Sari la conținut

StarClassic

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Arad
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    DragStar 1100 Classic

Informații profil

  • Motociclete detinute
    KTM 400exc

StarClassic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. StarClassic

    Yamaha Dragstar

    Salut la voi! Caut un cadran de far pt un drag din 2005. Dacă aveți unul sunați la 0742878612
  2. StarClassic

    Yamaha Dragstar

    Eu folosesc Motul 7100 20w 50. Nu am avut nici un fel de probleme de încălzire a motorului și este un ulei bun, sintetic. Acuma sigur fiecare are nu ulei preferat pe care îl foloseste. Eu am pus Motul pt ca mi-a fost recomandat și pt ca are specificat pe cutie ca este conceput pt V-twin de capacitate mare răcit cu aer. Asfalt uscat tuturor.
  3. StarClassic

    Yamaha Dragstar

    Bună harta. Am salvat-o în telefon în caz ca vreau să mai deviez de la traseu. Am văzut ca ar fi variantă Piatră Neamt-Falticeni-Bistrita pentru a ocoli Bicaz-Vatra Dornei. Cricul ala cred ca își face treaba...dar ca să îl iau cu mine...dastul de greu. Merci încă o dată tuturor.
  4. StarClassic

    Yamaha Dragstar

    Mulțumesc tuturor pt sfaturi. De mare ajutor. Acuma, în caz de până (Doamne ferește) cum suspendez eu ditamai vaca să îi dau roata jos?
  5. StarClassic

    Yamaha Dragstar

    » Post actualizat in 21 Jul 2015 14:01 Din păcate și eu stau prost cu zilele libere...dar cine știe...poate poate ne auzim » Post actualizat in 21 Jul 2015 14:02 » Post actualizat in 21 Jul 2015 14:06 @IceLord mulțumesc pentru sfaturi. Sunt de un real folos. Purtăm echipament din piele neagră(o să mâncăm caldura) deci nu cred ca se pune problema să ne udam. Sprayul pt până ține și la cameră sau e doar pt tubelles? Merci încă o dată!
  6. StarClassic

    Yamaha Dragstar

    Cu mâncarea și dormitul un e problemă. Voi dormi la pensiuni și mâncare la restaurant. Ma refer la ce am nevoie în situații neprevăzute ce pot apărea. Traseu: arad-deva-sibiu-brasov-sf gheorghe-gheorgheni-bicaz-durau-vatra dornei-borsa-sighetul marmatiei-sapanta-satu mare-oradea-arad. Merg cu pasager. Dacă e cineva doritor să ne însoțească este binevenit! » Post actualizat in 21 Jul 2015 10:25 Dacă cunoaste cineva starea drumurilor pe acest traseu îi sunt recunoscător.
  7. StarClassic

    Yamaha Dragstar

    Salutare. Ma pregătesc pentru o excursie de o săptămână prin țară. Este prima dată când plec la un drum atât de lung și aș fi recunoscător să îmi spuneți cei ce ați mai fost, cam ce ar trebui să conțină bagajul. Mulțumiri!
  8. StarClassic

    Yamaha Dragstar

    @IceLord la un ulei mineral 20w50 care ar fi intervalul de schimb?
  9. StarClassic

    Yamaha Dragstar

    cineva care a probat sau stie mai bine ce uleiuri ii plac dragstarului sa ma lamureasca daca repsol 4t 10w40 syntetic este potrivit pt dragstarul meu de 1100. am vazut pe aproape toata lumea ca se axeaza pe motul insa nu stiu multe despre repsol... mi se pare ca e clasa A2...deci nu e un ulei rau...dar ce ma intereseaza este daca o sa ii placa calutului meu. Multumesc » Post actualizat in 12 Jun 2015 13:22 Multumesc!!! pe zi ce trece sunt tot mai incantat si imi dau seama ca a meritat fiecate banut
  10. StarClassic

    Yamaha Dragstar

    pentru problema cu dragul de650 daca ti se pare puturos exista rezolvare: 1100 pentru prima problema exista rezolvare, eu am esapamente mcj pe ambele parti si coburi de fibra. asa am luat motorul. sa ai noroc de el. si fara evenimente!!! unnamed.jpg
  11. StarClassic

    Yamaha Dragstar

    Punctual, acum ma intereseaza daca pot sa pun niste tobe low pe ambele parti, ca sa pot pune niste coburi de fibra, ca la HD... Vreau sa mai stiu daca dragstarul asta de 650 e puturos din fabrica sau e al meu cu buba... Pentru cei care doresc piese custom va pot recomanda pe cineva ultra-meserias... si decent la costuri... pentru prima problema exista rezolvare, eu am esapamente mcj pe ambele parti si coburi de fibra. asa am luat motorul. pentru problema cu dragul de650 daca ti se pare puturos exista rezolvare: 1100 sa ai noroc de el. si fara evenimente!!!
  12. StarClassic

    Yamaha Dragstar

    Daca e ulei moto...ori ce ulei ai folosi nu are voie sa patineze ambreiajul. Așa începe sa patineze câteva secunde pana se uzează mai rău. Nu sunt mecanic...dar din cate stiu așa e.
  13. StarClassic

    Yamaha Dragstar

    Daca motorul se turbează în gol...adică daca tragi de accelerație si se tureaza motorul fara sa ai tracțiune promta
  14. StarClassic

    Yamaha Dragstar

    Daca se tureaza motorul si nu trage s-ar putea sa patineze ambreiajul
×
×
  • Creează nouă...