Sari la conținut

Altieri Constantin

Membru
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Altieri Constantin

  1. Aici tin sa te contrazic putin, in cazul meu testul a fost facut prin apasarea franei fata respectiv spate, consecutiv, nu concomitent, in functie de roata care era pe rampa, cu motorul oprit. Imi pare rau sa aud asta La mine franeaza fara blocarea rotii, inclusiv fata se simte deci de functionat sigur functioneaza, placute mai am ceva, dar s-ar putea sa fie vechi, le schimb in toamna si mai vad de acolo. As vrea sa imi motez si eu crashpad-uri dar ce am gasit fara schimbarea/modificare vasului de lichid costa cam mult.
  2. Mersi pentru raspunsuri, momentan eu sunt multumit de frana spate, mecanicul la care ma duc la fel. Am citit si pe forumurile din afara despre aceasta problema, cam nimeni nu a reusit sa blocheze complet spatele, decat in anumite conditii (frana fata puternica + spate SAU toata greutatea corpului pe pedala, urcat pe ea efectiv). Ramane sa vad cum fac peste doi ani sa fie multumit si inspectorul ITP
  3. Salut, am urmatoarea intrebare: la voi se blocheaza roata spate? daca da, in ce conditii? Am facut itp-ul recent si am fost la un pas sa nu trec pe motiv ca roata spate nu blocheaza rampa (asa s-a exprimat inspectorul), degeaba am incercat eu sa explic treaba cu frana combinata si altele. Am VFR Vtec 2003 fara abs, doar cbs. Mersi
  4. Sunt ceva km, as merge si eu de sambata cu tot cu pasagera. Noi voiam sa ajungem si la castel in Hunedoara si la salina Praid, se poate? Cum o sa facem cu, cazarea? Cum se merge, touring sau sport-touring? )
  5. Un mic sfat pentru masurarea uleiului cat mai corecta. Dupa ce am urmat pasii de mai sus (pornit 2-3 minute, oprit, lasat inca 2 minute) joja se scoate si se sterge, apoi se introduce la loc FARA a o mai infileta. Asa scrie la manual, poate stiati deja, dar am zis
  6. A costat 680 ron cu tot cu manopera. Am avut toate discurile, arcuri si garnitura. Precizez ca si eu am avut in motor faimosul Bel Ray full sintetic, pana sa il pun nu am simtit ca ar fi patinat. Acum am un Motul semi.
  7. Tocmai ce mi-am schimbat eu kit-ul de ambreiaj, in recomandarile producatorului (Lucas/TRW) specifica sa nu folosesc ulei full sintetic deoarece poate duce la uzura prematura a discurilor Imi pare rau ca nu am pastrat/pozat instructionile de montaj/utilizare.
  8. https://www.louis.de/en/artikel/cockpit-fairing-with-abe/10006536?list=88507373 Am eu montat, ieftin si bun. Sunt multumit de cum arata dar sa nu ai mari asteptari in privinta lui din punct de vedere aerodinamic tot te bate vantul daca nu te lipesti de rezervor.
  9. Azi dimineata in jur de ora 11, accidentul s-a produs in intersectia Buzesti cu Grivita, urmele de tarare pe asfalt porneau din intersectie, din poze nu pare nimic grav, nu cunosc alte detalii, rider-ul cred ca era in ambulanta. » Post actualizat in 09 Jul 2015 09:19 Mai exista un topic pe acest eveniment care nu contine poze si are locatia gresita E ceva de genul "Accident Bucuresti - Bld Urnius intersectie cu Occidentului" /index.php?/topic/729139-accident-bucuresti-bld-urnius-intersectie-cu-occidentului/
  10. Multam de sfaturi, mai astept poate pica vreunu original pana la urma
  11. vorbesti din experienta proprie, sau din experienta unui apropiat? ca legende am tot auzit...
  12. cum spuneam si mai sus, nu am gasit in tara, sunt interesat sa cumpar din China, stie cineva daca sunt bune? Are cineva montat unul, au randament ok, rezista in timp?
  13. Am facut deja asta, altfel nu cautam in China
  14. Salut, are cineva montat radiator de racire din China? Costa aproximativ 130 eur cu tot cu transport dar am auzit tot felul de povesti ca nu ar fi ok si nu stiu daca il comand sau nu. Am o Honda Hornet PC34 (2001) si radiatorul meu e stramb, a cazut pe partea dreapta, nu curge. Second hand am tot cautat dar nu are nimeni si la pret e aproximativ 100 eur unul in stare buna.
×
×
  • Creează nouă...