Sari la conținut

AdrianAdy

Membru
  • Număr conținut

    42
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Suzuki gsx-r 600
  • Numar Moto
    B590ADY

AdrianAdy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu era cunostinta .. am mers la "ghici" daca se putea bine daca nu il faceam pe numele meu (cu spaga se rezolva aproape orice la noi ) )
  2. si eu am facut exact ceea ce vrei tu sa faci... nu a fost nevoie de prezenta lui pentru contractul de v-c.. doar buletinul lui sa il ai si vb cu cel/cea care face contractul si nu semnezi unde trebuie sa semneze el ... ajungi acasa si atunci semneaza el unde trebuie semnat (i-am dat tipului care a facut contractul 20 d lei in plus)... la inmatriculare daca nu poate veni el , da iti trebuie procura ... (sa ai mare grija cei de la inmatriculari se uita insistent sa fie semnaturile identice)
  3. eu m-am chinui aseara 30 d min sa descarc din poze si nici macar 1 nu am reusit )) ... dar diseara o sa stau pana dimineata daca e nevoie
  4. ) si mie imi face placere sa ies cu tine ) de fapt cu toata lumea ..cu gazul nu e nimic important (doar ca daca nu aveam eu bricheta invatam sa facem focul cu 2 pietre ca sa fumam) )
  5. @contabil : daca e vorba de campul ala atunci imi sabotez si eu moto ) @ribo: daca mai iesim o sa fac un calcul cu gazul )))) .. vorba lu contabil vorbim pe joi-vineri daca e pt o eventuala iesire
  6. poate daca tot tine vremea asta mai dam o fuga pe undeva in weekend .. nu m-am saturat ieri nici de compania voastra nici de plimbat (si de data asta fara defectiuni ) sau cum vrea contabil ii tai 2-3 fire sa il lasam pe undeva pe camp 2-3 zile )
  7. si urmeaza intrebarea: locul si ora intalnirii?
  8. la sectiunea berceni se anunta ceva pentru duminica ... trageti un ochi acolo si poate ne vedem la o plimbare
  9. asemenea ... daca nu era o placere nu ne mai prezentam si o luam fiecare pe drumul lui
  10. asfalt uscat si un drum fara incidente sa avem si in rest nu ne intereseza nimic ...
  11. abia astept sa ne alergam pe serpentine (si nu imi place sa trec de cei din fata mai ales cand nu stiu drumul) incerc sa merg cu grija specific si subliniez doar incerc! )
  12. )) gata nu mai zic nimic.... ma mananca de plimbare si de o bere rece ... dar vremea nu prea suna bine... sper sa fie ok
  13. vreau sa vad "razboi" deci nu scapati de mine duminica ... pierzatorul da o bere (lu contabilul rom ca parca ii place)
  14. contabile eu cred ca abia astepti ziua de sambata sa te matolesti putin ... cred ca daia esti putin agitat
×
×
  • Creează nouă...