Sari la conținut

xenna

Membru
  • Număr conținut

    140
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    BT
  • Motocicleta
    Africa Twin CRF1000L
  • Numar Moto
    XNA

Informații profil

  • Motociclete detinute
    BMW F650GS, BMW F800R

Vizitatori Recenți Profil

739 citiri profil

xenna's Achievements

  1. Proaspat proprietar de Africana CRF1000L din 2019 caut un manual de utilizare si chiar un manual de service. Am cautat si nu prea am gasit sau nu stiu eu sa caut. Pe forum a fost un link dar nu mai e de actualitate. Multumesc anticipat
  2. Nici un raspuns. As avea si eu nevoie de soft, poate are vreun coleg amabil.
  3. Eram pregatit sa vin dar cu vremea asta .......ploaie si frig. Sunt curios daca totusi a mai venit cineva.
  4. Se mai tine intrunirea de anul acesta? Daca da, unde se tine? A fost un amic pe la pensiunea Acasa in Bucovina si i s-a spus ca nu mai primeste motociclisti anul acesta.
  5. L sa-mi vina si mie in caz de urgenta. Asta e casca. Am mai primit in cutie si bureti de iarna, sac de transport si o folie anti ceata pin-lock. » Post actualizat in 26 May 2018 17:59 Am apasat-o pe laterale si nimic. E tapana.
  6. Casca luară de mine din Ungaria nu a fost vândută în România. Când am sa ajung acasa am sa pun o poza cu ea.
  7. Mai superbec, ce i-ai pus pe toți la punct. Pentru știință ta, eu folosesc zi de zi o casca Nolan N91. Nu știu ce ai tu cu casca de la Lidl; are toate aprobările germane și e foarte bine făcută. Măcar ai vazut-o cum arata în realitate, înainte de a comenta? Casca am luat-o pentru un ipotetic pasager; nu-mi place sa merg cu pasager doar in situatii exceptionale si pe distsnte scurte. Pe viitor las-o mai ușor cu mistourile ieftine. Pastreaza-Le pentru tine. Hai, asfalt uscat.
  8. Nu stiu daca ai facut o afacere buna cu masca. Ma batea gandul si pe mine s-o cumpar, dar am zis sa vad si ce preturi sunt in Bazar. Am luat cu 90 ron o masca, ucrainiana (dar tot made in PRC), cu 3 reglaje (opacitate, delay si sensibilitate), cu acumulator si incarcare de la soare/arc electric. Am testat-o si e super. Am sudat cam 1/2 ora; e altceva sa ai 2 mani libere si sa nu te prinda flama.
  9. Ce-i mai nasol ca Lidl Romania nu mai aduce nimic moto in ultima vreme. Am fost in februarie in Debretin, era saptamana moto la Lidl si m-am facut cu o casca faina flip si o pereche de manusi groase de moto. Deci in Ungaria se poate, la noi nu.
  10. Deci nu sunt singurul bolnav...
  11. Calmati-va baieti! Ce aveti? Oamenii au deschis un topic frumos despre ce vor sa faca si voi il murdariti cu tot felul de mizerii personale. Tipic romanesc. Felicitari fam. Biris pentru ceea ce face si ceea ce doreste sa faca. Le multumesc in calitate de client si de potential participant la tururile organizate .
  12. T5 Led COB White Dashboard Instrument Light Car Side Wedge Driving Bulb 12V
×
×
  • Creează nouă...