Sari la conținut

vladionut

Membru
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Suzuki SV400S

vladionut's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. eu incerc sa aplic intotdeuna cazul 2; si mai incerc sa nu intru in intersectie pe verde daca este ocupata si risc sa ramai blocat acolo; je m'en fous (adica ma doare la basca) de idiotii care tipa in spate "Baga-te, ba!!!"; unui prieten de-al meu i s-a intamplat ceva similar - s-a bagat (pe verde) dar a ramas blocat si a venit fluxul din dreapta peste el; si, ca fie si mai placut, hop politia : ca, dom'ne, blochezi intersectia, ai intrat pe galben (!!!), amenda.....asta a facut putin scandal si le-a spus ca le arata inregistrarea de la camera din masina (avea, omul) cand si cum s-a bagat; politia a lasat-o moale si : hai, treci ... sfatul meu - daca mai viiprin bucuresti, incearca sa fii foarte atent si sa nu te sperie cei care te forteaza sa faci prostii; daca se intampla ceva, tot tu pici; iti spun ca merg zilnic prin traficul bucurestean
  2. Multa sanatate si insanatosire grabnica. Trist cand au loc astfel de lucruri, mai ales ca putea fi usor evitat daca dom' sofer se Passat arunca un ochi in oglinda inainte de a se pune in miscare. Pai si pana acum Politia nu a facut nimic ?Pentru ca pare clar neacordare de prioritate din partea soferului VW-ului, deci suspendare de permis. Mai ales cu producere de accident cu victime => penal ? Presupun ca trebuie sa se judece la judecatorie, unde sa fii si tu chemat ca martor, pentru declaratii ....
  3. Iuhuuuu, de doua zile sunt "sofer" si de cat A Acum caut/ma uit dupa un motor. Cum nu vreau sa ma bag din start pe moto mari (>=600cc), caut ceva maxim 400cc (am zis eu). Si sa nu fie prea grele. Mi-e teama de cazaturi, nu o iau sa-mi rup oasele cu ea de la inceput. La bugetul meu (maxim 1500 euro), nu prea am gasit insa de vanzare. Mai mult cross, ceea ce nu-mi doresc. Intentionez sa o folosesc in Bucuresti mai mult, dar si iesiri in weekend (vor fi de 100-200km, uneori chiar mai mult). Am gasit un Suzuki SV 400, din 1998 (400cc). Daca ar fi sa ma orientez doar dupa aspectul fizic, sincer mi-a placut cel mai mult din tot ce am vazut. Inca nu am incercat-o, dar intentionez sa o fac cat de curand. Asa ca pun si eu intrebarea aici : stie cineva mai multe? Belele cu ea? Piese se mai gasesc pentru modelul asta? (citisem undeva, o postare mai veche, cum ca modelele astea de 400cc au fost facute pt Japonia in special, sunt mai rare pe la noi, de aici si diverse probleme cu piesele mai scumpe).
  4. @Contabil : merci de sfat oricum, voi vedea mai bine dupa ce iau permisul, si cum acum este deja toamna, anul viitor voi cauta mai cu sarg,
  5. 240lei/6 luni pt 600cc ? nu e cam mult? atat platesc eu la masina, 1400 cc (varsta 33 ani). ma gandeam ca pentru motor este mai putin fiindca parca se ia in calcul si capacitatea cilindrica. a-propos de tineri, am colegi la munca de 26-27 de ani si platesc intre 1500 si 2000 ron/an asiguarea, cea mai ieftina, pentru motoare de 1400-1600 cc. (fara accidente, cu istoric ok). conform legii actuale, cei sub 30 de ani sunt penalizati rau de tot, doar pe criteriul varsta.
  6. asta e bine, o veste buna; e drept, de multe ori am vazut acolo pietoni care trec strada fara sa se asigure - ba ca vor sa prinda tramvaiul, ba ca ies din tramvai si vor sa prinda autobuzul; coltul ala de intersectie e destul de aglomerat
  7. Bravo pentru circuitul asta ! Am fost si eu la Paltinis anul trecut, in august; e drept - cu masina Super zona!
  8. Salutare, Stie cineva despre un accident in care a fost implicat un motociclist, petrecut sambata, 20 sept 2014, aprox ora 13:00, pe bulevardul Timisoara, Bucuresti ? Veneam cu masina pe bulevardul Timisoara dinspre Frigocom catre mall AFI Cotroceni. Ajuns la intersectia dintre bvd Timisoara si strada Brasov, de la Mall Plaza, pe partea stanga a mea (deci pe sensul invers de mers), in statia ratb 137/138 (adica aici), era un motor si un motociclist cazut. Un alt motor negru era oprit pentru ajutor. Cativa trecatori erau aplecati asupa motociclistului cazut. Deja venise politia, cativa gura-casca prin preajma. Nu am avut cum sa opresc pt poze sau detalii (eram la semafor, cu sotia si copilul in masina), deci mai mult decat ce am vazut din masina nu va pot spune. Stie cineva despre acest accident ?
  9. Salut, Alex Frumoasa motocicleta. Sa o stapanesti sanatos si fara accidente.
  10. Ionut, Bucuresti, 33 ani. Scoala moto in curs, viitor posesor de cat A (cat mai curand sper eu ) (Permis cat B de 10 ani)
  11. Multumesc de sfaturi. Da, de CBR 125 am auzit si eu ca te cam ia vantul in afara orasului, depasiri etc. Am condus la scoala o Honda CB 500 si mi-a placut mult cum se misca. Mi s-a parut foarte manevrabila. Despre Suzuki GS 500 nu stiu nimic, nu am avut parte. Vedem, cand voi porni cautarile mai intense, o sa incerc una.
  12. Salutare. Si eu tot nou pe aici. Sunt din Bucuresti, am 33 de ani, permis cat B de 10 ani, 1.63 inaltime si 53 de kg. In curand voi fi posesor de permis cat A. Ce motocicleta mi-as lua? Ma gandeam Honda CBR 125. Cred ca 1 an minim as tine-o, ma obisnuiesc cu ea, mai ales cu traficul din Bucuresti, apoi as merge pe un 500cc maxim. In niciun caz sport sau supersport. Mai conteaza si bugetul - mai mult de 1500 euro nu as da, mai ales ca sunt incepator si foarte posibil sa mai fac cate o duda cu ea. Pentru ce imi iau? Pentru a merge mai usor la munca, pentru a iesi in weekend pentru drumuri de maxim 100km. Am incalecat un CBR 125 si mi-a placut : ajung cu picioarele pe pamant cand stationez, usoara, deci usor de manevrat in trafic. De cum se misca in trafic nu pot spune, este altceva decat poligonul. Recunosc insa ca poate as lua un 250 cc de la inceput, daca gasesc ceva ca sa imi placa. Da, imi place sunetul facut de un 600+cc, dar fiind inepator, nu vreau sa ramana copilul fara tata pentru ca mi-a scapat mie mana pe acceleratie. Mai bine una de care sa trag putin. Am incercat mai toate mobrele de la scoala, si la fizicul meu "impunator" voi avea belele mari daca una de 600cc imi cade pe strada. Cine are asa ceva (CBR 125), poate sa spuna mai multe. Este adevarat, asa cum am auzit, ca in cateva luni te plictisesti de ea (ca nu trage, ca e prea mica etc) ? Multumesc anticipat.
×
×
  • Creează nouă...