superfaina se vede si Ceahlaul) nu se vede tot pe harta, dar ca idee lacul are in jur de 40 de km, si tot pe asfalt pana aproape de Toplita( IMPORTANT: sa nu urcati pe la Borsec spre Bilbor pt ca sunt paznici la mina si nu va lasa sa treceti) Inainte de Toplita in dreapta pe off spre cabana meteo de pe VF Retitis (2021m),coborati prin mina de sulf, acolo o sa fie ceva paznici, dar va lasa sa treceti, daca veniti din munti ;), nu prea au ce sa faca..... eventual o harta detailata nu v-ar strica, eu am atlasul acela de la Petrom cu 49 de Ron si ma descurc peste tot in tara.Daca nu-ti dai seama din aceasta poza cum ii treaba, fac ceva poze din atlasul acela e mai detailat.

     

    Traseul recomandat de mine cu Cheile bicazului (trasat cu verde):

     

    post-26723-1278231750_thumb.jpg

     

    Sper ca se poate intelege, suna-ma daca ceva nu e clar.

     

    Ride Safe!

    Mesaj completat

     

    Pana la urma ati fost in tura, daca da pune ceva poze de pe traseu.

    Mesaj completat

    Cycle World Magazine's Best Dual Sport fot 2010 :

     

     

    ....so KTM RULES!

     

     

    Nu te-am mai sunat ca am avut ceva probleme.... vorbim.

  2. In drum spre KTMeet 2010 :

     

    in josul paginii : /index.php?...&start=1060

     

    sau pe blog: http://csegediszabolcs.blogspot.com/search...1%20Transalpina

    Mesaj completat

    Ktmeet 2010 : http://csegediszabolcs.blogspot.com/search...-%2013%20KTMeet

     

    Saptamana viitoare marti,mircuri si joi( 06,07,08 iulie) trag o tura pe la tine prin zona cu inca 2 motociclisti 50off/50on. Poate ne intalnim sa ne dam pe offroad un pic sa ne arati si noua locurilenecunoscute. Eu sunt acum in afara tarii si de aceea nu te-am sunat. Vb detalii duminica sau luni. In principiu venim catre Tusnad si locurile din zona.

    Bafta si sa ne vedem cu bine

  3. Daca tot am ajuns la intrunirea din Cluj ,care dealtfel a fost de nota 10 , m-am gandit ca la intoarcere sa fac si eu Transalpina ,ca de atatia ani tot am vrut dar nu am avut motor corespunzator .Zis si facut ,nu am tinut cont de predictiile meteo si nici de norii amenintatori si am plecat la atac dinspre Sugag .Ei si sa te tii frate ,am avut parte de toate ingredientele unei aventuri extreme : ploaie ,grindina ,suvoaie de apa care curgeau de pe munte ,ceata ,noroi si pietre desprinse din maluri ,dezorientare totala ,habar nu aveam unde se termina si daca se mai termina ,dar cale de intors nu era .Dar "am invins" ,a fost super si am de gand sa mai merg dar cu vreme buna sa pot si admira peisajele de acolo .Pun cateva poze ,dar va da-ti seama ca in zonele si momentele mai grele nu am avut cum si nu imi ardea sa fac poze .

     

     

    ce-ti mai merge.................... :lol:

  4. Unde ? Eu am de gand sa fac Transalpina la sfarsitul lui mai ,pe drumul de intoarcere de la intrunirea din Cluj . Pana atunci ,o ard prin jurul casei ,poate ne vedem la SMAEB .

    PS -stiam ca iti montase-i proiectoare ,fac treaba noaptea ,s-au ti-ai pus si xenoane ?

    Mesaj completat

    Am mai bagat niste km ,nu mi s-a mai oprit ,si am facut legatura opririlor cu faptul ca la busonul de alimentare din partea stanga am infundata gaura de drenare a apei care trece de garnitura busonului ,si cum pe drumul spre casa cand am adus motoreta m-a prins o ploaie zdravana ,mi-a intrat apa in rezervor si de aici banuiesc si problema ,sper .Cat despre on-of ,persista si ma deranjeaza foarte mult atat in oras cat si pe off-road ,cred ca o sa-mi fac o programare la Dementor s-o verifice .

     

    Odata cu montarea proiectoarelor problema luminii a fost rezolvata complet.

    ne vedem la salon

    bafta.

  5. Multumesc pentru raspunsuri Petrica ,azi am mai bagat 140 km cu ea ,am bagat benzina de 99 si tot mi s-a mai oprit o data in mers la schimbarea treptelor ,iar acceleratia are doar pozitie on-off ,la viteze mici in oras-sat ,nu ai nici o sansa s-o tii la viteza constanta ca te scutura rau ,ori mergi in acceleratie ( ceea ce te duce la cresterea vitezei de deplasare ) ,ori o lasi pe frana de motor ( ceea ce te opreste ) . Am mai strans lantul ca era slab ,poate ca si asta contribuia la acest efect ,ramane sa vad la urmatoarea iesire . Cat despre cric am sa-l intreb pe Radu ( bubache ) ,daca a coborat-o el din setari , voi la ce setari a-ti optat, la cele de fabrica s-au " driving confort / driving sport " ?

     

     

    Salutare,

     

    problema cu voblatul ghidonului am avut-o si eu, apoi s-a mai inrautatit un pic. Asa ca am fost la cineva sa o traga in spite janta fata +spate. Problema s-a rezolvat abia cand am fost sa-mi indrept janta ( era stramba pe o distanta de 3cm -batea in interior), latoatea acestea mai adaugi cauciucul si cam asta este.

    Lumina am rezolvat-o cu proiectoare de 250ROn super bune si cu reglarea corespunzatoare a pozitiei. Proiectoarele merita fiecare leut.

     

    Bafta si sa ne vedem pe moto.

  6. Hmm ... cam asa se intampla cu LC8-urile astea ! ... trebuiesc imblanzite prima data, altfel si'o iau in cap ! Este exact ca un mustang salbatic ... intai iti scoate cativa peri albi, apoi va imprieteniti si totul este ... ca'n filme ! :D

     

    La fel am patit si eu, cand am adus acasa ,,rinocerul" ! Ba se ardea vre'o siguranta, ba se orea motorul inexplicabil, ba nu mai functiona ambreiajul, ba faceam trei pene de caiciuc pe zi, ba ramaneam fara pompa de benzina, ba mi se ardea becul de la far ..... si asa a tinut vre'o luna jumate - doua luni, dar dupa ce m-am documentat temeinic si l-am despuiat de cateva ori ... ne-am imprietenit si totul a decurs perfect ! ....... pana l-am vandut !

    Dupa ce l-am vandut ... stupoare ! A inceput cu naravul din nou ! Martor imi este Mircea (@indi - aici pe forum) ... ba i se oprea in mers, ba ramanea fara ambreiaj, ba nu mai functiona pompa de benzina ... in final cred la imbanzit si el ca nu ma mai sunat ! :huh:

     

    In concluzie - LC8-urile astea nu sunt ,,doar motociclete", ci sunt ... motociclete posedate, fiecare cu caracterul sau bine definit ! Unele sunt mai ascultatoare, unele mai glumetze, insa unlele sunt capoase rau de tot ! Insa va pot sfatuii asa : Fiti rabdatori, calmi, respirati adanc, zambitii de fiecare data, nu-l certati, nu-l injurati, mangaiati-l pe graban, satisfacetii toate poftele si ...... va va rasplatii, iar rasplata va va depasii toate asteptarile voastre ! Credeti-ma ...... !

     

    Hai bafta mare si sper sa ma revad cu cei pe care ii cunosc deja, sau sa cunosc noi posesori de mustangi ! :blink:

     

    P.S. ... si nu uitati ! ... LC8 rules !

     

     

    Sa te uiti un pic sa vezi ce ai pierdut :)

    /index.php?showtopic=505819

  7. http://www.blue-moon-travel.ro/index.php/t...90-banat-caras-

     

    Acesta este locul unde am gasit cazare cel mai avantajos pt noaptea de 27 Martie. O sa postez aici si nr de cont pt ca fiecare sa poata plati in nume propriu, nr de tel il aveti in link, mai am un nr de telefon al persoanelor de la cabana. Va trebuii sa-i sunam sapt viitoare sa le spunem cu ce mancare vrem sa ne primeasca (contra cost binenteles). Camera simpla 40RON, dubla 750 Ron. Sunt 7 duble si 3 simple si daca vrem toata vila este 630ron.

     

    Traseul : Bucuresti-Alexandria-Turnu Magurele-Corabia-Calafat-Drobeta-Orsova-Berzasca. ziua 2 : Moldova Noua- Cheile Nerei-Baile Herculane-Tg Jiu- Rm Valcea-acasa(in functie de ora ne intoarcem pe autostrada sau nu)

     

    Cam asta este baieti.

    Vorbim.

    Mesaj completat

    http://www.blue-moon-travel.ro/index.php/t...90-banat-caras-

     

    Acesta este locul unde am gasit cazare cel mai avantajos pt noaptea de 27 Martie. O sa postez aici si nr de cont pt ca fiecare sa poata plati in nume propriu, nr de tel il aveti in link, mai am un nr de telefon al persoanelor de la cabana. Va trebuii sa-i sunam sapt viitoare sa le spunem cu ce mancare vrem sa ne primeasca (contra cost binenteles). Camera simpla 40RON, dubla 750 Ron. Sunt 7 duble si 3 simple si daca vrem toata vila este 630ron.

     

    Traseul : Bucuresti-Alexandria-Turnu Magurele-Corabia-Calafat-Drobeta-Orsova-Berzasca. ziua 2 : Moldova Noua- Cheile Nerei-Baile Herculane-Tg Jiu- Rm Valcea-acasa(in functie de ora ne intoarcem pe autostrada sau nu)

     

    Cam asta este baieti.

    Vorbim.

     

    Rectificare: pentru orice zi de weekend pretul este de 50Ron/persoana si contul este RO02BTRL01401202J14472XX, BANCA TRANSILVANIA,SUCURSALA CONSTANTA, SC BLUE MOON TRAVEL, servicii turistice Perla Clisurii , op-urile trebuie sa ajunga la mine cristianangheloiu@yahoo.com si la adresa de e_mail office@blue-moon-travel.ro.

  8. Aaa ... mergem cu femeile ? E bine de stiut, ca sa o pregatesc pe a mea ... psihic ! :)

     

    Proprietarul LC8-ului Superenduro, este cumva userul @Pacman ? Intreb asta ca ne cunoastem !

     

    Ok...e in regula ! Ne auzim la un telefon mai aproape !

    Bafta mare ! :)

     

    Da, el este, Pacman (Florin)-superbaiat. Sper sa o pot lua si eu pe mandra mea daca am cu cine sa las bebele. Daca nu il iau pe fina-miu pasager.

    Te sun inainte cu o saptamana sa punem detaliile la punct si sa rezervam cazare.

     

    bafta.

×
×
  • Creează nouă...