Sari la conținut

Trifan93

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Yamaha
  • Numar Moto
    VN 23 VAN

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Gilera Rnner 50cc, Yamaha Majesty 400cc

Trifan93's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Va multumesc foarte mult! Decizia este a mea dar voiam sa aud si parerea voastra. Aveti mai multa experienta. Am fost si le-am probat inainte sa le pun aici. Eu pot sa ma declar un fan Suomy dar nu voiam sa decid cu ochii inchisi.
  2. Salut! In aceasta iarna vreau sa ma innoiesc cu o casca si vreau sa stiu ce parere aveti despre urmatoarele modele. In general calitatea ma intereseaza. AGV K-3 SV Five Continents Suomy Vandal Dream Suomy Halo Pinball Scorpion Exo 1000 Air Stars & Stripes Daca aveti alte propuneri sunt dispus. Bugetul meu este de 900 lei. Imi cer scuze daca nu trebuia sa postez aici dar m-am gandit ca este liniste si nu incurc. Multumesc mult!
  3. Daca ramane vineri la 7 vreau sa vin si eu sa va cunosc.
  4. Salut! Eu sunt nou in aceasta zona (Dristor, str. Ramnicu Valcea in spate la benzinaria MOL) Am 21 de ani si am un maxi (Yamaha Majesty 400cc) cu care ma dau sa capat experienta. Va salut si o seara buna!
  5. Eu am un Majesty de 400 cc din 2008 ce-i drept si sunt foarte multumit. Consumul este acceptabil tinand cont ca merg putin mai agresiv prin oras. Cu Burgman nu am avut ocazia sa merg dar si eu cred ca sunt similare.
  6. Toti dam vina pe capra vecinului (conservari) hai sa analizam ce facem noi. Voi cum va comportati cand aveti un covrig in maini si stati intr-o conserva? Sunteti soferul model? Respectati toate regulile de circulatie? Daca da felicitari. Sa aruncati cu pietre atunci cand sunteti perfecti. Suntem oameni. Este in natura umana sa gresim. Felicitari pentru pesroanele care vor sa ajute cu o vorba buna.
  7. Eu as vrea sa va contrazic putin chiar daca sunt de aceeasi parere cu voi. Nu neaparat viteza in sine omoara... toti putem merge cu 150-200... km/h etc. Dar cati dintre noi au puterea sa recunoasca ca pot frana in conditii optime de la aceasta viteza? Poti pierde fata/spatele pe franare la 30 km/h. Eu nu am experienta necesara sa vorbesc dar cred ca sunt persoane cu experienta care pot confirma. P.S. Sunt pe 2 roti de la 16 ani la 18 ani am luat categoria A si acum am 20 de ani si am un maxi de 400cc. Eu sunt constient ca trebuie sa incepi de jos chiar daca jumatate din "colegi" (multi motociclisti nu ma considera pentru ca am maxi) o sa faca misto pe seama mea.
  8. Am inteles dar mai am si eu o curiozitate. Ce reprezinta motocicleta? Imi cer scuze daca am deranjat.
  9. Saptamana trecuta am dat prelata jos de pe Furie, am pornit-o (a pornit la sfert dupa o iarna in garaj) m-am uitat la ea si am pus prelata la loc ca era foarte frig afara si inca era zapada dar astept sa dea putin caldura sa ma distrez.
×
×
  • Creează nouă...