Sari la conținut

elcano

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Alba Iulia
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Simson AWO 425
  • Club
    Fara Club

Informații profil

  • Interests
    Drumetii montane in Romania

elcano's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Pe AnvelopeMoto.eu am gasit anvelope pentru Simson de 3.5x19(160 Ron bucata+ transport). Mi-am luat si sunt ok.
  2. Similar au cei de la NewFantaChrome: http://www.newfantachrome.com/, am gasit pe un forum ca ar avea filiala si in Iasi. Daca te intereseaza o oferta de pret am una de la ei de vreo 2 luni, dar nu am vopsit la ei, deci nu stiu cum iasa.
  3. La ce pret e stopul spate de Simson? Ce alte putregaiuri mai ai de la Simson? Ma intereseaza o rama de far de Simson si o cheie cu contact.
  4. Eu am trimis piesele la Galvan Alco prin curier, nu stiu exact unde este firma in Oradea(nu am mai fost in Oradea de vreo 10 ani, deci nu te pot ajuta prea mult cu localizarea firmei). Daca esti din Oradea iti recomand sa mergi personal acolo, eu am vorbit doar prin telefon si a fost o neintelegere legata de ce suprafete le vreau cromate. Vreau sa incerc si la Tomina(din cate citeam pe forum acolo e domnul Preda) sa vad cum imi iasa jantele si butucii. Spor cu cromarile.
  5. O intrebare referitoare la cauciucuri: pretul de 145 cuprinde 1 cauciuc si 1 camera? Era un anunt pe tocmai: http://www.tocmai.ro/ansamblu-furca-fata-complet-yamaha-virago-simson-sport-16752835.html referitor la o furca de Virago/Simson Sport. Nu am inteles de unde e asocierea cu Simson/Virago... Am mai gasit piese de Simson pe http://www.classic-bike.net/
  6. La jante ma intereseaza mai mult "tabla", butucul si spitele le am.
  7. Caut camere+ cauciucuri, rama far si jante pentru Simson AWO 425 T. Merci.
  8. Eu am facut la Galvan Alco in Oradea. Daca vrei detalii poti sa imi dai un pm.
  9. Salut, Vad ca de ceva vreme nu am mai pus nimeni informatii despre cromari. Eu am cromat recent la Galvan Alco in Oradea(http://galvanalco.ro/). Ca si referinta de pret, pentru cilindrii de la furca fata de Simson m-a luat 80 Ron/perechea de cilindrii. La cilindrii a iesit treaba buna, insa am trimis si rotiile demontate si acolo nu a iesit treaba la fel de buna. Se poate sa fie din cauza ca erau cam ruginite sau nu au fost pregatite corespunzator. Din ce am vazut pe acest topic lumea recomanda pe "nea Bratu(0745.686.256)" sau pe "nea Preda(0722.267.055)". Daca ati gasit intre timp alte ateliere as aprecia daca ati da un reply to all.
  10. Felicitari pentru material, intradevar calitatea lui este foarte buna. Imi prinde bine acum, repar impreuna cu tatal meu Simsonul lui, un AWO Touren din 1957. Daca aveti piese ramase de la alt Simson Touren mi-ar prinde bine cateva piese.
×
×
  • Creează nouă...