Sari la conținut

angady

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    dj.ady66
  • Skype
    ady_magnificul

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Galati
  • Carnet moto din
    nu am momentan
  • Motocicleta
    Piaggio X9
  • Numar Moto
    GL 31 NTL

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda Foresight , Atala Green , si o Chinezarie
  • Interests
    tot ce tine de motoare :)

angady's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. de ce vorbesti daca nu stii ? in viata mea nu am fost la service pentru ca tata e mecanic , repara masini si eu ii sunt un ajutor. Crezi ca nu suntem in stare sa montam un amarat de lant la un amarat de motor cu 1 cilintru ? Dupa n motoare reparate , au fost si cu 8 cilintri. Nu inteleg de ce tot va roade sa faceti off topic , am zis simplu si am multumit omului , ca am rezolvat problema , am gasit semnul dorit si aia e. Punct si am incheiat aici. Proxi multumesc de raspuns. Numai bine si asfalt uscat !
  2. Multumesc frumos. Am gasit acea gaurica Acum astept sa-mi ajunga lantul nou. Multumesc inca odata.
  3. Deci eu am cerut doar semnele dar vad ca toti o ard cu off topic. Cer TC de la un moderator. Multumesc pentru ajutor.
  4. Lantul e foarte uzat , intinzatorul era la maxim , am dat la starter de 2 ori si apoi nu a mai vrut. Am pus lantul si am rotit motorul cu mana , si nu e stricat nimic , supapele se inchid bine. Doar asta am gasit si eu , de aceea am facut topicul asta. Multumesc ca ai incercat .
  5. A sarit lantul cand am dat sa-l pornesc. Daca te roade pe interior , sa stii ca nu am baut nimic . Si daca ai de gand sa te dai mare pe aici , si sa-ti arati obiceiurile spurcate te-as ruga sa te abtii
  6. Nu a stricat nimic pentru ca tot s-a intimplat cand am vrut sa-l pornesc , am dat la buton 2 secunde , bateria fiind moarta , starterul a miscat putin motorul ,am bagat la redresor bateria , si cand sa-i dau iar , nu a mai mers , apoi am constatat ca e blocat motorul.. Deci am o sageata pe roata de pe variator , dar nu stiu langa ce sa aliniez sageata .. am sters pe acolo bine dar nu am gasit nimic . Am incercat sa pun axul cu came la semn , si sa ridic pistonul in sus. si corespunde , supapele sunt inchise si pistonul in sus de tot. Cred ca asa o sa pun distributia , asa e si logic , dar vroiam sa fac ca la carte
  7. salut , ieri mi-a sarit lantul de distributie cu 2-3 dinti , pentru ca s-a slabit , si ramanea supapele de evacuare deschise si palea pistonul in ele . Am desfacut capacul de la supape , si am constatat ca intinzatorul era dat la maxim , asa ca lantul e intinz si uzat. Am dat comanda de un lant nou , si miine trebuie sa apara . Problema e ca nu gasesc semnul de la ambielaj , semnul de la axul cu came l-am gasit. Este vorba de un piaggio x9 180cc amalfi. Daca tot nu gasesc semnul din cunostintele mele la masini , as pune cam asa , pistonul in sus de tot , si supapele inchise , asta este regula la masini. Cei care nu au habar ii rog frumos sa se abtina si sa nu faca post pentru +1. Multumesc
  8. Va zis consumul real dupa deschiderea sezonului
  9. mai e cineva cu x9 pe aici ? Eu am unul de 180 si e super ok, N-as zice ca e barca , dupa o perioada te inveti cu el si zici ca esti cu bicicleta. De consum nu stiu sigur cat consuma , am avut o problema la carburator , acum l-am reglat si astept caldura sa testez cat consuma. Din auzite consuma undeva pana in 4 l , poate chiar si 3.5 l , cu un reglaj de aer bun la carburator. Daca mai e cineva cu asa model astept reply si mai schimbam o vorba.
  10. deci ii baga compresie in carter si de la compersia foarte puternica arunca si uleiul... Daca zici ca segmentii nu-s uzati tare ii baga compresie prin alta parte , desi teoretic nu are pe unde te-as sfatui sa verifici. Nu stiu daca e ok sa bagi furtunul de gaze inapoi in carter , pentru ca s-ar primi o presiune in carter , nu o sa aiva pe unde sa scoata gazele..
  11. salutari tuturor , va prezint si jucaria mea , piaggio x9 180cc amalfi , 2001.
  12. te rog sa-mi spui la ce sa umblu in carburator pentru ai face amestecul putin mai sarac , la rece cand socul automat e on , face fum negru cand stau pe loc (semn de amestec bogat) Am rezolvat cu indicatorul temperaturii apei , va zic cum am rezolvat eu in caz ca mai are cineva problema respectiva. Eu am gasit senzorul de pe chiuloasa , am scos firul si l-am atins la masa , indicatorul ar trebui sa se ridice (nu-l lasati sa se ridice pina sus decuplati firul ) daca indicatorul se ridica e totul ok , si buba ramane senzorul sau contactul , daca nu se ridica aveti probleme cu bordul digital ! am curatit contactul de la senzor si totul e ok . si fiti atenti sa faceti toate teste astea cu cheia pornita !
  13. l-am gasit doar ca e sh ..http://moto-atv-scutere.anunturi-auto.4tuning.ro/piese-moto/bord-electronic-digital-piaggio-x9-original-12245888.html o sa ma interesez mai detailat si iti zic daca iti cumpar bordul sau nu. o sa incerc sa-i scot firul de la senzorul de pe chiuloasa sa ii dau plus si sa vad daca se ridica indicatorul (la masina asa verifici daca e senzorul problema) daca se ridica e senzorul bulit , daca nu o sa cumpar ambele borduri.
  14. bateria e buna ... eu ma gandeam ca este de la senzorul de pe chiuloasa http://www.redracing.eu/thumbnails/6/8/680043.jpg Cam cat costa un bord digital ? Bordul analogic cu ce pret poti sa mi-l dai ?
  15. Salut baieti , sunt nou pe aici si vreau sa ma ajutati cu o mica problema la jucaria mea Am un piaggio x9 180cc amalfi si nu-mi indica temperatura la apa. Merg cu el cativa km , pina cand zic eu ca s-a incalzit cat de cat , opresc motorul , aprind si sting de la cheie si se ridica 1-2 linii indicatorul , dar cand merg cu motorul pornit nu-mi arata nimic sta lipit la 0 . Si mai am o problema , nu-mi arata turatiile corect , turomentrul parca "tremura" cand merg , sare de la 4000 rotatii la 6000 , daca ii dau blana un pic se duce turometru la 10.000-11.000 turatii , cand defapt el are 5000-6000. Cand sta motorul pornit pe loc , imi arata 2000-3000 rotatii insa nu e stabil "tremura" . Deci ce as putea sa-i fac , ajutati-ma cu un sfat . Multumesc
×
×
  • Creează nouă...