Sari la conținut

dulgcris

Membru
  • Număr conținut

    64
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dulgcris

  1. Respect! Sunt amator de plimbari in grup la viteze medii, pentru destindere. Daca sunt doritori, cu drag. Asfalt uscat!
  2. dulgcris

    Kawasaki EN500

    Salut. Astazi am iesit cu en si depa 4 km in trafic s-a oprit. 15 min asteptare, a pornit. A facut asa de 3 ori la interval de 3-4 km. Aveti idee ce poate fi! Multumesc! Respect!
  3. dulgcris

    Kawasaki EN500

    salutare! se intampla sa aveti disponibil un clacson original (cel care fluiera mai gros)? am pus goarne auto, dar nu sunt fatoase. respect!
  4. Merge cineva la o plimbare astazi? Sunt deschis la orice traseu.
  5. dulgcris

    Kawasaki EN500

    am rezolvat. multumesc!
  6. am gasit semnal cu peripetii in oradea. este aftermarket, dar ok. cand ne vedem la o intalnire la mc?
  7. Multumesc mult. Acum il sun. Asfalt uscat! » Post actualizat in 08 May 2017 11:16 Cred ca ma rezolva. Multumesc inca o data.
  8. dulgcris

    BURSA LOCALA

    un semnal de en 500 aveti idee unde gasesc? respect!
  9. salutare si respect! un semnal de en 500 aveti idee unde gasesc? unitedmoto nu are. cand ne vedem la o plimbare?
  10. un semnal de en 500 aveti idee unde gasesc? unitedmoto nu are. respect!
  11. dulgcris

    Kawasaki EN500

    un semnal de en 500 aveti idee unde gasesc? unitedmoto nu are. respect!
  12. un semnal de en 500 aveti idee unde gasesc? kawasachi nu mai produce. cel putin asa zic cei de le unitedmoto.
  13. dulgcris

    Kawasaki EN500

    Respect. Total de acord. Asfalt uscat! » Post actualizat in 25 Mar 2015 09:22 Am facut poze dar nu am acceptul lui petre sa public ceva. Respect profund!
  14. dulgcris

    Kawasaki EN500

    respect, am fost la deschiderea sezonului moto la bucuresti, sambata 21.03.15 a fost super, dar nu stiam pe nimeni, am socializat eu dar nu stie cine stie ce. am mai dat de un singur posesor de en500, petrica, de varsta a doua ca si mine, dar care era cu familia de motociclisti (fiu, fiica, ginere), sa fie sanatos. se pare ca prin partile astea lumea cauta numai motoare mari. asfalt uscat!
  15. dulgcris

    Kawasaki EN500

    Da. Numai la service.
  16. dulgcris

    Kawasaki EN500

    Respect. Mai sus m-am plans ca face figuri kawa. Merge brici. Nu i-am facut nimic. Asfalt uscat! P.S.: chiar ca este animat topicul!?! Sa nu mai fie posesori de en? » Post actualizat in 18 Mar 2015 06:34 Si apropos de ulei,habar am.
  17. dulgcris

    Kawasaki EN500

    nu am schimbat nimic. nu am reglat nimic. filtrul de aer l-am suflat in toamna. p.s.: nu mai vine vara o data?
  18. dulgcris

    Kawasaki EN500

    Respect, stabilim si noi un calendar de intalniri pentru anul acesta? pentru en 500 si ltd 450? in afara celui general national de pe pemotoare.ro Asfalt uscat! » Post actualizat in 06 Mar 2015 08:00 respect, am pornit moto dupa iarna zilele astea si am dat ture scurte pe strada mea, 10-15 min., pana s-a incalzit motorul. sambata la prima pornire a fost nevoie sa ard bujiile. duminica, luni si marti a pornit la prima "cheie". in scimb ieri nu a mai vrut deloc, semai auzeau si niste pocnituri in esapament ca si cum se facea aprindere pe evacuare. am ars bujiile si a luat-o din prima dar nu mergea rotund, se mai auzea din cand in cand cite un rateu. bujiile au sub 1000 km si sunt iridium (am dat 120 pe ele). mobra a stat in garaj peste iarna cu bateria luata de pe ea si rezervorul plin. multumesc mult. asfalt uscat!
  19. dulgcris

    Kawasaki EN500

    Salutare si respect, Inprimul rand la multi ani 2015! Si in al doilea am nevoie de scarite, chiar aftermarket. Asfalt uscat!
  20. dulgcris

    Kawasaki EN500

    nu am schimbat nimic. nu este nimic de schimbat momentan. ar fii cablul de retur de la acceleratie (dar nu este musai) si cablul de deschis saua (pe care l-am schimbat eu cu un cablu adaptat din cel de ambreiaj). inca o data multumesc alex pentru increderea acordata in kawa mea. asfalt uscat!
  21. dulgcris

    Kawasaki EN500

    respect! am fost ieri la alex la service. mi-a placut foarte mult. prietenosi, si alex si george, profesionisti, voiau sa faca treaba nu neaparat sa-mi ia banii. de fapt pentru constatare si intocmirea fisei moto nu mi-au luat nimic. recomand cu caldura. multumesc alex. vlad nu mai fi carcotas, omult trebuie sa plateasca angajatii, chiria, mentenanta, etc. asfalt uscat!
  22. dulgcris

    Kawasaki EN500

    multumesc mult alex. voi incerca sa te contactez luni si daca este frumos afara chiar sa vin pina acolo. asfalt uscat!
  23. dulgcris

    Kawasaki EN500

    alex! in ce zona a orasului ai garajul? si la ce valoare estimezi piesele pentru cele doua operatiuni? se pot face separat sau numai impreuna. multumesc. asfalt uscat! » Post actualizat in 17 Oct 2014 05:37 p.s. moto meu merge excelent, numai ca se aude zdranganitul. merita sa fac reparatia? asfalt uscat!
  24. dulgcris

    Kawasaki EN500

    respect! niste preturi la distributie si ambreiaj (piese si manopera)?! te rog! la mine se aude un zdranganit din zona aceea. asfalt uscat!
×
×
  • Creează nouă...