Sari la conținut

EEON

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de EEON

  1. Salut, martorii clipesc deoarece au bec cu LED iar camera de filmat le prinde "refresh rate-ul", în realitate se văd normal, stau doar aprinși..
  2. Salut! Văd ca ești din București, pe unde va întâlniți ca as veni și eu o fuga
  3. Salut, eu nu mă hazardez sa zic ca a fost sau nu de vina uleiul pentru defectarea ambreiajului, ce vroiam eu sa zic este ca lubrifierea necorespunzătoare (și nu doar la moto )) poate avea efecte foarte grave asupra agregatelor.. Ca și părere personala, se poate defecta un ambreiaj la un Gs/Pegaso din acest motiv..
  4. Dacă nu pica motocicleta mai mergeai 10k cu ea, nu? Ce rost are sa te informezi și sa schimbi uleiul la 6k cum este recomandat de către producător.. normal ca uleiul de masina își pierde mai repede proprietățile fiind folosit la turații mai mici iar dacă îl ții și 10k de km.. Nu te mai zgarcii la faina ca e scump ambreiajul apoi De curiozitate, în cât timp ai făcut aia 10k după ce ai pus uleiul de masina? Chow
  5. În manualul Aprilia Pegaso (Cube) 97-99 recomanda 5w40, cred ca am sa îl încerc vara ăsta iar dacă face fițe trec pe 10w40.. sa auzim de bine!
  6. Salut, poate mă lămuriți și pe mine ce ulei se pun în Pegaso Cube 650 din '99. Am căutat pe forum și majoritatea recomanda 10w40 dar în carte este dat 5w40, ați avut probleme după ce ați schimbat pe una din variantele de mai sus? Mulțumesc!
×
×
  • Creează nouă...