Sari la conținut

danrar777

Membru
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de danrar777

  1. Multumesc inca o data xt 600, am periat ceva prin topicul ala, dar nu m-am edificat inca. Am inteles ca motoarele sunt f, asemanatoare, dar daca una are ule iul prin cadru in timp ce a mea are un rezervor pt. ulei, lateral stanga spate, sunt totusi ceva diferente. Mai caut in continuare,, mersi pt bunavointa si asfalt...cum il doriti la toata lumea!
  2. Nu prea ma ajuta, a mea e XT 600 2KF, si nu are uleiul in cadru..
  3. Multumesc mult ! Tocmai asta ma interesa, cum sa-i schimb consumabilele ca am vazut rezervorul ala de ulei din partea stanga sub ornamentul de plastic, dar nu stiu exact nici cum se verifica nivelul. Am incercat sa caut si aici si in alte parti, dar nu m-am luminat inca, asa ca mi-ar prinde bine niste sfaturi. Stima.
  4. Salutare la toata lumea. Ma intrebam daca sunt ceva enduristi galateni pe aici, mi-am luat o Yamaha XT 600 si as mai schimba o vorba cu cineva mai experimentat in acest domeniu.
  5. Salutare la toata lumea! Am un burgman 650 si trebuie sa-i schimb cauciucul fata. Am de ales intre michelin city grip front tl indice viteza S si michelin power pure sc front tl, cu acelasi indice de viteza, sau michelin pilot sport sc front tl cu indice de viteza H, de care am in prezent pe mobra dar care e dublu si ceva la pret fata de primele 2 variante. As dori parerea cuiva care se pricepe, va salut si asfalt uscat la toata lumea!
×
×
  • Creează nouă...