Sari la conținut

antique_house

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de antique_house

  1. Perfect! Cum fac sa ajunga la mine? Multumesc pt ajutor!
  2. buna ziua! un carburator de mobra in stare buna, de vanzare? multumesc!
  3. Salut! am si eu nevoie de un carb de mobra in stare buna de functionare. Ce am eu pe mobra mea turist, este destul de dus...ma poate ajuta cineva ? multumesc!
  4. multumesc pentru sfaturi celor ce mi au scris! mai caut un carburator bun de utilizat. ce am eu pe motoreta nu se mai poate repara. multumesc!
  5. Salut! Caut o sa si segmenti pt o simsoneta. Multumesc!
  6. Salut! Caut aprindere functionala carpati c1 siun suport claxon tot pentru c1, cel mic. Multumesc!
  7. Salut! Am si eu nevoie pentru o mobra turist depiesele de cauciuc, burdufele furca si cele de la lant. Mai caut cheie pt cutie laterala. Multumesc!
  8. Buna seara! Sper ca nu am postat gresit...am reusit sa restaurez un carpati c1 dar nu am reusit sa-l pornesc. caut un platou stator, ma poate ajuta cineva? multumesc anticipat
  9. Salut! piesele despre care vorbeam mai sus sunt pe cale de disparitie, asa am constatat, dar nu ne dam batuti ) ma poate ajuta cineva cu o poza detaliu a suportului de claxon la c1, poate se poate fabrica!?!?!? multumesc anticipat!!!
  10. salut!! restaurez un carpati c1 si am nevoie de niste piese, aparatorile laterale(stg si dr) de la carburetor si suportul pentru claxon. daca aveti si alte piese astept mesaje, poze, multumesc!!
  11. inteleg ca sunt piese pe cale de disparitie? nimeni nimeni....?
  12. salut! am un carpati c1 pe care il restaurez dar am nevoie de niste piese, sper sa ma puteti ajuta voi. pentru inceput am nevoie de placutele aparatoare de la carburetor, stanga dreapta si de suportul de claxon din fata. daca cineva se poate desprinde de ele si le poate vinde rog sa ma contacteze cumva. multumesc frumos!!
×
×
  • Creează nouă...