Sari la conținut

Sanyi Kov

Membru
  • Număr conținut

    51
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    BMW R1200GS
  • Club
    RideX, V-Riders

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha XT660Z Tenere, Honda CRF250X

Vizitatori Recenți Profil

356 citiri profil

Sanyi Kov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Eu am bara transversala, dar eu am sistemul complet (inferior + superior). Din cate stiu, bara transversala exista si daca cumperi doar partea inferiora. Daca vrei sa desfaci capacele cilindrilor, trebuie sa demontezi crash-ul, nici o sansa cu el montat. Dar din cate am vazut, cred ca ofera cea mai buna protectie la cazaturi.
  2. Salut! Daca nu ai rezolvat cu crash-bar-ul inca, iti pot recomanda sa te uiti pe site-ul celor de la HEED. Eu am de la ei, inferior si superior, protejeaza foarte bine cilindrii. Exista si varianta doar inferioare, 150 euro setul, cu transport inclus. http://www.heed.com.pl/index.php/en/ Bafta!
  3. Eu am primit saua cu gel impreuna cu motorul, dar prefer sa folosesc cea Adventure, pentru ca este mai inalta (asa imi place mie). Saua cu gel am folosit-o foarte putin prin oras, pare comoda, dar nu am folosit-o la drumuri lungi. E mai lata la sezut decat cea Adventure.
  4. Salutare! Sincer nu am citit toate paginile topic-ului, sunt mult prea multe. E posibil sa se fi discutat deja subiectul asta, drept urmare imi cer scuze daca repet intrebarea! Stiti vre-o varianta de a inalta suspensia fata la un 1200GS model '04-'08, fara a schimba suspensia stock? Din reglaje sau investitii minimale? Pe spate am suspensia schimbata, e ridicata destul de mult, dar mi-ar placea sa ridic cumva si fata, gen GSA. Multumesc!
  5. Salutare! Dupa cum spune si numele topicului, este un eveniment dedicat doar motocicletelor BMW GS, indiferent de cilindree. Este vorba de o tura de 5 zile (06-11 Septembrie), prin muntii Carpati (peisajele banuiesc ca vi le puteti inchipui), care o sa totalizeze aproximativ 1200 km, cu trasee zilnice de 300-400 km. ATENTIE: peste 50% din traseu va fi pe drumuri neasfaltate! Totusi, traseele vor fi organizate in asa fel, incat sa aiba o dificultate medie, care sa poata fi parcurse de cei care au mai gustat din placerea parcurgerii drumurilor neasfaltate. Organizatorul fiind RIDE-X (http://ridex.ro/), impreuna cu BMW Motorrad Romania, se poate considera si o tura unde participantii vor putea invata foarte multe de la Matei Albulescu, Instructor Autorizat BMW Motorrad on-road si off-road (absolvent BMW Motorrad International International Academy). Tura va fi una foarte bine organizata, cu masina de asistenta, motocicleta de rezerva (in caz de nevoie), track-uri GPS predate participantilor, cazari si mese organizate si foarte important: o zi de curs off-road, organizat la Corbeanca inainte de eveniment, de catre RIDE-X. Informatii suplimentare, cat si pretul de participare, le puteti gasi aici: http://ridex.ro/?portfolio=gs-tt-2016#toggle-id-1 Cei interesati puteti sa va inscrieti pe site-ul www.ridex.ro, sau va pot sta la dispozitie cu informatii suplimentare aici. » Post actualizat in 06 Jun 2016 21:11 Pentru a intelege cum ne vom "plictisi" timp de 5 zile prin Muntii Carpati, pe o distanta de ~ 1200 km, urmariti urmatorul videoclip... <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/-thaXVIDGUo?list=RDjycFGuZN64w" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> Locurile sunt limitate la 20 de participanti. » Post actualizat in 06 Jun 2016 21:13
  6. Interesat cineva? /index.php?/topic/732371-vand-yamaha-xt660z-tenere/ 4650 euro..
  7. Salutare! Recunosc ca nu am citit paginile anterioare, drept urmare e posibil sa fifost deja discutata problema mea. Dar imi incerc totusi norocul... Am un GPSmap62Csx, cumparat SH, pe care nu reusesc sa-l conectez la calculator, pentru a putea incarca, respectiv descarca track-uri pe el. Hartile le-am putut pune, folosind memory cardul direct in calculator. Dar cu track-urile se pare ca nu functioneaza la fel. Cel putin eu pana acum nu am reusit. Pe calculator am Windows 10. Ce imi recomandati? Multumesc!
  8. Salutare! De o vreme incoace mi-a atras ffff mult atentia un 990 Adventure. Ma bate gandul rau de tot sa-mi iau unul de curand. Dar recunosc ca nu sunt inca 100% hotarat, mai re un concurent in mintea mea, dar pentru a putea decide, cel mai bine pentru mine ar fi sa ma urc pe ambele modele care ma atrag. E cineva din zona Brasovului, care sa-mi permita sa ma urc pe un 990/950? Nu cer sa ma lase sa-l incerc in mai multi km, doar sa sa-l pot calarii si eventual sa fac 30-50 m cu el. Multumesc mult!
  9. Salutare! De unde si cam la ce pret as putea gasi un powercommander pentru un XT660Z din 2011? Stiu ca la un moment dat exista o "chestie" numita Kev mod, dar vad ca a cam disparut inlcusiv de pe ebay. Am montat un filtru DNA, ma gandeam sa-mi montez si o toba sport, dar mi-e teama sa nu-i "crap" motorul. Defapt astept sa-mi explice cineva si ce face exact acel power commander? Cum influenteaza puterea, daca scade sau nu vibratiile, consumul, etc? Multumesc!
  10. Citesc ca ati avut mai multe pene de cauciuc. Ati avut camere normale sau de enduro, mai groase? Presiunea?
×
×
  • Creează nouă...