Sari la conținut

eliasmanu

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    BMW F800 ST
  • Numar Moto
    WRX

Vizitatori Recenți Profil

167 citiri profil

eliasmanu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Faina treaba, multumim frumos pentru organizare, primire, servire, ...sa speram ca ne vom vedea curand si la altele de genul asta... pana atunci asteptam pozele... Salutare !
  2. Salut, trece cineva pe langa Ploiesti (catre BV) astazi ? In caz afirmativ pe la ce ora ?
  3. eliasmanu

    Plimbari 2015

    Salut! Am nevoie de o recomandare de traseu (eventual usurel), de o zi (astazi ), prin imprejurimi ? De preferat asfalt in conditii bune ( pt. un touring linistit = cu pasager).
  4. Salut, In primul rand sa o stapanesti sanatos, si sa aveti grija unul de altul, imi place mult, arata impecabil. Referitor la Topcase, cred ca nu se poate compara nici un altul cu cel original, cel putin pentru modelul asta de moto. Referitor la saua confort, cel putin in ceea ce priveste o proba te pot ajuta cu cea mai mare placere, daca iti este de ajutor poti sa imi lasi un PM cu numarul tau de telefon. Sper sa ne strangem cat mai multi posesori de F800 S/ST macar pe aici. Toate cele bune!
  5. Salut, Am ceva dubii si am zis ca o parere in plus nu strica... Ce imi recomandati pentru un F800 ST (albastru)? Crash Pad-uri, £166.85 Sau Bar protection £182.42 Daca se poate si ceva pareri pro si contra (ceva comparatii esteica vs protectie atat a carenelor/motorului cat si a conducatorului/pasagerului) Multumesc anticipat.
  6. Salut, Imi cer scuze de raspunsul intarziat , se datoreaza muncii in exces Cati km are la bord motocicleta? = 22000 Din cunostintele tale, a umblat cineva la ambreiaj? = nu cred Cand ai schimbat ultima data uleiul? = aprox 1 an, mai putin de 1000km Ce tip de ulei ai pus? = nu stiu Maneta are joc liber 3 mm la capat? = da Tija de actionare a ambreiajului are joc liber la capat 0.1-0.15 mm? = ??? nu stiu Multumesc frumos, daca ai cumva vre-o idee...nu ezita sa mi-o impartasesti.
  7. Salutare ! Daca tot am descoperit acest topic ( cu ajutorul lui KHK si ii multumesc pe aceasta cale), as vrea sa va prezint o problema pe care o am cu F800 ST, am postat-o si pe topicul posesorilor BMW, insa am zic ca poate pe acest topic, dedicat F800, am mai multe sanse sa id3ntific cauzele. Problema mea este referitoare la "pozitia de neutru" . Mai exact am ceva probleme cu Neutrul, adica: daca motorul/cutia de viteze este rece nu sunt probleme, dupa aprox 3-5 km sau 15 minute de functionare (pe loc), daca roata spate nu se misca este aproape imposibil sa nimeresti Neutrul, daca roata spate este in miscare nu-s probleme. (sper ca m-am facut inteles) Cu alte cuvinte trebuie sa scot pe liber inainte de a ma opri (de exemplu la semafor)...lucru deranjant in anumite situatii... Orice idee/parere este bine venita in identificarea cauzei... Multumesc frumos!
  8. Salut! Jocul manetei de ambreaj este conform cu manualul de reparatie. " Inca ceva, fata de ce a scris Dan mai sus: nu'l mai lasa sa mearga in gol: pornesti si pleci - pana atingi temp de functionare, eviti accelerarile brutale." Asta ma ajuta doar temporar (aprox. 10-15 min) pana cand motorul/cutia ajunge la temperatura/parametri la ca apar problemele... Ma gandesc si la vascozitatea uleiului... ? Multam fain!
  9. Salutare tuturor... Multumesc frumos pentru link-urile cu crashpad-urile, imi plac cele de la Wunderlich, si pana la primavara le cumparam.... Daca le mai are careva, rog sa le faca o scurta prezentare, o parere in plus e tot timpul bine venita, ma inereseaza in special prinderea acestora si elasticitatea/rezistenta materialelor, nu de alta dat daca se prind pe suruburile de sustinere a motorului este posibil sa faca mai mult rau decat bine in caz de Doamnefereste ...(sau poate ma insel). O alta intrebare arzatoare este referitoare la "pozitia de neutru" . Mai exact am ceva probleme cu Neutrul, adica: daca motorul/cutia de viteze este rece nu sunt probleme, dupa aprox 3-5 km sau 15 minute de functionare (pe loc), daca roata spate nu se misca este aproape imposibil sa nimeresti Neutrul, daca roata spate este in miscare nu-s probleme. (sper ca m-am facut inteles) Cu alte cuvinte trebuie sa scot pe liber inainte de a ma opri (de exemplu la semafor)...lucru deranjant in anumite situatii... Orice idee/parere este bine venita in identificarea cauzei... Mai sunt si alte intrebari...dar eu zic sa le luam in ordinea prioritatilor Multumesc si toate bune ...
  10. Salut, Dupa doua zile de asteptari (a acrivarii contului ... nu ma plang ) reusesc si prima postare pe acest forum. Da, ati citit bine, cu permisunea...imi permit sa spun ca aveti un nou coleg. - Posesor a unui frumos F800 ST din 2007 cu ~22000 KM, - Ex MZ-ist 250 ES, - Posed si o conserva pentru drumori la munte cu placa de snowboard, - Locatie: Ploiesti / Bucuresti. Astept un semn de la colegii care au/au avut asa ceva sau seria F800, am ceva intrebari daca nu e cu suparare. In rest...hai La multi ani !!! P.S.: atasat, o poza.
×
×
  • Creează nouă...