Sari la conținut

Ultrasunete

Membru
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    https://www.facebook.com/ultrasunete

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Constanta
  • Motocicleta
    K100

Ultrasunete's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Iti trebuie lustruire umeda si nu manuala. Ci mecanica.
  2. Cred ca mai simplu este sa ne zica la ce ii trebuie asemenea granulatii ca apoi sa facem recomandari. Poti folosi o coala de A4, in cazurile de lustruire uscata este OK. Pentru aplicatii de precizie, cauta o firma cu profilograf.
  3. Salut, Imi este greu sa-ti spun unde. Pana si la URAC masinile de spalat piese sau stricat. Ca si timp de lucru, nu ar trebui sa dureze mai mult de 2 ore, cu tot cu clatire si uscat. Pretul este greu de spus, mai ales ca fiecare prestator isi stabileste preturile, in functie de gabarit, material, etc. Mai mult de 100-120 lei, avand in vedere dimensiunile este o risipa monetara.
  4. Benzina proasta nu avea de ce sa fie, mai ales ca era cu plumb.
  5. Am doar unele de porc. Iti dau pretul pe PM. » Post actualizat in 23 Mar 2015 08:52 Nu prea suna romaneste. Poftim
  6. Atentie cu LM317. Caderea de tensiune pe el este de minimum 1.2V. Adica in loc sa ai 12V vei avea 10.* V si cand este motorul in sarcina ~12.2V. Orientati-va pentru un alt integrat.
  7. Poti sa dormi si in aer liber sa se uite paduchii la stele. Chiar nu ma gandesc la tine. E curios ca totusi nu-ti place, dar revii. Sa nu fie ceva disfunctionalitate. M-a intrebat cineva si nu i-am raspuns? Ti-am zis eu sa cureti lanturi la mine?
  8. Cand am intrebat, imi statea gandul la sa. Si la apa/clabucul care ramane infiltrat.
  9. Scuza-ma ca te intreb, dar tu dai cu clabuc pe TOATA suprafata? Asa se spala o motocicleta?
  10. Te grabesti si faci greseli. Dupa cum probabil ai citit, am recomandat sa se foloseasca detergentul corect operatiunii. Cei care au o spalatorie nu isi cumpara detergentii? Asta nu inseamna comert? Sau este productia lor proprie, unde vine fiecare cu cate o idee, le aduna si pac a iesit minunea. Apoi imi spui ca cei de la spalatorie cumpara detergent diluat. Sau asta se intelege. Detergentii se dilueaza la punerea in opera, ca poate nu sunt suficient de explicit. Pana si ala de la masina de spalat. De aia ai masuri. Foarte ieftin detergentul pentru ceva profesional. Eu pentru fiecare litru platesc intre 9 si 13 Euro. Si aici nu mai includ si ADR-ul.
  11. Lavor au si produse bune. Nu stiu despre modelul prezentat mai nimic. Intr-un colt scrie 1900W, iar in celalalt 1800W. In orice caz, nu cumperi un resou, ca sa te orientezi dupa putere. Cand aud asta cu profesional, ma ia cu pareza manageriala. Cea mai buna indicatie care o poate primi cineva, este sa foloseasca detergentul corect. Aia de la spalatorii nu te gandi ca investesc 2000 RON in detergenti pe luna. Nu sta nimeni sa le faca dozajul, sa verifice PH si tot asa.
  12. Sa cureti peretii casei cu instrumentele alea, o sa dureze cel putin o zi intreaga. Cu un consum mare de apa. Uita-te la materialele din care e facut. Elemente din alama pe tot traseul apei este un lucru de dorit. Apoi, presiunile trecute sunt doar valori maxime, nu pentru regim nominal. (in cazul produselor de hobby)
  13. Salut. Depinde si de tipul materialului. Nu poti folosi o solutie acida pentru aluminiu. Si la cele din fonta trebuie avuta atentie, intrucat oxideaza imediat dupa ce au fost scoase. Trebuie clatite intr-o solutie ce contine si inhibitori de rugina. Multe din substantele ce se foloseau inainte au fost eliminate. In mai toate procesele se foloseste acum un compus pe baza de metasilicat de sodiu si cel putin un eter al glicolului. O mare majoritate au inclus in componenta si pirofosfat tetrasodic. La o concentratie de 1%, solutia are un PH ~13. Necesita clatire. De retinut este ca nu doar agentul chimic curata. Ci si temperatura (>50 Celsius) si agitatia mecanica asupra obiectului. Imi este greu sa-ti spun cat ar dura facut acasa.
×
×
  • Creează nouă...