Jump to content

Gugal13

Membru
 • Content Count

  158
 • Joined

 • Last visited

About Gugal13

 • Rank
  - -

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Târgu Jiu/Bucuresti
 • Carnet moto din
  2013-A1 2017-A2
 • Motocicleta
  Yamaha XT660X
 • Numar Moto
  GJ17GGL

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  MZ 125 SM

Recent Profile Visitors

604 profile views
 1. Preț 230 lei(negociabil ) Mărimea M Mănușile sunt noi (cea stângă e înca virgină ), am comandat varianta greșită și să le returnez pierd prea mulți bani pe curier. Valabil doar pentru București, livrare în zona Pipera sau Regie contact: 0785 749 857
 2. Pentru ceva motiv m-am uitat la echipamente moto pe emag acum ceva vreme și astăzi am primit această super-ofertă: (nu sunt vândute de emag ci de un partener)
 3. Asta cu "merită să îl fac" ține doar de tine, că în afară de a putea merge pe motoare de 125, nu ai alt beneficiu ( ca la A2 luat la 18 ani să poți lua A-ul la 20). Eu am A1 de la 16 ani și nu regret cei 6-700 de lei dați atunci pe permis, acum am văzut că a crescut destul de mult prețul școlilor de șoferi.
 4. I-am făcut o vizită să o mai pornesc și să o mut un metru și am descoperit o minunăție de cui în roată. Nu știu de când e acolo, m-am mai dat cu ea prin parcare și până acum nu pare să fie pe pană.
 5. trecut de la 125 la 660, vitezele au ramas cam tot pe acolo
 6. Gugal13

  Vreau Supermoto!

  "Ușoară" Singura mai grea din lista aia e KTM-ul de 950 (nu cu mult, 189kg vs 195kg sau ceva de genul)
 7. E colnantata ( ma gandesc pe viitor sa o vopsesc asa, sa scap de bulele de aer) Momentan astept sa o inmatriculez, anul asta nu cred ca o sa fac mai mult de 1-2000 de km cu ea. /Trebuie sa ii schimb placutele de frana, ce-mi recomandati ?
 8. Dupa ceva mai multe incercari esuate, mi-am luat si eu xt
 9. Am petrecut câteva săptămâni în Timisoara și fiecare a doua propoziție se termina cu "mna..." **astea sunt caracteristici de limbaj observate la tineri si studenți din Timișoara si imediata proximitate...Poate-am nimerit eu prost
 10. "Mna" e pentru timișoreni aproape cum este/era "gen" pentru bucureșteni dar folosit pe post de punct, nu de virgulă
 11. Salutare! Cunoaste cineva motocicleta din anuntul asta ? Merita o deplasare de 300 de km ?
 12. https://euipo.europa.eu/eSearch/#details/trademarks/016722712 Omul sigur planuieste o afacere, nu-i doar troll.
 13. Se poate cumpara o motocicleta din italia, fara sa fie nevoie de interventa autoritatilor de acolo ? Context: Am pus ochii pe o motocicleta de pe langa Torino si am o cunostinta, sofer de tir, care are cursa prin zona saptamana asta/viitoare. Problema este ca el ajunge acolo in jur de 8 decembrie(vineri, dar sarbatoare legala in italia) sau in week-end, cand sunt inchise mai toate chestiile pe acolo. Poate sa cumpere motocicleta in conditiile astea ? Sa stiu sa nu trimit omul degeaba. Daca poate sa o cumpere, in afara de un contract vanzare-cumparare, ce acte trebuie sa mai primeasca de la italian ?
×
×
 • Create New...