Sari la conținut

R.A.

Membru
  • Număr conținut

    40
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de R.A.

  1. Niste poze cu locatia se poate? Din Bucuresti care cum plecati?M as lipi si eu sa nu merg singur. Multumesc!
  2. Mi-a placut mult...o sa fiu si la III
  3. Am trecut si eu pe acolo ieri si azi ...si m-am oprit la restaurant...aleea aceea mi-a scapat...daca la intoarcere nu m-as fi intalnit cu un organizator ramaneam cu impresia ca am gresit locatia...atentie deci ,drumul nu se opreste acolo ... mai e putin de mers..
  4. deci intalnirile se intampla in fiecare vineri pe la orele 19?am inteles bine....?eu stau in zona piata minis...si as veni si eu sa ne intalnim...in masura in care pot....!
  5. Domnule Prim Ministru insanatosire grabnica!Si nu va faceti probleme,fierul se repara...sanatate sa fie!
  6. R.A.

    Gura Portitei

    din cate stiu drumul e in preferintele celor cu enduro,de restul nu stiu ce sa zic...
  7. R.A.

    Gura Portitei

    romanadryan@yahoo.com(e si la profil )Am auzit si de taxa de cort dar am inteles ca a ramas doar un restaurant cu preturi foarte mari ,si au inceput sa apara baietii de baieti,manele din fericire inca nu (dar nu cred sa mai tina mult)eu as fi vrut pe 1-2 august sa plec.Cu motorul nu...deocamdata nu mai am dar oricum as fi plecat organizat si la cat bagaj se strange ....oricum astept....multumesc deci 2 persoane,5zile:80ron vaporas+75ron cort+20ron taxa rezervatie+fiecare cat o mai da pe drumul pana la jurilovca...nu cred ca merita! desi e super acolo... oricum astept sa vad cine a fost...cine mai merge la inceputul lui august...daca o fi macar prieteni sa imi fac sa pot zice ca a meritat...
  8. vreau sa ajunganul asta la gura portitei ...am fost acum 2 ani si ....as vrea sa merg si anul asta .....dar am inteles ca s-au schimat unele conditii pe acolo...care ati fost anul asta ...(si evident in alti ani)...s-a schimbat ceva?
  9. chiar...ce o fi frate in capul astora de dau de permis...ce stiu maimutele de pe margine care te admira ca ai sau nu permis....doar prostii au permis in ziua de azi....(vezi semnatura!)
  10. R.A.

    Accident Incepator

    Daca era "teribilism infantil" prietena lui ar fi fost pasager si nu spectator......deci stia ca nu poa sa stapaneasca asa ceva...Sa te faci bine omule!!
  11. R.A.

    Simsonul Lui Adi

    Arata exceptional!!
  12. Pai in primul rand nu faci decat sa incurajezi furturile (cineva plange dupa ea acum)si apoi daca iti dispare te cam uiti la bec ,ca nu vad cum poti sa faci vreo plagere sau ceva ,si ala de ti-o vinde stie asta!
  13. Prietenul asta care mi-a povestit zicea ca avea cam 110 cu masina cand a trecut pe langa el si nu prea a apucat sa vada decat ca era neagra...deci viteza cam avea.Pentru ca la 20 km mai incolo sa vada accidentul.Pe de alta parte nu e din cauza vitezei pentru ca ar fi insemnat sa fie mult mai grav!Si atunci ramane discutia...ce cauta o carutza acolo???
  14. Acum am aflat de un accident intre Urziceni si Buzau,o vitezana,motociclistul era ok am inteles....motorul mai putin....Alte detalii nu stiu decat ca era un vehicul cu tractiune animala implicat ........Daca stiti ceva.....?
  15. e prima oara cand ala mai mic invinge!!! bine ca esti intreg!
×
×
  • Creează nouă...