Sari la conținut

Essential

Membru
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Essential

  1. Salut, sa folosesti sanatos motocicleta. M-am tot uitat si eu dupa un FZ8 sa ma urc pe el sa vad cu stau pe el, la 1.93 crezi ca as avea o pozitie buna pe el?
  2. Este facuta pe calculator... nu curge nimic din masinile alea si nici praf nu este.
  3. https://www.youtube.com/watch?v=TNDQxu3h_q0
  4. Mersi Cooldeep...eu chiar am in plan sa desfac motocicleta sa verific cam toate piesele care sunt in miscare. De la 28 nm pana pe la 110 sunt destule suruburi de strans inapoi. Mersi am fost pe lidl si nu am observat cheia. Numa bine. P.S. am cumparat si eu una acu.
  5. Am cumparat si eu o pereche de izmene de la Lidl. Nu credeam ca o sa fie mare diferenta, dar am mers vreo 3 la 5 grade doar cu pantalonii moto si a fost incredibil. Nu am simtit nici cel mai mic disconfort.
  6. Cadou de Mos Craciun: http://olx.ro/oferta/pantofi-din-piele-naturala-nr-43-ID4St3Y.html#3111897236
  7. Essential

    Caut croitorie

    Facem la comanda imbracaminte barbati-dama, retus dama-barbai, modificari imbracaminte din piele, Tivuri pentru perdele si draperii, confectii imbracaminte diverse. Ne putei gasi in brasov in Brintex la standul 232 sau la Unirea shopping center la etajul 1. 0735.874.180 Eu am fost Unirea si am fost foarte multumit. Numa bine.
  8. Salut, am fost la magazin respectiv, am pornit moto si nu prea am ramas placut impresionat. Mi se pare foarte firava si moale. Din pacate eu nu ma vad mergand departe de casa cu ea. Am gasit un dr 350 maine merg sa ne intelegem la un pret. Am sa merg cu cineva care se pricepe. Numa bine.
  9. Ok, stai ca a trebuit sa apelez la prietenul meu "google" sa inteleg exact ce ai vrut sa vrut sa imi explici. Eu am plecat intradevar de la ideea sa cumpar chinezaria, eu am sperat sa gasesc un raspuns de la un posesor de astfel de motocicleta. Pe mine ma atragea ca este inalta, este in 4 timpi, se poate inmatricula. Si da Mircea, asa este tot oamenii fara bani isi iau tepe de genul. Strangi din coor sa pui un ban deoparte, cumperi un second si se strica, cumperi o chinezarie noua si nu te tine. Daca as avea vreo 1500 2000 de euro ar fi fost mai simplu, adica as avea bani sa bag in consumabile cum scria careva mai sus 800 de euro.
  10. Deci mircea, hai sa incerc sa te lamuresc, o sa caut niste filmulete cu scuterul respectiv sa intelegi pe unde ma avanturam cu el. Aici vorbesc de drumuri prin munte unul dintre ele fiind pana sus la statia meteo din calinami, drumuri pe care l-am facut alturi de prieteni cu cross-uri. Eu nu imi permit sa imi iau un ktm tocmai din cauza costurilor destul de mari. Nu inteleg unde am precizat ceva de mers pana la magazinul de la colt. Cu scuterul am facut cam tot ce puteam sa fac cu el, de aceea vreau sa iau ceva care sa imi satisfaca nevoile. P.S cand am zis ca am fost la plimbare cu prieteni cu cross-uri nu te gandi ca faceam eu mare lucru cu scuterul, dar totuzi era de 125 in 2 timpi.
  11. Eu as fi cel mai fericit sa imi pot permite o moto dedicata pentru treburile astea, dar din pacate chiar si banii astia sunt la limita posibilitatilor mele, vorba lui moromete ...daca n-am..n-am.
  12. Multumesc pentru toate mesajele voastre, tin sa mentionez ca pana acum am avut un scuter aprilia de 125 cu roti pe 16. Am umblat cu el prin paduri si munti pana l-am omorat. Chinezaria asta care vreau sa o iau are garda inalta si mi-ar fi foarte usor sa merg cu el, oricum cata experienta si cat skill am, sigur poate si chinezaria. Cand o sa fiu mai sigur pe mine, o sa imi cumpar o Honda, am auzit ca alea nu se strica veci. Eu nu ma pricep sa verific mecanic toate pocnitorile de 125 cc vechi de 20 de ani asa ca prefer sa ii dau o incercare chinezariei. Am sa revin cu detalii. Va multunesc pentru mesaje.
  13. Salut, as vrea sa cumpar o motocicleta cross pentru plimbari prin padure, drumuri forestiere. Am gasit zongshen 150 cross la pretul de 3700 lei in magazin noua nouta, credeti ca ar fi o alegere buna sau sa caut in banii astia un second ? Am gasit si un clip cu motocicleta.
  14. Salut, stie careva de unde pot cumpara o blana de miel/oaie prin zona brasov(de pus pe sa)? Am cautat pe olx si internet da nu prea sunt. Daca se ocupa careva, sau daca stie pe cineva pm va rog.
  15. Eu m-am amuzat bine cu liftul lor https://youtu.be/YG0LyVIM2Aw
  16. Ce cauta boul ala in intersectie... https://plus.google.com/114391723624681878221/posts/gSa8p6aw6pi
  17. Nu se gaseste careva sa ia un ciocan si sa sa faca testul sub presiune cu castile de la Lidl...as face si eu dar parca mai bine bag benzina de banii astia. Oricum ar fi interesant de vazut daca este sau nu "lighean", as vrea sa cumpar si eu una cand mai aduc.
  18. La noi in romania intradevar se strange gunoiul la gramada, dar la groapa de gunoi ecologica se face resortarea. On topic am de 4 ani aceeasi baterie, iarna o dau jos si o tin la caldura.
  19. Salut , caut si eu un loc pentru iernat motocicleta in Brasov, daca are careva loc in garaj pe undeva prin oras sa imi dea de stire. Mersi,
×
×
  • Creează nouă...