Sari la conținut

Vladimir43

Membru
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Vladimir43

  1. Salut, vreau sa donez 2 echipamente moto si o casca. Primul, cel de piele, este marimea 54 (potrivit pt 180cm/85kg) - geaca este mai purtata si zgariata in zona umarului. Cel textil, pentru doamne/domnisoare, marimea S-M(potrivit pt 172 cm/63kg). Casca este marimea XS. Locatia este Ilfov, Popesti Leordeni. Tel: 0766285843
  2. Vladimir43

    Ajutor probat casca

    Multumesc de informatii, o seara faina sa aveti.
  3. Vladimir43

    Ajutor probat casca

    Pai asta e. Eu am 56 cm - limita superioara de la S. Ma gandeam sa iau M, dar era mai sigur daca puteam si sa probez ceva.
  4. Vladimir43

    Ajutor probat casca

    Salutari, Vreau sa cumpar un Scorpion EXO 500. Din ce stiu marimile sunt decalate si de aceea vreau sa intreb, poate este un binevoitor din Iasi care are casca asta, marimea M, ca sa o pot proba. Dau si o bere.
  5. Da-mi un pm cu detalii, poze, pret ceva. Poate te scap de ea.
  6. Salut, Din ce am inteles castile de la Scorpion se potrivesc cu o marime mai mica, ma intereseaza sa cumpar un EXO 500 de pe fc moto(pret bun la 600 lei cu transport). M-am masurat, am 56.5 si vreau sa stiu daca masura M ar fi buna. Sau poate e un binevoitor in Iasi care ma poate ajuta cu o proba la un Scorpion.
  7. Salut baieti, ma intereseaza si pe mine un suport pentru genti laterale. Am un GSX 600 F din '99. Are cineva o sursa unde pot gasi sau cineva care face in Iasi?
×
×
  • Creează nouă...