Sari la conținut

AeonsOfStrife

Membru
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de AeonsOfStrife

  1. Va salut domnilor. Va abordez cu o intrebare/nelamurire. Azi am achizitioat o pereche de semnalizari LED after market. Pentru a nu suferii de sindromul "hyper blink" atunci cand le folosesc am decis sa inlocuiesc releul responsabil cu semnalizarea (care din cate am inteles este facut pentru semnalizari cu bec, cel original) cu unul special facut pentru LEDuri. Problema apare aici, nu am reusit sa gasesc un asftel de releu cu 2 papuci/pini. Orice solutie sau input este bine venita. Atasez poze cu releul original sa va dati seama despre ce vorbesc. Va multumesc in avans. https://ibb.co/mCoER7 https://ibb.co/iOpM67 https://ibb.co/hOdER7
  2. Va salut domnilor. O curiozitate as avea si in acelasi timp si o intrebare legata de carena fata pentru modelul S2 din 2008. Am gasit un anunt pe olx cu un baiat din Bucuresti care vinde toata partea fata de la un fazer din 2004 dorind sa o transforme in varianta naked. Intrebarea se pune: se potriveste "masca"/carena fata cu tot cu far pe modelul din 2008 si daca da, merita pretul cerut in anunt? Anuntul cu pricina: https://www.olx.ro/oferta/vand-carene-far-fz6-2004-ID7SzO5.html#7d59377620 Multumesc anticipat.
  3. Daca ne adunam cativa am putea sa inchiriem un garaj daca nu exista hale/locuri de iernat sau firme care sa ofere treaba asta.
  4. Doresc sa multumesc inca odata pe acasta cale celor care au fost amabil sa ofere lamuriri cu prire la acest aspect. Asfalt uscat tuturor.
  5. O sa imi cer de pe acum scuze daca postul cu pricina este al 24342-lea dar din cate am cautat pana acum nu am gasit un raspuns sau un post clar/precis care sa descrie legalitatea conceptului de lane splitting sau mersul intre benzi. Acum vine si intrebarea firesca, este legala o astfel de manevra? Indiferent de raspunsuri as dorii o dovada stipulata intr-o lege sau amendament care sa ofere o acoperire juridica daca sunt oprit de politie facand asta. Directionarea spre alte threaduri este bine venita. Multumesc anticipat celor care se vor inflama de natura postului si celor care sunt dispusi sa ajute.
  6. Dupa cea neagra nu cred ca se poate, in tutoriale au incercat cu cea neagra si nu au reusit, doar cu "master key-ul" adica cea rosie se poate face.
  7. De clonat pot sa o clonez si eu, doar de un cip am nevoie si specificatiile acestuia, cred ca ies mai ieftin asa. 150 de lei pentru o cheie e cam mult tinand cont ca pot sa o fac chiar eu la un pret mult mai ieftin.
  8. Nu cheia rosie este problema si nici cheia blank, ci cipul care trebuie introdus in cheia bruta. De cip nu stiu de unde sa fac rost.
  9. Va salut domnilor, cu o intrebare va deranjez. Vreau sa imi clonez o cheie de FZ6 S2 din 2008 si pana acum pe net am gasit doar chieia blank (bruta). Intrebarea este, de unde fac rost de un chip si daca respectivul chip este special conceput pentru motocicletele Yamaha sau pentru modelul FZ6 in particular. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri. PS: Am cheia rosie pe care vreau sa o pastrez in cazul pierderii eventualei chiei negre pe care am de gand sa o clonez.
  10. Oameni buni, sa inteleg ca toti aveti probleme cu ER6-ul? Acum nu stiu daca sa scot motorul de pe lista de potentiale achizitii.
  11. Merci, o sa merg sa verific.
  12. AeonsOfStrife

    Caut croitorie

    Salut tuturor, cam iesit din comun thread'u dar nu am ce face. Caut o croitorie sau o persoana care are habar ce face pentru stramtarea/micsorarea unei uniforme de armata englezeasca, indreptarea buzunarelor care sunt oblice, confectionarea de epoleti si atasarea lor pe umeri (evident din surplusul de material care rezulta din micsorare). Multumesc anticipat. PS: am cautat deja pe google pentru cei care sunt mai carcotasi.
  13. Multumesc tuturor pentru amabilitate si disponibilitate.
  14. Salut. Am nevoie de o viza de flotant pe localitatea Brasov sau in judetul Brasov pentru a putea sustine examenul categoriei A. Sunt dispus sa remunerez pe cel dispus sa ma "ia in spatiu". Pentru detalii sau nelamuriri puteti sa imi lasati mesaje in privat. Multumesc anticipat. LE: Mentionez ca NU am nevoie de un loc unde sa stau, ci doar de hartia care se lipeste pe spatele buletinului (viza propriuzisa de flotant).
  15. Pentru a fi motociclist in adevaratul sens al cuvantului inseamna sa ai carnet si totodata sa fi atent mai ales la cei din jur, la mediul inconjurator care in trafic se schimba mereu, nu este static precum copacii si lanurile de porumb prin care ai invatat sa te dai. Sa fi constient de lipsa de experienta si maturitate pe care unii inca o mai au, fie aflati la ghidonul unui motor sau in dreptul volanului. E bine macar ca prima ta lectie ai invatat-o suferind doar pagube materiale. Spor la scoala de soferi pe care speram sa o incepi cand inplinesti varsta. Sanatate.
  16. Fractura nu stiu cat putea fi evitata cu echipament dar escoriatiile si plagile suferite de fata puteau fi evitate cu echipament corespunzator. Insanatosire grabnica.
  17. Ba da dar nu vad ce relevanta are in discutia noasta. Am cazut cu ele, am lovit oglinzi din greseala si asa mai departe dar am platit si am invatat din greseli. Si da, erau scutere nu motociclete.
  18. Apropo, si-a pus cineva intrebarea ce cauta el fara permis pe drumul public? Inconstienta totala, semnele de circulatie le stii macar?
  19. Neaparat anunta-i pe parinti si stabileste cu ei cursul optim de actiune. Totul trebuie sa ramana la stadiul de intelegere amiabila cu o suma decenta ca despagubire. Ai tai sau unu` mai priceput din sat ar trebuii sa estimeze natura si valoarea pagubelor. Acum sa nu te trezesti ca platesti pentru ce nu ai stricat adica sisteme ale masinii care erau deja avariate in momentul impactului.
  20. Daca are si martori trebuie sa ii "onorezi" si pe ei cu ceva
  21. Sunt considerate infractiuni urmãtoarele fapte: Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sau tramvai, de c[tre o persoan[ care nu posedã permis de conducere ori al c[rei permis de conducere este necorespunz[tor categoriei din care face parte vehiculul respectiv ori acesta i-a fost retras sau anulat, ori c[reia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat[. ( Art. 86 alin 1 ºi 2 din OUG ) In concluzie, ai pus-o daca se duce soferul la politie si declara evenimentul.
  22. Acum sa nu-ti fie cu suparare dar cum Hristos de nu l-ai fazut, si daca l-ai vazut, nu ai presupus ca trebuie sa reduci viteza ca nu sti ce face stimabilul automobilist?
  23. Subscriu, drumul din Craiova pana la Orsova este foarte bun, proaspat asfaltat. De la Orsova spre Moldova Noua (Cazane) nu e tocmai ok, sunt portiuni de drum ingustate din cauza surparilor iar asfaltul pe portiunea respectiva e spart si macinat, fara graba ajungeti cu bine la Decebal. Drum bun si asfalt uscat.
  24. Si uite ca acum cand imi iau si eu carnetul apare omuletu` verde care face prapad pe drum. Interesant scris, comic si educativ pentru cei noi in bransa.
×
×
  • Creează nouă...