Sari la conținut

iocapa

Membru
  • Număr conținut

    187
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    BMW S1000RR
  • Numar Moto
    De Vaslui

Informații profil

  • Motociclete detinute
    YAMAHA MT-07

Vizitatori Recenți Profil

586 citiri profil

iocapa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ce te deranjeaza? Pozitia? Caldura?
  2. Am corectat eu greseala.
  3. Slab. Nu duce mai mult de 299.
  4. Cutia catalizatorului e din otel inox? Are un aspect ciudat.
  5. La full? sau anotimpuri? Aveam sub 30 ani cand am fost. Posibil sa fi contat destul de mult.
  6. CASCO unde si cat? Eu cand am fost sa cer o oferta, am primit ceva ce mi s-a parut ridicol (parca 1500EUR intr-o transa sau 1800 in 6)
  7. Am fost cu el aseara si am verificat impreuna relee, sigurante, killswitch-ul. Toate sunt ok. Tind sa cred ca e cum a spus un coleg mai inainte. Nu se autorizeaza ceva si nu se aclanseaza releul pe care e pompa (din ce am observat eu acolo, semnalul vine de la ECU direct). Initial am zis ca ar fi de la ceva senzor, de asta am si sugerat sa ruleze diagnoza. Ideea e ca electromotorul invarte, si pompa de benzina e functionala. Ma gandesc sa nu lipseasca un rail de alimentare de pe la un conector. Ar trebui si contactele curatate, erau destul de oxidate unele.
  8. Ai scos-o la un drum mai lung? Cum ti se pare ca si "ergonomie"? Oricum, ca si performanta, nu poti da gres cu nici una din vitezanele astea noi. Pentru muritorii de rand, nu prea conteaza diferentele minore de putere/electronica. P.S. Au inceput sa apara si shootout-urile pe 2018
  9. Deci trebuie sa pun eu banda. Ai o recomandare ceva? E buna aia de hartie care se pune pe la mascare? Ma gandesc sa nu fie prea greu de scos dupa.
  10. Daca stai prin zona timpuri noi si chiar nu te descurci, pot sa te ajut eu la masurat.
  11. Inca ceva, daca e careva amabil sa ma puna in tema. Deoarece e primul trackday, am ceva intrebari in legatura cu politica de pregatire a motoretei (exceptie chestiile de mecanica / mentenanta / cauciucuri). Cand ajung acolo am sa scot oglinzile / coada / semnalizarile + sigurantele faruri si stop frana (deci nu am sa am nici o lumina activa). Intrebarea e daca in cazul asta tot trebuie date cu banda farurile / stop-ul de frana (avand in vedere ca nu sunt din sticla)? Din ce am inteles eu, e un transponder inclus in pret, cum se monteaza acesta? Trebuie numar sau "se da acolo"? P.S. De HoleShot e vorba
  12. Eu zic sa o scoti in soare si sa o lasi o zi intreaga (cu bateria deconectata daca e posibil).
  13. Verifica contactul si/sau butonul de start. Ce model e? Nu ar trebui sa intre apa la conectori, si, daca intra, nu ar trebui sa fie catastrofal.
×
×
  • Creează nouă...