Sari la conținut

dumyche

Membru
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    japan
  • Numar Moto
    normal
  • Club
    liber

Informații profil

  • Motociclete detinute
    3

dumyche's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Dedant Mai bine ai demonta toata motocicleta si mai ales instalatia electrica, si ai face o mare macheta. Apoi sa faci toate masuratorile posibile ca sa raspunzi la toate cererile si provocarile. Si o sa primesti la multumiri cu carul!!!
  2. Salve, Pentru un set de scarite spate, ai un pret. Ms
  3. Exact ce vreau sa aflu si eu, cum functioneaza toata problema asa cu senzorii si calculatorul, este complicat dar cum prezinta dedant si iti arata practic, ai sanse sa inveti ceva..prezentare profesionista de la maestru
  4. Dedant, As dori sa mi cumpar un aparat bun de masura, am unul dar chinezesc cu ac si nu sunt multumit. poti sa faci o recomandare pentru o marca. Un buget de maxim 150 lei am, as vrea ce vad la tine, dar cred ca sunt scumpe. Asfalt uscat.
  5. Mda....iti dai seama cum te poate caracteriza numai in singur cuvant, eu zic ca multa ,,aroganta,, Ce crezi ca acum se inventeaza apa calda, cine isi monteaza zeci de circuite integrate si logice pentru un simplu radiator, sa fim seriosi.Simplu si eficient, parerea mea ca spectator si utilizator.
  6. Asa ca daca am zis despre bucatari si croitori ca sunt electronisti, nu este o rusine sau jignire.
  7. dedant ai explicat frumos si la obiect. Si eu pot sa descarc de pe net despre stomatologie si dinti si sa intru pe forum dedicat si sa postez. Hai sa discute cei care stiu si cine nu stie, poate sa intrebe daca nu intelege. Dar sa te contrezi cand nu cunosti meserie, de ce fratioare, asa la deruta ?
  8. Sai pe treaba ta ca esti un penibil, imi spui mie ce functioneza pe motorul meu, nu vrei sa vii la Deva sa ti arat? Vai doamne ce gradina ai ! Mai citeste si invata si pe urma sa te dai in spectacol. Unde este bunul simt al unora?
  9. Vladule esti penibil, ai ajuns in starea umila in care ceri iertare pe forum, fratila daca nu te ai realizat in viata reala nu te ajungi nici aici.Tu ce stii?Scandal si gura mare, dedant a apelat la ceva constructiv cand a scris aici,voi cei 2-3 croitori si bucatari electricieni aruncati cu noroi si ironii, pai esti un invidios notoriu de cand te ai nascut, se vede din ce scrii.De unde stii ce stiu eu? daca ai fi stiut ceva,postai ceva concret, pai sa ti mai spun ca dedant mi a pornit motorul in 2 ore pe forum, ca mi a calculat rezistentele si functioneaza LEDs.Adica practica, bate filmul tau post bai fratioare, si sa te ascult pe tine?? Esti penibil si ceri mila pe forum.., la fel si binoxul, doi forumisti de meserie, ca altceva nu stiu sa faca PA si la gara cu voi! Sau cautati de munca, nu scandal pe forum
  10. FALS..dedant posteaza pentru 99,9% foarte bine, ca noi avem nevoie de ce scrie, daca voi astai 0,....% stiti, nu ne intrereseaza, dar nu prea se vede ce faceti voi pe forum, garagara si gura mare, si voi jigniti nu baiatul asta.Si daca i am multumit ti a lovit orgoliu, vladule 58. Ce mentalitate aveti, pacat.. Eu fac verificari la motor dupa schemele lui si asa este cum scrie=este profesionist!!
  11. Problema este rezolvata, am vorbit cu dedant si mi a spus sa aleg rezistentele din catalog, mi a trimis si un site, dar am gasit la magazin rezistente ceramice ca in foto, exact cu a calculat in schema.Baiatul asa cu pixul a calulat si a si pus aici pe forum, ce a calculat asa este.Acum LED s merg foarte bine si clipesc ca pe fata. Asa ca astia care sunteti cu gura mare pe forum croitori= electricieni moto, ciocul mic pana mai invatati...Dedant ajuta si este maestru, nu face gura si gargara..tot croitori si bucatari ramaneti, aviz vlad58 si binoxul. Multumesc DEDANT, inca o bere de la deva..
  12. Ca sa fac pe plac ,,croitorilor si bucatarilor,, care se dau electricieni moto, o sa vand zx 11lea sa iau un motor cu becuri de 10W pe spate si releu un special si sa iau si LEDs dar nu de 16W, sa sa fie cum vor gutomanii mai mici, pai eu am spus ce am si ce am cumparat si voi veniti cu idiotenii. Aleg varianta lui dedant, este profesionist baiatul, dar o sa vorbesc cu el pe pm ca sa nu mai comenteze gutii. Multumesc dedant
  13. la fata sunt cele pe bec nu am luat cu led, cand dau stanga sau dreapta raman aprinse si fata, dar si la spate unde am leduri. Cam asa se prezinta treaba asta, sper sa nu fi dat in bara cu ele Daca pun in spate becurile cum au fost inainte merg bine toate, adica clipesc, dar eu as vrea pe spate leduri.
×
×
  • Creează nouă...