Sari la conținut

satellite

INACTIV
  • Număr conținut

    68
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    statescu2001

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2005
  • Numar Moto
    -
  • Club
    -

satellite's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Buna Eu l-am cunoscut si pe Roro (am fost colegi de serviciu) si pe Madalina!... Sa sti ca Madalina a fost la inmormantare la Roro -daca te ajuta cu ceva -am vazut-o si eu si mi-a confirmat ulterior si ea -era de altfel singura motociclista din grupul celor veniti la Roro!
  2. auzi tinere!? -mai bine vorbeste tu pe romaneste si lasa capul mai jos, asa... ca esti minor in comparatie cu altii!.... mai uita-te si la numarul de postari pe care le are omul, nu zic de experienta moto! Daca vrei sa explici cat de inteligent esti... o poti face si fara prescurtari si inlocuiri de litere de dragul de a fi cool! Dupa ce ca gresesti mai faci si pe zmeul cu cei mai mari decat tine!
  3. motorul a avut si el noroc! daca aveau astia cu stropitoare bara mai nou pe spate... se deforma mai mult! Oricum felicitari pilotului!
  4. De unde atat respect fratilor?!.. Nu ai carnet nu te urci, pe nimic! -e lege! Ca poate a fost la viata lui motociclist, ca a avut probleme in familie, singuratate, bla bla bla... nu te-ndreptateste sa mergi ilegal... Mai mult pierdeti din acest accident decat sa castigati... eu l-as fi injurat chiar daca ar fi fost bunicul meu... pentru ca si-a facut-o aiurea, cu mana lui... In mod sigur nu a vazut masina care venea!... -putea sa nu vada un grup de copii venind de la scoala! -si ce se mai intampla? -mai contau 10 ani de inchisoare pentru el, la varsta aia! Voi, in schimb ramaneti cu rusinea de a fi si el motociclist si ati dat un motiv in plus politiei sa va opreasca: "este posibil sa nu aveti permis, ca mosu!" Ba mai mult... il faceti motociclist si pe el si va mai atrageti un accident din vina voastra, in cont! -cand nu e chiar asa! Eu l-as blama fara menajamente, in locul vostru!
  5. "Sa zicem ca eu sunt camionagiu. Si trebuie sa duc pamant la stanga dupa colt. Sunt foarte corect, si nu fac stanga ci dreapta. Ma duc pana la cotroceni, pe splai, si aduc pamant de unde am plecat - 200m. asta inseamna cel putin jumatate de ora. Credeti ca maine nu zbor de acolo? Eu ce mai mananc? Mor de foame. Sunt unicul camionagiu corect din tara asta dar nimeni nu cauta asa ceva. Se uita la mine ca la un (cuvant urat) ratat. Ma duc sa ma angajez sa duc pamant dupa colt, dar zic de la inceput: Nu fac stanga ca e linie dubla continua, si vreau furtun sa spal rotile de fiecare data cand ies din curte. Raspuns: Dispari ba d-aici!" Taranul care a scris treaba asta treb sa stie ca primeste spuns 'Dispari ba d-aici!" pentru ca angajatorul stie ca este un lingau si pana la urma ii v-a conveni sa faca puscarie ca a incalcat o regula de circulatie si a facut accident decat sa zica ca nu-i de acord cu regurile angajatorului!.... Si pentru ca nu sti sa fi vertical ramai ca prostu blocat, in cabina!...
  6. Tare asta cu racoare in biserici!! Bine ca nu sunt mic, ca invatam numai prostii de la voi!
  7. Eu... daca as fi mai mic, as avea motor dar as fi incepator.... ce as invata din topicul asta?: cum sa injur;as sti cum se numeste o persoana care nu stie sa treaca strada, ce fel de om e cel ce o tinea de mana, de ce tipa motociclistul dupa, la cine tipa, unde s-a intamplat!.... si, ce-i mai important, as invata sa intru cu moto in cei ce trec aiurea strada!... Oare era bine ce as fi invatat?
×
×
  • Creează nouă...