Sari la conținut

Deea Monik

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

435 citiri profil

Deea Monik's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. salut, fii sigur, suna cu incredere cand doresti 0743759709 vorbesc cu clientii si cand dorm este 1 noaptea si abia pot sa dorm de oboseala dar mi-ai pus putin zambetul inapoi in minte te astept cu drag intre timp noi nu am stat si la moto am lucrat.
  2. in urma discutiei cu reprezentantul oficial al atelierului de cromare, Va informama ca : CROMAM JANTE DE ALUMINIU! cu o conditie: sa nu fie multe spite pe janta (gen auto) 3-4-5 spite de preferat rotunde Rezistenta in timp deprinde strict de stiul de mers este clar ca daca a lovit o piatra in ea sunt sanse ca cromul sa sara in acea zona in contact cu sarea de pe sosea daca este lasat pot aparea probleme de aceea mi sa recomandat: o "Lacuire in camp electrostatic" unde mi sa spus ca avem si posibilitatea sa polisham jentile de aluminiu in cuve automate cu mediu abraziv progresiv (adica nu cu polizor de banc si maini foarte puternice) dupa care sa aplicam acest lac in camp electrostatic dar culoarea difera putin comul fiind diferit la culoare de aluminiu polishat. pret: variaza in functie de complexitatea jentii intre 4-5 euro pe decimetru patrat (normal fiind la 3eur) DOAR PT CROMARE pt cei interesati de lacuire in camp electrostatic se mai discuta atunci preturile variaza de la anotimp la anotimp si de la client la client eu avand preturi speciale mai ieftinute Recomand sa veniti cu janta chiala (fara cauciuc rulmenti ventil discuri pinioane) puteti veni si cu ele pe roti si sa le luati gata dar va va costa in plus si peste asta va recomand ca dupa sa mergeti la un service autorizat sa va stranga la cuplul corespunzator suruburile desfacute (ca io le strang la mana si daca vi se desface frana in mers io nu ma fac raspunzator de dantura voastra,daia nu sunt service autorizat) sigur ca pot sa o duc eu la un service sa verifice tot trebuie doar sa spuneti si eu si multi altii suntem fericiti sa va luoam banii Concluzionam Crom pe aluminiu : se face si nu scump ,sunt si solutii pt protejare chiar daca cormul in sine sta foarte bine pe janta.... daca nu aveti timp de nimic dar vreti janta cromata sau ca veniti cu ea in mana iarasi SE POATE! Nu pot de cat sa va urez o primavara frumoasa si un sezon lipsit de incidente!
  3. ma bucur enorm ca ai intrebat, da! facem si titaniu ! cu jentile se poate sa fie adevarat cromarea ca proces are loc intr-o baie de hcl sau acid clorhidric si una de h2so4 sau sulfuric undeva pe parcurs apare si niste feCl3 sau colrura ferica depinde de modul in care se face procedeul si multi nu vor sa dezvaluie cu exactitate ce fac si cum si unde, nu ar fi nici o problema in toata povestea cu cromarea daca aluminiul nu ar reactiona atat de violent cu acidul clorhidric, si un gram de aluminiu intr-un borcan cu hcl face chiar interesant, mai este inca o problema, ca aluminiul (desi invizibil) este in permanenta ruginit sau oxidat in reactie cu oxigenul formeaza o pelicula de oxid protector... daia se foloseste la doze si alte chestii... ei bine acest strat sta in calea depunerii corecte de strat de crom, recomand cu tarie sa nu le cromezi din cauza ca aparent pot avea un strat de crom bine depus, dar dupa o vreme sa sara si sa ramai dezamargit de banii aruncati, totusi o sa intreb la atelierul de crom sa aud si o parere oficiala. teoretic este posibil secretul este ca o sa iti pierzi putin din janta fiindca o sa o atace cu hcl dupa care o muta "rapid" intr-o baie de FeCl3 o acopera cu cupru mai exagerat decat de obicei pt ca se va depune oarecum neuniform si dupa poate trece la depusul de crom sau nichel. in mod normal pierderea va fi cu mult compensata de stratul depus. cuvantul rapid este cheie fiindca expus la aer aluminiul oxideaza, ideal ar fi sa se faca mutarea sub gaz protector inert preferat heliu sper ca ti-am supra raspuns la intrebare deci prima intrebare DA a doua intrebare "still pending" de obicei totul se rezolva bani sa ai!
  4. ^^AI ADRESA IN PM!^^ Asa cum am spus si in pm. as fi dat si de la inceput adresa... dar este destul de irelevant cum nu lucrez la program si de multe ori sunt pe drum, asa ca sf.telefon 0743759709 nu va raspunde nici babau nici mama raspund chiar eu si toti de aici sunt prieteni nu am dat adresa din cauza ca si asa ma trezesc cu clienti la poarta care ma suna inopinant si imi spun ca eu nu sunt acolo ex: vede pagina de faceebok imi da cateva mesaje si de pe plaja prin aplicatia facebook pages ii raspund omului... la ora 3 nu am mai apucat sa ii raspund fie in apa fie mancam sau ceva ma suna pana aud telefonu (habar nu am ora) sa imi spuna ca el e la mine la atelier care e poarta si pe unde intra.... :| asa ca pentru protectia celor care isi pot face rau va dau adresa doar cand urmeaza sa ne intalnim
  5. Multumesc si eu! raman etern dator pt tot ce ati facut prieteni dragi. Multe "opere" isi au locul in garajele Zen una din ele sta falnica pe perete, in ea se agata lucrurile care se agata si ca sa puteti spune ca imi fac si eu reclama calumea ceva de pus pe birou tot la acolo zace http://olx.ro/oferta/lampa-de-birou-moto-ID4ChHU.html ^^astept tot ce tine de comentarii critice si inovatii imposibile^^
  6. sigur! dai un semn cand ai nevoie si facem » Post actualizat in 27 Jan 2016 08:35 toti cei cu care am vorbit in ultimele 2 zile va anunt ca mi-am pierdut telefonul alaturi de contactele voastre! mai dati inca o data un semn de viata sms fum fb watssap chiar si telefon, multumesc.
  7. salut , cele 3 masini de indoit cu role sunt hidraulice si cantaresc undeva la 300-400 kg daca tiii neaparat sa indoi pe berbec nu pe rola am vazut un sdv dasta facut pt o presa hidraulica o sa intreb daca il mai gaseste cineva , daca nu, il facem atunci ,oricum va trebui sa fac capul berbecului si rolele ajutatoare pt teva pe care o ai tu ca aia indoiau cu totul altceva. raspunsul concret este nu, am cioacne mai grele decat masina de indoit chinezeasca din poza. ) (chiar fara suparare daca esti in domniu de ce nu iti iei masina aia de indoit? sunt foarte ieftine... http://www.ebay.com/itm/Sealey-Hydraulic-Pipe-Bender-12tonne-/291619387746?hash=item43e5deb962:g:VZ0AAOSwZVhWTJrz)
  8. forma este destul de complexa si greu de realizat, iti recomand sa incerci un atelier de custom. » Post actualizat in 25 Jan 2016 17:56 sunt mai multe hale unde lucrez unele au si abcant care are lame detasabile din 10 in 10 cm... nu am intrebat cred ca au si unele mai mici.... cat despre imbinat teava la diferite unghiuri se face pe freza foarte simplu la fel si masini de indoit teava ar fi vre-o 3 la care am acces... » Post actualizat in 25 Jan 2016 17:56 imi pare rau sa te dezamargesc este foarte subtire si nu iti recomand sa il sudezi. » Post actualizat in 25 Jan 2016 17:57 DA!
  9. salut, oarecum interesant... ar fi job de un atelier de custom-uri...... cu alte cuvinte, eu sunt obijnuit sa lucrez cu dimensiuni... sau cu o forma.... ai ceva poze? rezervoarele de cafe de obicei sunt cele vechi originale... aluminiu sau fier?
  10. uite una tare... vii la mine cu dansa incercam sa il scoatem asa, daca nu merge dam usurel cu oxy sa vedem daca pleaca, daca nici asa, sudam o piultia peste cu dl TIG , si mai incercam pana iese daca nu si nu, il gaurim (dupa ce construim ceva sistem de calare si centrare pe surub) dupa ce gaurim, il re tarodam si eventual facem un bolt din inox. au mai scris si altii treburi dastea da toti au uitat sa spuna ceva: la mine nu te costa nimic daca vrei sa lasi ceva in cutia milei bine daca nu iar bine. atata timp cat sunt liber ti-o fac cu cea mai mare placere il scoatem 100% si punem si poze aici tanaaaa 0743759709 si https://www.facebook.com/atelierulgrowfast/ sper ca nu e cu reclama ca e pe gratis cum ar veni... zic... daca e na cu iertare...
  11. detin un atelier de strungarie/sudura , in atelier fac cam tot ce tine de prelucrare prin aschiere si sudura . detaliez: -toate tipurile de filete metrice sau withfort pe toate diametrele , strunjire la cota, la fata, gauriri -frezare canale de pana gauriri etc. -tot ce tine de sudura, electrod invertor tig/wig mig/mag si oxyacetilena/autogen (adica toate metalele feroase sau nefereoase si alamiri) -operatiuni de turnatorie aluminiu bronz cupru aur argint platina. si -alte operatiuni cum ar fi sablare vopsitorie usoara polizari etc -cuprare cromare finisari -indoit tabla pe abcant teava pe masini industriale de indoit -indreptat crash bar-uri ghidoane idee de pret: strungarie si frezare: 15 ron operatiunea (gaurire, strunjire la cota,la fata gaurire, frezare, taiere, filetare cu filiera din stoc) mici exceptii filete unice si filete facute fara filiera. ora in atelier este 35 ron orientativ la sudura tig(argon) 15ron 5cm de cordon mici sau 1cm de cordon lat preturile sunt orientative nu va speriati sa intrebati. persoanele fizice beneficieaza de minunatul bon fiscal iar cele juridice de facturi.(fara discutii, pt suma completa) colabaorez cu un atelier din apropiere care face honuiri si rectificari pe masini de inalta precizie, chiar si rectificari pe arbori cotiti (centerless/fara centru/excentrice) raspund cu placere la 0743759709 si ma numesc Seba. atelierul se afla in Bucuresti zona tineretului - timpuri noi ne gasim si pe facebook unde este de apreciat ori ce apreciere https://www.facebook.com/atelierulgrowfast/ tot ce tine de metale.
  12. chiar simplu de tot daca nu ai rezolvant 0743 759 709 si/sau aici: https://www.facebook.com/pages/Atelierul-de-Fabricatie-si-Reparatii-grow-fast/257744534430088
  13. nimic nu e imposibil, putem "várá" in strung o janta normala , o putem taia de jur imprejur fie intr-un singur loc fie in doua locuri, si adougam unu sau respectiv doua inele din tabla pe care le sudam minunat de jur imprejur , tu cauciuc sa gasesti ca pot sa iti fac janta literalmente cat de lata vrei tu, mai lata ca o banda de sens , bascula la fel,... bani sa ai ) va asteptam: https://www.facebook.com/pages/Atelierul-de-Fabricatie-si-Reparatii-grow-fast/257744534430088 un bun prieten de care ma despart multi kilometri (finlanda?!?) facea chestia asta inainte sa isi mute atelierul mult mai departe si sa il faca mult mai frumos dar ma rog cam asa arata operatiunea de latire a unei jenti:
  14. mersi, inca asteptam validarea contului pe motociclism, putem turna cam orice piesa din aluminu chair si bronz, aici in bucuresti asteptam telefon sau mesaj pe facebook
×
×
  • Creează nouă...