Sari la conținut

Fordea M. Daniel

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    honda xr650r , crf 450r ,hornet 600
  • Numar Moto
    b650dfo

Fordea M. Daniel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Multumesc . Am pus ochii pe o toba finala murric pro2 sau mivv double gun.
  2. Salut.Sunt posesorul unui hornet cb 600 f din 2011, as vrea sa îi pun un parbriz și sa-î schimb toba finala.Mă puteți ajuta cu sugestii, linkuri și dacă ați făcut aceste schimbări pe modelul acesta?
  3. salutare. Tocmai am achizitionat un crf 450r din 2008.Fostul propietar mi-a spus ca dupa 2008 crf-urile nu ar mai avea probleme cu supapele.Cea pe care o am are hot cams si nu ar mai trebui reglat jocul la supape. Ma poate lamuri cineva ce inseamna acest "hot cams"?
  4. Am revenit cu poze dupa operatia facuta la Jumba.Montat roti de sm pe xr de la un drz . RECOMAND CU INCREDERE. Mi-a adaptat , la cerere , si un set scarite spate pt pasager , nota 10. Preturile sunt acceptabile.
  5. Merci. I-am trimis un PM sa vad dc imi raspunde.Am mai gasit o combinatie -cineva are cercuri de vanzare de la un WR cu tot cu anvelope 150 euro ,eu am un butuc spate de rezerva si ma gandeam sa-i spitez cu cercul de sm,iar pe fata sa mai cumpar o roata de enduro care s-o desfac ,sa-i iau butucul si sa o spitez cu cercul de sm. Intr-adevar ai dreptate cu discul pe fata ........dc am distantier nu mai umblu la etrier ( imi era frica cu aerisirea franei) Astept totusi, poate le vinde Achile si scap de balamuc. » Post actualizat in 31 Dec 2014 13:38 AS MAI DECHIDE UN TOPIC PT HONDA XR 650 R -probleme cu pornirea dupa ce o culci pe o parte. Daca ma poate lamuri cineva...porneste relativ repede,dimineata cu 2,3 pedale premergatoare ,urcat pistonul in PMS ,coborat pistonul putin ,armat din nou kick-staterul si apasat porneste fara probleme ,nu conteaza ca-i cald afara sau frig ,dar daca in timpul unei drumetii cad cu ea si incerc sa o pornesc imediat nu o ia in ruptul capului.Trebuie sa tin decompresorul apasat si sa-i dau 100 de pedale,sa ventilez bujia dupa care cu chiu cu vai porneste.In plus am observat ca-mi si curge benzina pe la furtunul de prea plin,pana nu bat in carburator cu ceva nu se opreste.(asta numai cand o culc pe o parte). In rest nu am ce sa-i reprosez....trage ca vaca ,rupe macadamul, da cu tine de pamant daca-i dai gaz cat poate ea sa duca. » Post actualizat in 04 Jan 2015 07:34 Am rezolvat-o cu rotile de SM.Am lasat mobra la Stulewa ,se pare ca s-ar potrivi niste roti SM de la un DRZ cu mici ajustari. Revin peste o saptamana cu poze cu xr-ul incaltat de strada ( PACAT CA NINGE).
  6. este echipata cu roti de enduro dar mai vreau si un set de sm .Am vazut o poza pe net cu un xr .dc vrei iti trimit poza » Post actualizat in 31 Dec 2014 09:24 ma intereseaza sa cumpar roti sm echipate ,fara sa modific pozitia etrierului pe fata ( dimensiune disc fata standard)
  7. Salut. Am si eu un xr 650r din 2002.As dori sa-i pun roti de SM dar nu am gasit pe net. Ma poate ajuta cineva cu informatii....gen dc se potrivesc de la alte modele si ce modificari trebuiesc facute?
×
×
  • Creează nouă...