Sari la conținut

madalinbest13

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2014
  • Numar Moto
    CL 98 KOX

Informații profil

  • Motociclete detinute
    1

madalinbest13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. După cum suna și titlul , este vorba de un klr din ‘89 , căruia as vrea sa-i fac un schimb de ulei . Data trecută am bagat in el Motul 10w40 și a scăzut foarte mult nivelul de atunci. Ce ulei îmi recomandați pentru bătrânica mea ? Va mulțumesc !
  2. Întrebare : firele acelea 2 care ies din starter unde duc ? » Post actualizat in 16 Feb 2018 14:47 Problema a fost rezolvata , era din cauza unui alt releu care nu functiona . Va multumesc pentru pareri !
  3. Am pus baterie de masina de 100 Ah, dar tot asa face. Cand ii dau la buton se aude doar releul cum tacane, doar cand apas pe buton , si daca tin apasat nu mai tacane, coroana este buna, am invartit-o cu surubelnita, merge ok, electromotorul este bun , daca ii dau in scurt pe starter(releu de pornire) invarte ok . NU STIU UNDE ESTE PROBLEMA !! Am verificat bornele, am verificat si conectarea lor , sunt ok , chiar le-am frecat cu smilgher sa fiu sigur . Releul este ok , am schimbat 3 de care stiu sigur ca sunt functionale , toate fac la fel .
  4. daca era bendixul , nu invartea cand ii dadeam pe direct la starter
  5. bateria este noua, incarcata si verificata. rezervorul este plin . Problema este ca nu invarte electromotorul cand ii dau la buton.
  6. Salut! Am intampinat o problema legata de pornire la mobra mea, un kawasaki klr 650 din '89. In momentul in care ii dau la automat, se aude releul ( starterul) cum tacane , dar electromotorul nu invarte ( tin sa mentionez ca electromotorul l-am dus la electrician , deoarece cand l-am scos era blocat) . Astazi am motat electromotorul reparat si surpriza , tot nu merge , doar releul se aude tacanind. Electromotorul daca-l pui pe baterie invarte foarte bine, si mobra porneste daca ii fac scurt la starter. Am schimbat 3 startere , dar fara succes . Din buton nu vrea sa porneasca de nicio culoare si am mai observat ca nu mai porneste la cald fara shock . Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi !
  7. Tu nu vezi ca este decât un singur buton?
  8. madalinbest13

    Donez

    Ai dat pantalonii? dacă nu, te rog da-mii mie. Am mare nevoie de ei.
  9. madalinbest13

    Donez

    Ai dat pantalonii?
  10. madalinbest13

    Donez

    Salut. Sunt eu interesat de pantaloni. Sunt nou in motociclism, am o yamaha yzf 125r,am geacă și mănuși, dar nu am pantaloni. Îți las un număr de telefon:0722204728.
×
×
  • Creează nouă...