Sari la conținut

tesoro

Membru
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Singen,Baden Wurttemberg
  • Carnet moto din
    2014
  • Motocicleta
    Triumph StreetTriple

Vizitatori Recenți Profil

442 citiri profil

tesoro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. tesoro

    taxe germania

    La mine este asa ,tot incepator fiind. Am un Triumph Street Triple 675,are 106 ps. Pe 6 luni costa asigurarea 211 euro,pe un an 310 ,plus impozitul care nu mai stiu cat este ca il ia de pe card. Astea sunt costurile cu motocicleta aici la mine,vb de banii dati la stat.
  2. tesoro

    Motociclisti in ELVETIA

    Eu stau in Singen ,Germania . Distanta 57 km de Zurich,daca mai este valabila invitatia de intalnire:)
  3. Eu am liber doar marti ,in fiecare saptamana,pe week end niciodata ,sau poate duminica daca ploua si asta foarte rar.. Deci greu cu timpul liber.
  4. Chiar nu i deloc departe ,daca ai chef si timp sa ne intalnim,ca asta i problema in Germania ,timpul ,lasa un nr de tel si te sun.
  5. Singen ,cam 250 km de Munchen
  6. Azi am fost sa mi fac programare pt schimbul de ulei ,ajung la reprezentanta ,acolo ma intreaba cati km are motorul,ii spun aproape 20000,imi spune ca la km astia trebuie o inspectie mare si costa 600 de euro. Trebuie frane schimbate,buji ,ulei si nu mai stiu eu ce. Cam ce trebuie schimbat la 20000 km?
  7. tesoro

    ARAI - Discutii Generale

    Tipul a schimbato in cel mult un minut
  8. Saptamana cealalta am sa l schimb ,si atunci am sa intreb la cati km ,trebuie schimbat,acum sper cu nu va fi o problema .
  9. tesoro

    ARAI - Discutii Generale

    Eu am Arai Chaser V;marimea S,cand am probat prima oara casca i am spus vanzatorului ca este prea mica ,ca ma strage. Asa si era ,cum am si urechea dreapta mai mare ,era un chin,dar dupa vreo 1000 si ceva de km ,sa mai lasat ,cateodata la viteze mari parca mi se pare mare acum . Este zgomotoasa intradevar la viteze mari ,acum nu stiu in comparatie cu altele,viziera se schimba usor ,dupa cum mi a aratat ,dar eu nu ma bag ,mi e frica sa nu rup ceva.
  10. Pai cica la 10000 se schimba ,iar la SS uri la 6000 ,asta din ce am mai intrebat pe aici.
  11. Trebuie sa schimb uleiul la moto,am inteles ca trebuie schimbat la fiecare 10000 de km. Am un Triumph Street Triple,merg la dealer Triumph,intrebarea mea este ,duc motorul si ei fac totul,sau trebuie sa ma interesez ce ulei ce marca sau mai stiu eu ce .
  12. Poze nu am facut ,chiar nu ai la ce ,sunt doar curbe prin padure ,si asta este tot ce trebuie.
  13. Sunt cu totul de acord in ce spui,chiar daca a fost prima iesire pe un traseu foarte dificil pt mine,dar vreau sa ti spun ca mi a placut foarte mult. Cred ca am vazut minim 200 de motociclisti,iar curbele alea ,super super . Fiind singur m am dat pe ele asa cum am crezut eu ca trebuie sa fac ,si mi a iesit . M am lasat intr o parte ,am prins un pic de curaj,si a mers totul foarte bine .,cu mici greseli dar per total a fost foarte bine.
  14. Este prima mea ieșirea de anul asta ,pt ca doar luna trecută mi am luat motor,si ai dreptate este un traseu foarte greu cu multe curbe,sunt in Schwarzwald ,si aici poți învața sa te dai pe motor.Si normal ca mi e frica ,ca nu m am născut pe motor dar cred ca doar exersand poți invata.Si aici poți si ai unde învața,doar ca nu am de la cine .
×
×
  • Creează nouă...