Sari la conținut

zoltan-sm

Membru
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Carei
  • Club
    Viking Mc Carei

zoltan-sm's Achievements

  1. Salut. 14-16 iulie Viking MC Moto Party, loc. Petresti jud. Satu Mare
  2. salut Stiti pe cineva cine poate sa-mi faca niste suporturi ptr. side case? Pana acum cea mai apropiata oferta a fost in Debrecen, dar trebe sa lasi acolo motorul cateva zile. Daca aveti alta varianta sau experinte de gen...ms
  3. fara suparare, dar asta-i prosto rau de tot. ptr. tampiti ca el, bikeri au veste proasta
  4. ms am reusit. am incercat si asta, dar n-am avut rabdare pana sa clipesca am facut primi 500 de km cu el(defapt pe motocicleta) si chiar ca un motor bun si ptr. incepatori. frana de motor e genial, in zone cunoscute nici n-ai nevoie de frana, doar apas putin, sa vada cel din spate ca-ncetinesc. sigur conteaza cat de mult te duce capatzana. la 40 de ani ai mei, si 21 de ani de cand conduc c-am de toate, te-ai cam linistit pana acuma. in primi 50 de km puteam sa fac 3-4 accidente, nici unul din vina mea. le stiti, biciclisti, dube care nintra in fata ta, etc.
  5. iar o-ntrebare nu reusesc sa reglez ceasul la bord cine are bord de tipul asteia sa m-ajute
  6. ok, ms nu cu toba am probleme. de la 80 in sus nu aud nimic din motor, doar vantu
  7. MS ma deranjeaza, ca dupa ceva timp daca cobor, parca as avea un stup de albine in cap de 4 zile am un nolan, si n-o sa-l schimb, mai bine incerc cu dopuri. nu mi se pare o "investitie" mare, merita sa-l incerc "Pentru iesiri in afara exista silencer." -ce-i silenceru asta?
  8. cred ca vantu-l auzi destul si cu dopuri, cred. inca n-am incercat, doar vreau.
  9. niste dopuri m-ar interesa si pe mine. sunt ceva speciale, sau ce anume folosesti?
  10. mda te-am inteles dar ca siguranta am inteles ca sunt peste cizmele de touring?
  11. idem doar am citit de tutorial, pe dansul insa nu-l gasesc
  12. o prima intrbare ce e diferenta intre o cizma de cross si unu de turing? ca de pe poze nu-mi dau seama din cate am citit, important e sa te tina le glezne si la osu care mere-s sus catre genunchi.
  13. sarut mana ptr doamne, domnisore salut restu in sfarsit x2 1 am primit acordul adminului si am devenit membru 2 am achizitionat recent acest sv, motor nou, permis nou. am ajuns cu cititul pe la pagina 80, dar daca primesc joi numaru, nu cred ca o sa mai am timp de citit. pacat. invata multe omu pe aici juheeeee.....
×
×
  • Creează nouă...