Sari la conținut

DoktorBig

EX+
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Slobozia,Ialomita
  • Numar Moto
    IL 07 LUP

DoktorBig's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. In Carfefour se gaseste spray Sinto special pentru galerii care rezista tot la 800 de grade si care este din fericire si mai ieftin cam 15 lei noi.Dupa cum vezi in fotografie eu cu vopsea din asta am dat pe galerie si toba finala si sa stii ca rezista foarte bine.Eu pe toba si galerie am dat nu spray negru dar se gaseste si gri metalizat, in Carefour. Pe motor am dat cum am scris mai sus cu cel de la Louis ca inca nu le descoperisem pe acestea la Carefour, au un stand separat numai nu spray SINTO.Am curatat bine galeria cu jmirghel fin pana am ajuns la metal curat si sa stii ca am facut mai bine de doua mii de km si nu s-a curatat deloc vopseaua, arata super mai ales ca am spalat motorul cu jet de apa la spalatorie.
  2. Eu am sablat motorul la Dr BIG si l-am vopsit cu spray superterm care rezista la 800 de grade.Acest produs il gasesti la Louis cod 10004961 si costa 12,95 euro,sau la Ploiesti la magazinul deschis de Paula Bikers.Eu personal sunt foarte multumit de rezultat .Am facut cam 2000 de km si rezista foarte bine vopseaua.Telefonul meu este 0723143719.Daca vrei mai multe detalii da-mi un semnal sau un mail.Gino.
  3. I-mi cer scuze, e clar ca nu mi-am revenit dupa Vama.
  4. Cauciucuri Mitas gasiti la firma Chemtraders in Bucuresti Calea 13 Septembrie nr 164 in curte la TITANMAR.Tel 3113747.Eu mi-am luat de la ei Mitas 07 fata si spate cu 280 lei.Ma mir ca nu stiti depozitul.Au tot ce vreti ptr cross si enduro strada.Va salut.
  5. Dute in bazarul din spatele magazinului Obor si cauta electorzi de 4 mm din inox.Apoi mergi la un atelier de strungarie sa le faci filet si capul bombat.Eu am spitat o roata intreaga la o ruseasca si a mers fara probleme.I-ti recomand pe nea Misu,lucreaza foarte bine si are atelierul in ferentari.Are nr de tel 0722982532.
  6. Caut de o luna pe net manualul de reparatii pentru DR Big si nu am gasit nimic.Daca ma poate ajuta cineva i-as fi recunoscator in veci.DR BIGul meu este demontat complet pentru cosmetizare.O sa pun cateva poze in curand sa aveti idee prin ce trece saracu.Am nevoie de carte pentru ca nu vreau sa raman cu piese la remontare.
  7. Daca va intereseaza o astfel de Jawa am un prieten care are una prin curte.Numele lui este Bebe si raspunde la nr de tel.0721023753.Motocicleta se afla in comuna Cosambesti Jud Ialomita la 7km de orasul Slobozia.Si nu cred ca vrea o avere pe ea pentru ca nu a mai vazut cam de mult asfaltu.Va salut pe toti.
  8. Vorbeste cu Dl Misu la tel0722982532.El are atelier reparatii moto in Bucuresti , confectioneaza segmenti la comanda si executo cam orice la moptoare inclusiv toarna pistoane noi.Eu personal am lucrat la el iju meu si am fost multumit.
  9. cel mai tare ij il stiu e betoon am mers cu el merita toti bani
×
×
  • Creează nouă...