Sari la conținut

Trox

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Trox

  1. Ce ulei sa bag la o Honda Cbr 919 Fireblade RR sc33?! Ma poate sfatuii si pe mn cineva?
  2. stiu zona am circulat chiar cu tirul pe acolo e o zona numai cu cai ferate dezafectate...si un drum plin de denivelari si gropi...a fost sinucidere curata...ce a facut el
  3. da cand e la relanti joaca ceasul..exact cum spui tu!
  4. bujiile sunt noi,sincronizare carburatoare nu,nu i.am facut!oare sa fie din cauza de la carburatoare? motorul tragee fff bine nu are nici un pic de problema,doar ca la relantii da mici rateuri...si asta face mai mult cand e motorul rece! Turatiile la un 919 la relanti cat trebuie sa fie? Eu am setat relatiu la 1.5k ture e bn?
  5. Salut baieti! Am si eu o intrebare...de ce i-mi da mici rateuri cand o pornesc in primele 5 minute cand e motorul rece?! E normal sa faca asa? Este vorba de o Honda cbr 919!
  6. e innecat...lasa.l sa arda benzina cateva minute...si robinetul de la benzina nu trebuie oprit,eu am un cbr 919 pe carburatie,si nu ii opresc niciodata robinetul si nu am probleme cu el la pornire niciodata!
  7. eu sincer mi.as lua ce.mi place mie..nu as cere parerea nimanui...
  8. Trox

    Mortal in Arad - Ineu

    a murit ca a fost el bou,fiecare si.o face cu mana lui!Inteleg ai draci,vrei sa tii faci te urci pe moto fie noapte sau zi si ai plecat singur...dar cu atentie frate,plus ca mai ai si o pasagera cu tine....
×
×
  • Creează nouă...