Sari la conținut

vn50

Membru
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de vn50

  1. vn50

    Kawasaki Vulcan

    Sunt multe! Poti intra, spre exemplu, pe Vulcan riders Romania....si ai sa vezi acolo....sau pe fb... » Post actualizat in 05 Dec 2016 11:49 S-a vandut parbrizul?
  2. Desigur! Maine merge la "doctor". Sper sa nu fie grava!
  3. Bujiile le-am rotit...adica cele de pe primul cilindru le-am mutat pe al doilea si invers. Cele de pe cilindrul al doilea erau negre. Cele de pe primul, erau crem...mutate pe cilindrul 1 am scos fisa de la una din ele si si-a revenit motorul. Cilindrul doi este cel care da ulei. Deci e posibil sa fie plin de ulei pt ca a mers mult fara aprindere? Nu am mirosit uleiul care pica, dar cred ca e amestecat cu benzina ca e cam subtire. Motorul nu a consumat ulei niciodata, nici macar 100 ml la 6000 km. Ma gandeam ca s-ar fi putut intampla ceva din cauza rateurilor pe care le-a dat. Azi cand am pornit_o, si am umblat la fisa, iar a dat niste bubuituri de am trezit cartierul. » Post actualizat in 04 Dec 2016 17:02 Am uitat sa va multumesc pt postari, tuturor. Mi-a mai venit un pic sufletul la loc, dupa postarile lui john17 si catas_him!
  4. Multumesc mult pt raspuns! Deci voi avea de reparat serios la ea!
  5. Salut, Sunt posesorul unui Vulcan classic 1500, an fabricatie 1998 si acum doua saptamani la o tura, in coborarea unei pante abrupte, in frana de motor, a dat f multe rateuri si a continuat sa dea si pe acceleratie. Cand a incetat, nu a mai tras. Parca era vechiul motor de dacie, mergand in 3 cilindri. Am venit acasa cam 130 km cu ea in aceasta stare, iar azi am pornit-o. Dupa ce am tras fisa de la bujia stg a cilindrului 1 a inceput sa mearga rotund, in schimb imi fumega f tare (fum albastru) una din tobe si pica ulei din galeriea pistonului 2. Intrebare: -care ar fi motivul pentru care merge bine facand arc el intre fisa si bujie; -care ar fi defectiunea de arunca ulei pe evacuare?
  6. Eu tocmai am traversat nordul Italiei...si nu am alimentat sub 1,6 euro/litru...di pacate, pe autostrada am fost nevoit sa alimentez si cu 1,88 euro/litru. Inca nu m-am intors in tara, dar pe drumul de intoarcere,"ioana" mea va fi setata e drumuri fara taxe si evitare autostrazi. Am platit la o portiune de autostrada in italia, 35 euro. In Franta, benzina 1,5-1,6, in spania, cam la fel. Nu am mai vazut 1,4 de multicel...
  7. vn50

    Kawasaki Vulcan

    Buretei de frecat vasele, din aceia metalici care seamana cu spanul de la strung...
  8. Vineri am traversat Transalpina. Este deschisa si se parcurge pe raspundere proprie. Nu exista nici un echipaj/filttru de politie in zona. Traseul era plin de turisti, atat romani cat si straini. Nu se dau amenzi, nu vaneaza nimeni pe nimeni. Tot ceea ce zuziti, sunt doar speculatii. Drumul a fost superb, desi a plouat sus un pic....iar jos, spre Petrosani, torential....
  9. Cand revii, sa postezi informatii cu privire la ce nu trebuie ratat din zonele strabatute! Drum bun!
  10. La intoarcere trebuie sa ajung in Austria....asa ca e posibil sa trec, e posibil sa nu trec prin tara cantoanelor. » Post actualizat in 25 Jun 2014 19:28 Multumesc zen! E bine de stiut ca trebuie sa port echipamentul complet.
  11. Multam de info!!! Respectam tot ce e de respectat! Si in elvetia si in alte parti. Intre Lijubliana si Genoa voi merge doar pe autostrada. De la Genoa la Barcelona, doar pe drumuri nationale sau altele decat autostrada. Pentru aceste drumuri ma gandeam daca ar trebui sa fiu pregatit in mod special cu ceva anume.
  12. Eu am avut castig de cauza cu Carpatica. Initial mi-au evaluat o paguba la 1300 lei, si am obtinut 7100 lei, conform expertizei tehnice efectuata la 2 service-uri, din care unul de reprezentanta. pasul 1-expertiza....constatare, in afara de cea efectuata de agentul Carpatica. pasul 2. Dupa primirea raspunsului de la Carpatica, la care trebuie sa depui din start documentele expertizei, in functie de raspuns, faci o revenire cu solicitarea de a-ti aproba suma conform exterizei. Pasul 3. In cazul in care raspunsul primit nu te avantajeaza, le comunici ca ii inviti la mediere si apoi te adresezi ASF. In 99% din cazuri, raspunsul va fi favorabil tie, daca pretentiile nu sunt iesite din comun. Pasul 4. In cazul in care nu ai nici acolo castig de cauza, te adresezi instantei, » Post actualizat in 24 Jun 2014 13:38 Eu, dupa pasul 3 am primit integral suma de bani.
  13. Apelez si eu la cei din Italia, la motociclistii romani, cu rugamintea sa imi spuneti daca sunt ceva chichite in ceea ce priveste mersul pe moto in Italia....legislatie, obligatii .... Urmeaza ca la jumatatea lunii august sa traversez nordul Italiei, dinspre Slovenia spre Genoa (coasta de azur)....cu retur la sfarsitul lunii. » Post actualizat in 24 Jun 2014 13:07 Am retinut ca in Franta e problema cu fiola alcool test.
  14. Orice administrare ar avea drumul, privata sau publica, acelasi lucru ar fi, doar ca pe bani....bani care ar merge integral in buzunare private. Problema nu o constituie administratorul, ci mentalitatea, corectitudiea si bunul simt. Personal, consider ca introducerea unei taxe nu ar face decat sa mai intre o mana in buzunarul celor care doresc sa treaca pe acolo..... Are cineva idee cati bani pleaca catre firma de colectare gunoi pentru TF? Si? Se face? Nu! A mai fost cineva de curand pe la Plaiul Foii? Sa vedeti munti de gunoaie si acolo..... Totul tine de cultura si de aplicarea unor masuri coercitive. Dar, asa cum nu se aplica in nici un domeniu, egal si consecvent, nu se aplica nici in cazul nostru. Aveti impresia ca daca nesimtitul mitocan, care isi permite sa arunce in mijlocul Bucurestiului, stand la semafor, tigarea, servetelul, pachetul gol de tigari si chiar sa scuture scrumiera pe geamul masinii, l-ar retine ceva sa nu isi goleasca portbagajul de cutiile de bere goale, de pet-uri, de resturile de la gratar, in inima TF sau TA?
  15. Orice taxa pusa, va avea o alta utilizare decat cea pentru care e pusa. Dar credeti ca o astfel de taxa rezolva problemele? Eu personal, ma indoiesc. Si oare e potrivit sa platesti 10 euro si sa ai parte de aceleasi lucruri? Eu mi-am promis ca nu mai calc pe transfagarasan din cauza muntilor de gunoaie intalnite (pe partea spre arges). Pacat de peisajele pe care le ofera....sunt intesate de pet-uri, pungi, doze..... Anul trecut traversand transalpina am intalnit un cioban, care mi-a povestit ca inainte cu vreo 10 zile intalnise un motociclist din GB care s-a campat in golul alpin iar a doua zi inainte de plecare, l-a vazut asezand la loc o portiune de iarba decopertata pentru a face un foc mic. A asezat cu grija iarba data la o parte cu strat de pamant, pentru a ramane locul la fel ca si inainte. Credeti ca plata a 10 euro ii va invata pe unii sa se poarte? Nu. Si nici nu va exista cineva care sa vegheze la respectarea unor astfel de reguli si nici sa stranga dupa nesimtiti.
  16. Eu abia la 18 ies de la serviciu si nici nu sunt cu motorul, ceea ce presupune sa ajung acasa si abia dupa aceea sa vin.
  17. M-ar interesa pe mine! Ce dimensiuni au?
  18. Numele meu este Catalin si am un Vulcan de 1500.
  19. Motocicleta se afla la mecanic. Schimb lichidele, placutele de frana, monteaza o priza de 12 volti, rezolva o prelingere de lichid de racire si inlocuieste lichidele de la ambreiaj si frana.Toate acestea le face vineri si luni.....asa ca sambata si duminica, din pacate, nu am calut. aaaa......si am uitat, se verifica rulmenti, se curata/goleste carburatorul, se schimba filtre, se inlocuiesc garnituri(daca e cazul)...si in plus, ulei la grup, etc. Cred ca nu e nici mult, nici putin.....dar am optat pentru o inspectie amanuntita si pe indelete, pentru ca motocicleta urmeaza sa faca un voiaj de 6500-7000 km si nu as vrea saam surprize.
  20. eu sunt in revizia de primavara!.....inca.....
  21. Eu am un Vulcan de 1500. Are peste 300kg. Nu am avut nici un fel de probleme de pilotaj (este prima motocicleta detinuta si sunt incepator). Cred ca este f important ca pilotajul motocicletei sa fie facutcu grija. Nu este o motocicleta de zburdat prin oras, dar nu inseamna ca nu poate fiutilizata urban. Consumul in oras se apropie de 10% iar afara cca5%-5,5% la o viteza de croaziera de pana in 140 km/h.
  22. vn50

    Kawasaki Vulcan

    Sunt din Bucuresti. Face zgomot doar cand intra in a 1-a si a 2-a. Asa am achzitionat-o.... Inca nu am schimbat lichidele anul asta. Am dat doar 2-3 ture scurte.
  23. Am inteles! Eu nu stiu, doar am citit chestia cu joia....Oricum, mi se pare mult mai ok ziua de vineri. :-):-):-)
  24. Nu am realizat! :-):-):-):-)
  25. vn50

    Kawasaki Vulcan

    tocmai pentru ca e o problema delicata, vreau sa ajung la un specialist. Eu nu ma pricep si la ce nu ma pricep, nu ma bag. Am sa incerc dupa Paste saiu legatura cu cineva de la cei recomandati de tine.
×
×
  • Creează nouă...