Sari la conținut

ClaSiC0

Membru
  • Număr conținut

    312
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ClaSiC0

  1. La mine au trecut aproape 2 ani dar inca am imprimata in cap acea "bubuitura" si cum tipau fetele si baietii care erau pe marginea drumului.. Am cazut langa motor, si motorul pe mine si stiu ca l-am impins in partea cealalta a cazut jos, si am mai stat aproximativ 30 secunde in genunchi langa el apoi m-am ridicat injurand ) Simteam o durere uriasa intr-un loc mai intim )
  2. Am avut accident la 40 km/h si nu imi aduc aminte nici acuma momentul cand am dat in masina. Doar sunetul mi-l aduc aminte si cum tipau niste prieteni de pe margine
  3. ClaSiC0

    B 125 WLD

    Adevarat.. acum 2 ore a fost declarat mort.. condoleante familie. cred ca voi veni la inmormantare la bucuresti
  4. ClaSiC0

    Încă un talentat!

    Este o amenda penala + dosarul. Acum depinde de ce decide procurorul
  5. ClaSiC0

    Încă un talentat!

    Categoerie neadecvata 6 luni - 3 ani, sau amenda Conducere fara permis 1 - 5 ani.
  6. ClaSiC0

    Încă un talentat!

    Daca doar era prins fara sa faca accident scapa destul de usor, stiu eu bine Astept criticile
  7. Nu intelegeam cum e asta cu "nu imi aduc aminte nimic" pana nu am patit-o si eu... Insanatosire rapida bro!!!
  8. ClaSiC0

    B 125 WLD

    Unde ai citit? Eu am spus ce am spus din vestiel date de un medic de acolo
  9. ClaSiC0

    B 125 WLD

    Un up in care se spune ca situatia lui s-ar fi stabilizat din fericire pentru toti!
  10. Daca nici maine cu schema in fata si cu aparatul nu reusesc asta o sa fac. » Post actualizat in 02 Mar 2017 15:01 Cu aparatul de masura pas cu pas am ajuns la concluzia caci curentul nu pleaca din ECU ( cdi ). Vreau sa iau un CDI de la cineva sa vad daca el este problema, dar intai vreau sa vad daca curentul intra in el, pentru a avea si ce iesi
  11. Nu am verificat decat masa asa, si nu cred ca e o problema ( sper ) In rest nu m-am apucat sa bag fire in mufe si sa le pun pe masa. Maine o sa iau mufele sa le verific cu un aparat de verificat, tocmai imi aminti ca eu nu am strans bobina de inductie in suruburi bine, sa nu faca masa cu motocicleta? Dar ma gandesc ca nu ar da scanteie nu ar avea legatura si cu pompa de benzina. Am citit pe internet foarte multi au problema asta dar la masini, si toti le spun sa verifice sigurante / releu / bobona. » Post actualizat in 28 Feb 2017 17:31 Bobina de inductie stransa, degeaba. Maine verific cu un aparat asa cum scrie in carte sa vad daca ajunge curent in bobine » Post actualizat in 28 Feb 2017 18:35 Daca nici maine nu gasesc unde e problema nu stiu ce fac )
  12. Cam acestea sunt firele de baza care eu el am puse + foarte multe fire din contact lumini etc. » Post actualizat in 28 Feb 2017 15:22 Problema cu masa pica, am incercat sa leg un fir la + si l-am atins de motor si de frul principal de masa si este in regula, face scanteie! Acum Incep sa iau firele de + la verificat
  13. Poate daca ai citi ce scrisăi si nu ai avea chef de arogante dinastea ai vedea ca nu e vb de f2 ci de un yzf de 125. Ps: esti cumva gabor de te ataci atat de mult pe ce am facut eu?
  14. Cu siguranta pot cauta firele cu becul de la telefon la 12 noaptea, o sa dau maine totul jos iara de pe el si iau toate firele la rand. Deci e clar ceva pe electrica, da?
  15. Daca as putea lua fiecare fir parte in parte le luam, intrebarea era daca exista posibilitatea din cauza unui fir de masa sa se intample asta.
  16. am verificat acum, nu da nici scanteie, sa fie vre un fir de masa care nu l-am pus?
  17. Am incercat varianta cu cheia, am uitat motorul nu are cip )
  18. AM pus intrebarea asta deoarece ma gandeam ca poate are problema cititorul si inevitabil nu ar merge nici cu cheia cealalta. » Post actualizat in 27 Feb 2017 19:13 YZF R125
  19. Salut! Am avut motorul demontat pentru o revizie, toate bune, am montat motorul al loc, fire furtune etc, acum cand pun contactul se aprinde bordul dar nu porneste pompa de benzina, motorul da la automat. Am vreificat firele care duc in injector si restul de fire care leaca din rezervor, mai aveti alte ideei ce as putea verifica? Sigurantele sunt bune, releul nu am idee cum se verifica!
  20. Sarpe esti cumva din Gorj » Post actualizat in 29 Nov 2016 17:41 Am ajuns cu Alin la o concluzie. Supapa rupta
  21. Am desfacut bujia parea la locul ei, si am verificat si dadea scanteie..
  22. Salut! Acum 2 seri mergeam cu motorul si incepuse sa se auda ca un "pâsâit" foarte incet incat sa nu imi atraga atentia sunetul era cam ca acela de la turbina dar fooarte icncet, s-a auzit acel sunet cam 100-200 de metri apoi s-a auzit o data tare ca si cum ar fi iesit ceva de sub presiune nu stiu cum sa va explic sunetul, semana cu acela de la turbina la masina, Si s-a oprit motorul ( a murit ). Initial am crezut ca e lantul de la distributie, am lasat-o nu i-am mai dat la automat, am tras-o dupa masina acasa. Ajuns acasa am desfacut capacul de la distributie lantul era la locul lui si este intins. Am verificat ulei si apa aveam la limita de sus! Ce ar putea sa fie? Tin sa precizez ca la motor de cand l-am cumparat se auzea un tacanit foarte incet de aceea am si verificat distributia, am crezut ca a "picat" lantul! Motorul are compresie da la automat dar nu porneste Aveti idee ce sa verific? Cineva imi zicea sa verific distanta la culbutori (tacheti) pentru ca se poate sa fie si asta dar nu stiu ce sa zic.
×
×
  • Creează nouă...