Sari la conținut

lestef

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    tulcean de bucuresti
  • Motocicleta
    cu pedale momentan

lestef's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. lestef

    B 125 WLD

    Treaba cu rosu in intersectia aia e asa: Motocilistul are rosu pentru trecerea de pietoni de pe bulevard, NU pentru a acorda prioritate celor care vor sa intre pe Dealul Tugulea, ei NU au semafor, deci nu pot sti daca motociclistul are rosu sau nu, motiv pentru care trebuie sa acorde prioritate fie ca trece pe rosu, fie ca trece pe verde!!! Daca e adevarat ca moto avea rosu, atunci le da culpa comuna. Si ca o completare, motociclistul mergea relaxat, nu avea motorul turat pentru ca am auzit de la geam toba sport...si apoi... bum. Sper sa se faca bine baiatul. Moto era un 125...
  2. Bine ca e ok. Cum de nu a cerut nimeni pana acum poze cu soferita ? )
  3. mai stii... poate soarta a facut ca voi sa va intalniti in acest mod Cum spuneau baietii mai sus, invit-o macar la o tura prin oras, ca doar a fost de treaba. Pe facebook nu e ?
  4. Cati ani are pan la urma ) ?
  5. Hai ca merg pe la 20 si fac niste poze mai clare cu toate detaliile. Unde se gaseste seria de sasiu ?
  6. Eu abea azi am observat-o, ce-i drept nu am mai fost decat de vro doua ori p-acolo zilele trecute. Pan la urma se gaseste cine sa o ia daca ramane acolo... Sper ca cei implicati in accident sa fie ok.
  7. Azi pe la 12 am vazut o motocicleta destul de bine pocnita in partea din fata, in intersesctia Iuliu Maniu - Vasile Milea, langa florile de pe partea cu Politehnica. Nu am reusit sa aflu detalii, dar daca nu stie nimeni de accident o sa merg mai pe seara sa intreb floraresele de acolo. Motocicleta aia nu trebuie sa ramana acolo ca sigur o rezolva conationalii care misuna prin zona. Am sa atasez o poza facuta de pe celalalt sens...
  8. Eu sunt doar un biciclist, nu o cunosc pe fata si nici pe vr-unul din voi de pe aici, dar urrmaresc de mult timp acest forum pentru a-mi mai potoli virusul asta cu motociletele, si cu timpul am observat ca aceasta comunitate a devenit din ce in ce mai numeroasa si as fi bucuros tare daca macar o particica ar pune mana de la mana ca sa ajutam aceasta fata, fiecare cu oricat de putin poate. Ganditi-va ca soarta ei costa cam 100 km pe care voi i-ati plati la pompa...prea putin pentru viata unui om. Pentru ca in apropiere este Banca Transilvania am zis sa merg sa depun direct la ei, pana acum neavand contact cu acestia, iar prima impresie pe care mi-au lasat-o: nici nu o sa mai trec pe la ei. Cand am ajuns sistemul de depunere era blocat si in lei si in valuta, abea ma auzeam cu domnisoarele de dupa geam, iar domnisoara mai batrana de la securitate a venit mai aproape si se uita urat la mine ca avea impresia ca ma cert si stiu sigur ca nu sunt surd. Am revenit peste o ora cand s-a remediat problema si a durat foarte mult pana s-a finalizat tranzactia cu o tona de hartii si date in calculator, dar macar si-a cerut scuze la final fara sa-i fi spus ceva.
×
×
  • Creează nouă...