Sari la conținut

fislea

Membru
  • Număr conținut

    115
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Galati
  • Carnet moto din
    2014
  • Motocicleta
    Suzuki GSF 600s
  • Numar Moto
    GL-10-WRH

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mobra 50 Super Honda CBF-250
  • Interests
    In privat!

Vizitatori Recenți Profil

632 citiri profil

fislea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ziua buna! A înlocuit cineva releul de încărcare de pe Suzuki Bandit 2002 cu acel releu de încărcare ce seamănă cu o tăbliță cu doua fire? Imi poate explica concret cum a făcut-o? ( am Atașat poze cu releul vechi și cu releul nou)
  2. Rafael_Maryus poti sa imi spui exact cum ar trebui sa procedez daca o perosana care face anglia -romania ar achizitiona o mototcicleta de acolo ptr mine? Pas cu pas? Am citit topicul de mai sus si observ ca postarile au mai bine de 4 ani ,tu avand cel mai de actualitate raspuns.
  3. Despre acest loc este vorba? Este fix in spatele căsuțelor din parcarea cetății Râșnov?
  4. @John17 La camping Darste numărul de contact este deconectat. Natura parc ar fi fost următoarea obținut, dar părerile celor care au campat acolo ma descurajează. Cât despre campatul in poienița are un mic dezavantaj. Pierd zilnic cel puțin o ora strângând și înghesuind in gentile laterale cort, saltea, saci etc . Vroiam un loc închis și păzit. Din ce citesc mai sus cred ca voi ajunge tot lnga Fagaras.. Sau poate campez la cineva in curte..
  5. Nu stiam de el, dar pe google zice ca ar fi inchis,ultima lor activitate pe fb este din 2015.
  6. Salutare! Vreau sa imi petrec un weekend prelungit din septembrie in Brasov, la cort. Problema e ca Sf Gogu imi da cel mai apropiat camping la Bran(Dracula Camping) , locatie care nu este foarte aproape de Brasov. In trecut am mai campat langa Fagaras(Camping Laguna Albastra), loc foarte fain, dar e departe de Bv. Sugestii?
  7. Salutare! Îmi poate spune cineva exact ce becuri are banditul S din 2002? In manual nu am găsit și nici nu am posibilitatea sa verific la mobra. Scurta știu ca era HB4, dar lingă nu mai rețin... Cei care aveți modelul cu lupa, la voi faza scurta este to chioara?
  8. Fara suparare dar nu prea am inteles parerea ta. La inceput spui ca nu ii va face bn si la sf ca nu am nici o problema?
  9. Observ mai sus ca ati urcat un manual de GSXF650. Este alt motor, alta mnacare de peste. Fiind un motor racit pe apa toleranele si jocurile sunt mai mici ca la Gsf600. Vizavi de micro-difuzie, nu am auzit in » Post actualizat in 22 Apr 2017 18:45 Observ mai sus ca ati urcat un manual de GSXF650. Este alt motor, alta mnacare de peste. Fiind un motor racit pe apa toleranele si jocurile sunt mai mici ca la Gsf600. Vizavi de micro-diuze nu am auzit in viata mea de asa ceva.(vorbind de sistemul de ungere) Micro-difuzia iar nu stiu sigur ce este dar cred ca este vorba despre SACS(Suzuki Advanced Cooling System), adica uleiul este pulverizat pe fusta acestuia pentru a o raci. Vascozitatea putin mai ridicata nu cred ca ar afecta racirea racirea fustei. Pompa de ulei garantez si bag mana in foc ca nu va avea de suferit cu 15w50, acest tip de pompa in stea de obicei merge muuult si bine, eu nu am auzit de pompa de ulei in stea stricata. Singura problema care ar putea aparea crescand vascozitatea la 15w50 este debitul de ulei mai mic cand motorul este rece ceea ce ar putea duce la o uzura prematură a motorului. Nu cred ca este cazul tind cand ca motocicleta pornete de regula la o temperatura minima de 5 grade si se foloseste un ulei multigrad. Uitandu-va la poza atasata, voi ce parere aveti vizavi de tabelul cu vascozitati? » Post actualizat in 22 Apr 2017 18:46
  10. Pai tu faci 9000km cu un schimb de ulei? Faci doua schimburi: incepi cu subtire, termini cu w50. sau lasi w40 si asta e. Nu iti convine sa dai 150-200 pe schimb, iei ulei de auto si cu 300 faci 3-4 schimburi. Si vorbesc foarte serios. Ce nu inteleg eu, cum sa ramana 1 litru de ulei de in mobra? Ia vezi diferenta din manual intre motor uscat si schimb normal. Salut! Uleiul il schimb la 5000 km in mod normal. Acum il schimb doar dupa 2000 de km. deuarece proprietarul a folosit mobra 4 (patru) ani fara sa schimbe uleiul, si nici nu stie cand a fost schimbat de proprietarul anterior. Am gasit ceva pilitura pe magnetul din dop, dar asta e o mobra sh.(a fost sincer cu mn doar dupa ce am ajuns cu ea acasa si am dat jos uleiul). Cat depre ulei sunt sigur ca se schimba partial, si am revenit cu date mai precise. Noi schimbam 3,3 L dintr-un total de 4,6 L.(fara filtru care si schimba la 18.000) Asta inseamna ca atunci cand nu schimbam filtrul ramane in motor 1,3 l de ulei uzat. Nu pot face ceea ce spui tu legat de a pune 2 tipuri de ulei deuarece avem nevoie de ulei mai vascos la mijlocul sezonului(asta inseamna 3 schimburi) si avand in vedere ca nu schimbam decat aproximativ 65-70% din cantitate nu e nici o afacere. Vizavi de vascozitate si tip am hotarat sa folosesc 15w50 semi sintetic ptr ca nu am gasit semisintetic cu 10w50. (Scuzati eventualele greseli,graba+telefon) » Post actualizat in 21 Apr 2017 14:51
  11. Cand citesti intrebarea adresata de mine mai sus gasesti vreo legatura intre ea si raspunsul tau? Eu nu. (Stimate angus_young , chiar si atunci cand incerci sa fi interesant iti recomand sa utilizezi majuscule la inceputul propozitiilor. Dă mai bine ..)
  12. Ma refer la Galati. » Post actualizat in 17 Apr 2017 18:55 Care nu este un oras foarte aglomerat. Ma gandisem sa incep cu un ulei cu o vascozitate mai mica in periuada mai rece si ceva mai vascos vara. Doar ca aici apar 2 probleme: 1.uleiul la bandit se inlocuieste partial(va ramne ~1L din uleiul avut aterior in motor, nu mai stiu exact cantitatea) 2. Nu imi permit sa dau 150-200 de lei de 3 ori pe an in conditiile in care eu nu fac Km care sa justifice schimbul. Sa il scot pe cel subtire si sa il pastrez ptr toamna iar nu se justifica, nefiind vorba de manopera(este 0, facand-o acasa) , dar dupa 2 jonglerii uleiul se va amesteca si va iesi un 10w45. Astept in continuare sugestii din experineta voastra cu bandit-ul: 10w40 sau 10w50, sintetic sau semisintetic.
  13. Pai o folosesc zilnic, cam 20-30 km in oras si plimbari cand se poate,undeva la 8.000 -9.000 km pe sezon. Eram curios ce puneti voi in motoarele voastre.
  14. Haristos a inviat! Voi ce ulei puneti in bandit 600 ?(racit pe aer si ulei) Cand ma refer la ulei ma refer la vascozitate si tip, nu ma intereseaza neaparat o firma. Eu oscilam intre 10w40 sau 10w50 , sintetic sau semisintetic. Voi ce parere aveti?
×
×
  • Creează nouă...