Sari la conținut

Paul Eduard

Membru
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Paul Eduard

  1. Salut, Work in progress ... poate ajuta pe cineva sistemul care l-am ales eu. - mufa metalica 4 pini - 9.5 ron (tekro.ro) Vreau sa folosesc 2 pini pentru semnalizare (+), 1 pin pentru frana (+) si un pin pentru stop (+). Masa (-) o voi lua din sasiu, respectiv corpul mufei care este metalic. Problema mea este la semnalizare. Trebuie sa montez vreun releu pentru asta ? Please help. Revin cu poze cand am terminat montajul.
  2. Cateva trasee de cand am Aprilia Pegaso 650. P.S. In afara ca am pus parbriz touring (cel inalt), am pus sidecase, uns lantul, schimbat uleiul si strans bornele la baterie nu am avut nici o problema. Traseu 1 (google maps) : Click Traseu 2 (google maps) : Click Traseu 3 (google maps) : Click Traseu 4 (google maps) : Click
  3. Eu sunt multumit de "capra" asta. Maine ii fac schimbul de ulei, filtru de aer si sunt pregatit de urmatorul traseu (cred ca va fi Austria) Daca as putea sa gasesc macar parbriz inalt ar fi perfect sau macar o schita/dimensiuni al parbrizului ca sa fac unul din plexic.
  4. Va salut, Sunt nou pe forum, imi cer scuze daca sunt anumite reguli pe care le incalc prin acest post. De putin timp sunt si eu fericitul posesor al unei Aprilia Pegaso 650 (am trecut de la chopper la touring) si sunt foarte multumit de "capra" care o am. Tot caut pe internetul asta cateva accesorii de care am nevoie pentru motor si anume : - cric central (eventual o schita ca sa pot sa confectionez unul) - crashbar (eventual o schita ca sa pot sa confectionez unul) - side cases + suporturile aferente - parbriz inalt Acum, stiu ce se gasesc pe piata produse noi, dar bugetul nu imi permite sa fac asemenea achiztii . Caut ceva la mana a 2-a. Daca ma puteti ajuta, va sunt profund recunoscator. Multumesc anticipat.
  5. Salut, Caut si eu un garaj in chirie in Resita. Multumesc
×
×
  • Creează nouă...