Sari la conținut

Tatis

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Tatis

  1. Juniorul meu este (pe timpul verii) in echipa unui restaurant din Mykonos. Unul din colegi ( italian din Napoli) i-a dat reteta din imaginea de mai jos. Enjoy!
  2. Reteta completa in filmul de mai jos. Singura diferenta la cea preparata de mine consta in faptul ca am folosit zahar mai putin cu 100 g. Chestie de gusturi...
  3. Recunosc, am fost incantat! Sunt cateva detalii care pot face diferenta. Mi s-a parut importanta partea de insiropare. Spor! Am o familie pasionata de multe "activitati". Urmare a unor aprecieri juste, mi-a fost impartasita minunata reteta. Incercasem ceva asemanator la vecinii mei, care au origini grecesti. Sunt unele diferente intre cele doua variante, dar cea preparata si postata aici, merita efortul.
  4. Joaca de dimineata FullSizeRender.MOV
  5. Orice opinie este binevenita. Invatam chiar si din propriile greseli.
  6. Am nevoie sa schimb viziera la o casca Uvex Xenova Zed. Stie cinea unde pot gasi o astfel de viziera?
  7. Multumesc pentru recomandare! MRA pare sa fie ok, desi nu am gasit dimensiunile pentru a putea face o comparatie cu cel standard. Puig inteleg ca este cumva ca o prelungire.
  8. Salut, Aveti idee unde pot sa gasesc un parbriz inalt pentru un KLE din 2005? Multumesc!
  9. Tenere XT660Z este un vis, care intr-o zi sper sa devina realitate. Pana atunci mai am multe de invatat. Multumesc pentru recomandare. De foto .. ce sa mai zic, mi-a stricat feng shui-ul Spor!
  10. Asa cum spuneam in postarea initiala, sunt "foarte incepator" in ale motocilismului. Si nu ma refer doar la partea tehnica, la echipament, accesorii, ci si la celelalte lucruri pe care le presupune treaba asta. Sunt extrem de incantat sa observ felul cum interactioneaza membri unei astfel de comunitati si pasiunea, dorinta de a impartasi din experienta proprie, care se simte in spatele fiecarei postari. Multuesc tuturor pentru recomandari, si pentru comentarii. Imi doresc sa ajung la momentul in care sa pot sa ofer si eu din experienta acumulata. Toate cele bune!
×
×
  • Creează nouă...